Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 23
- Eligijus, 36
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tema: Zymiai jaunesnis
Moterys, ka jus manote apie gerokai jaunesni (amziaus skirtumas 5-20metu) vyra, meluzi, sexo partneri? Noreciau, kad siuo klausimu pasisakytu tik kuo vyresnes moterys. Smagiu jums diskusiju ir aciu uz viesai isreiksta nuomone.
- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: Zymiai jaunesnis
Turejau zymiai vyresni meiluzi (13m).. sutinku su Egle..bet mano patirtis su juo nelabai kokia, tai gal ir nuomone kritiska..manau tik lovoj galima sutart, o kasdienybej tai vertybes gerokai skirsis arba pikti liezuviai uzplaks...nieko gero..
- Rūta, 29
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Na ir kas kad jaunesnis ar vyresnis...juk esme ne tame koks amziaus skirtumas, o tame kaip tie zmones sutaria tarpusavyje...Nors kai kuriems "ka kiti pasakys yra labai svarbu, ir negali saves persokti...
- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Rūta, 26 parašė:Na ir kas kad jaunesnis ar vyresnis...juk esme ne tame koks amziaus skirtumas, o tame kaip tie zmones sutaria tarpusavyje...Nors kai kuriems "ka kiti pasakys yra labai svarbu, ir negali saves persokti...
Ne itin svarbu, bet...
- Gondinga
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
nu 5 m,tai nesiskaito uz skirtuma :=) O 20m skirtumas.... :?cia jau, criminally insane :-)sorry,gal ir ziauri,bet tokia mano nuomone..........
- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Gondinga, 35 parašė:nu 5 m,tai nesiskaito uz skirtuma :=) O 20m skirtumas.... :?cia jau, criminally insane :-)sorry,gal ir ziauri,bet tokia mano nuomone..........
O mano manymu vyresnes moterys tiesiog bijo, kad jaunos grazuoles pavers is ju geriausius vyrus
- Eligijus, 36
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Manyciau, kad tai ir yra pagrindine priezastis ju nenoro i savo gyvenima, ar lova isileist jaunesni vyra.
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
atsimenu, kai pavasari mes buvom lankyt kapu. tai as pamaniau, kad mano prosenele kieta merginuke buvo , nes 14 vyresne uz savo berniuka (proseneli).. pamenu, ziuriu i datas ir negaliu patiketi... taciau mama pasake, kad data sumaisyta ir ne ta iskalta ;D
>>> bet zdz, vis tiek ji itariu buvo superine :H
- Teo
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Gondinga, 35 parašė:nu 5 m,tai nesiskaito uz skirtuma :=) O 20m skirtumas.... :?cia jau, criminally insane :-)sorry,gal ir ziauri,bet tokia mano nuomone..........
tai jis 15 met turetu :V tai kaip ir kriminalas ;D
man patinka vyresnes nes zino ko nori gal kokia 96mete su keliais simtais milijonu ir viena koja karste :?
- Eligijus, 36
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
[quote=Fiodoras, 25)
man patinka vyresnes nes zino ko nori gal kokia 96mete su keliais simtais milijonu ir viena koja karste :?
Ar tik nebusi, Fiodorai, alfonsas?
- Gondinga
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Viktorija, 18 parašė:Gondinga, 35 parašė:nu 5 m,tai nesiskaito uz skirtuma :=) O 20m skirtumas.... :?cia jau, criminally insane :-)sorry,gal ir ziauri,bet tokia mano nuomone..........
O mano manymu vyresnes moterys tiesiog bijo, kad jaunos grazuoles pavers is ju geriausius vyrus
[/quot
man vienas zmogus yra pasakes: jei konors bijai tai butinai ir ivyks!Taigi tos kurios bijot:-) bijokit ir toliau :-)
- Smalsi, 36
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Nesmagiai jaučiuosi su žymiai už save jaunesniais vaikinais... Tai sunkiai paaiškinami psichologiniai dalykai... gal tai visuomenės suformuoti stereotipai... nors man ir labai patiko tie vaikinai,ir aš jiems patikau, bet negalėjau pati sau to leist...
- Linas, 26
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Lina, na jo sunku atsispirti tokiai moteriai todel ir patikdavai
- Dovilė, 23
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Na as gyvenu su 6m. jaunesniu vaikinu.lezuviai pikti ar is pavydo apkalbinejo mus, bet mes i tai nekreipiam demesio. svarbu mes gerai sutariam ir esam laimingi.
daug manopazystamu gyvena su jaunesneis vaikinais ir visos laimingos. tad manau ne metuose esme, o laimeje, meileje ir t.t.t
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tai žinoma Dovile, svarbu jums gerai..;) sėkmės
- Eligijus, 36
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Nezinau, kodel bet as geidziu tik vyresnes moters. Ir niekaip negaliu suvokt, kodel taip yra? Gal moterys man galetu atsakyt i sita klausima?
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Eligijus, 32 parašė:Nezinau, kodel bet as geidziu tik vyresnes moters. Ir niekaip negaliu suvokt, kodel taip yra? Gal moterys man galetu atsakyt i sita klausima?
pagalvok kodėl nenori būt su jaunesne ir žinosi, kodėl geidi vyresnių...
- Nijolė, 45
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Nuo jaunystes bendrauju su jaunesniais (2-4 metai) ir kuo toliau tuo "kontingentas" jauneja (10-13 metu). Asmeniskai man, tai normalu, taciau jei skirtumas siekia 20 metu....atsiranda diskomfortas ( O vyresnes moterys traukia del to, kad jos nesivarzo, maziau reiklios ir t.t.
- Krista, 17
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Manau maziausiai reiksmes turi tas amzius tik kad lietuvoje dar islike viduraamziski nusistatymai jei moteris salia turi jaunesni vaikina/vyra tai jau ja pasmerkia palaiko suvedziotoja o dar geriau tvirkintoja ...bet juk yra sakoma kad ir koki sultinga kaula numestum suo nenoredamas neims tai galime pritaikyti ir vaikinams/vyrams juk patys pasirenka ar nori buti su ta moterim ar ne ir siaip manau tai kiekvieno asmenime nuomone ....
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 23
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.