361

Re: Kaunas

O jetau... ;D bepročiai jūs gal ten maudytis... ;D

362

Egle, 17 parašė:

O jetau... ;D bepročiai jūs gal ten maudytis... ;D

tam zaliam vandeny..;D;D;D
Sauliau, jus sitam guase http://forumas.ieskok.lt/imgload/3736  maudetes?..:::921

363

jo jo;D busim peliu pletros ;D

364

na taip, toje zalioje maseje nesinoretu maudytis.. big_smile tai tada kaip sakiau, pas auste vonioje.. big_smile

365

ne nu.. cia gi Marios tas guasas! o Lampedziai taip neatrodo:p vaikai jus neprotingi=) as i Marias tikrai nesiulyciau;D

366

jamu sita pasiulyma, nors ir kada jis ivyktu:::854

367

taaip.. auste ir austeja.. abi 19os.. big_smile:D:D:D ale tik pradek apie maudynes sneket, iskart visi kaip balandziai sulekia.. big_smile:D:D:D:D:D:D

368

na, man kai zalia toleruojanciam vaikui, tai siulau jamti kauno marias ;D ir prie akiu ir prie visko tiks ;D as jums sakau.. negi meluociau big_smile)
>>> bet tai ziu.. nauji draugai nusimato.. kazkokie :? idomu idomu.. :? ziuresim..

369

Agam... Kad tik ryt geras btų oras smile aš noriu tongue tai kaip manots, gal tie visi kurie nedirba ir yra laisvo oro direktoriai galim tiktis anksčiau, o kiti prisijunktų? :::041

370

na.. sorius :::818 sia savaite as tikrai neateisiu :::818 nepykit, atleiskit, supraskit :::818 bet toliau mylekit tongue

371

hm.. as tai tik 17val darba baigiu.. sad beto - jeigu jus anksciau susirinksit, o vandenelis bus toks siaip sau, tai as atvaziuosiu, vienas maudysiuos, o jus visi spoksosit??

372

Kodėl vienas ? big_smile Drįsčiau abejoti tongue

373

nu ta prasme, kad jus jau nusimaude busit, o as po darbu sukaites atleksiu, ir jus jau nebenoresit vandenin lyst.. beto - kaip man ten reiks surast jus? big_smile

374

Buvo kaip visada... :::051

375

joa, visai fun.. smile o jau foto, tai isvis prikolas gyvas.. big_smile:D:D:D

376

Tai galėtum jas atsiusti tongue

377

Deividas, 23 parašė:

joa, visai fun.. smile o jau foto, tai isvis prikolas gyvas.. big_smile:D:D:D

ne nu ponas fotografe galetum taip tom foto ir nesigirti kai jas taip po trupineli gailedamas atiduodi:D
o cia ziuriu nauju susidomejusiu atsirado, bet kazkaip drasos ir ryzto nerasta pas juos;D

378

Ir patys kalti tongue

379

nius, permeciau as jumis adresiuka, kur foto guli.. big_smile taip kad nestumkit arabu ant manes, kad foto neduodu.. tongue:P:P:P:P

380

bet ten tik 4 foto :V ar as kazka praleidau :::818
>>> Auste, pyk nepykus.. bet koriuko as tau nevesiu... nes o bet taciau.. medus gerai nesulipdino.. ir as nevesiu.. :::818 nevesiu.. va... nes man tipo geda.. ir nevesiu :::818