Re: ar blogai zemas vaikinas? :)
su zemesniu nenoreciau draugauti:) bent jau 5-10 cm kad butu skirtumas:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
su zemesniu nenoreciau draugauti:) bent jau 5-10 cm kad butu skirtumas:D
Su zemesniu nedraugauciau... Bet jei butu mano ugio tai no problem...net geriau nei auksti vaikinai... kaklas pradeda skaudet kai buciuojuosi su aukstesniu..:D
ne ugis o smugis
taip zemesnio vaikino reik vengt kaip maro!!! ziauru baisu jie gi ne zmones!!! taigi mazi bachurai yra baisu! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Tu gal ne tos pakraipos,kad tau tiek zemi vaikinai nepatinka,a? Visi mes zmones,tik su skirtingais minusais.
Dovydas, 18 parašė:taip zemesnio vaikino reik vengt kaip maro!!! ziauru baisu jie gi ne zmones!!! taigi mazi bachurai yra baisu! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Tu gal ne tos pakraipos,kad tau tiek zemi vaikinai nepatinka,a? Visi mes zmones,tik su skirtingais minusais.
tu gal kitos paraipos kad nekerti sarkazmo ir ironijos? <.<
o kodel tu jiem jauti sarkazma ir ironija? as nors koks ir bebutu zmogus nevarau tiek ant jo... O kdl jie tau baisus?:)
o kodel tu jiem jauti sarkazma ir ironija? as nors koks ir bebutu zmogus nevarau tiek ant jo... O kdl jie tau baisus?:)
cha cha cha :D visai nesusipratelis
i tema: svarbu ne ugis, o smugis ;]
aleksandrai, o prcm as cia nesusipratelis?:)
Vohaaa, as mazas kaip krolikas O man kas. Bet vot tik as ir galiu pasakyti visa tiesa, nes dauguma yra taip sakykim "gero" ugio. BB yra buti zemu. Cia daug kas raso kad ugis reiksmes neturi, bet turi oi kiek turi. Nes ka mano drauges pasakys jei as su zemesniu pradesiu draugauti, ka pasakys aplinkiniai, kaip as atrodysiu Atrodo lyg del kitu draugautum. Bet as taip pat pazinojau toki baxura kuris nebuvo zemas nu 177cm. Ir tu sakyk ka nori bet jis nu buvo blyn dailus is kitu panu girdejau tokius atsiliepimus ir jos visos nervinosi del ko jis jas prameta ir net bendrauti nenori. Jis man sako. Man nepatinka uz mane zemesnes panos heh buna visko.
Vienu zodziu su panom as galiu buti tik geras draugas, bet tikros merginos taip ir nesusirasiu. bent jau ne lietuvoj, kur visi vis kazko bijo, ir galvoja kaip jie atrodys. Fu kokie jus menkaverciai. Emm pala apie ka as cia. Ai jo hmm tiesa dabar kaip tik pagalvojau. Vaikinai turi kabinti panas. Viska uz jas moketi. Taikytis prie ju. Kas cia perdo nesamone. O kodel ne antraip................................................
aleksandrai, o prcm as cia nesusipratelis?:)
perskaityk kokiu keleta knygu... tada gal suprasi o jeigu ne tai www.google.lt paieskos lange "sarkazmas" ir "ironija"... gal tada suprasi...
marius 23, tai koks tava ugis? jei 177 tai tikrai ne zemas esi, anketoj taip parasyta. tai koks ugis?
jei tam vaikinui netrugdo tada gerai...bet man tai butu beveik tragedija :DDD
as manau tikraj ne ugyje esme bet kaj eini kartu su wajkinu is salies ziurint tajp idomiai atrodo...
tai aisku idomiai, nes lietuviai taip neiprate... o yra salys kur tai naturalu
Zinoma, smagiau, kai vaikinas aukstesnis uz tave. Tuomet pasijunti tokia saugi saugi. Gera jausti, kai tave apkabina tvirtos rankos, gera pasijusti maza mergaite:) Zinoma, jei vaikinas tau labai patiks, tuomet ir i ta ugi bus nusispjaut:)
Nebutinai auksto vaikino rankose gali jaustis saugi
na man ugis tikrai svarbu, nes pati esu gan auksta pana..:) na manau, kad vaikinas turetu buti arba mazdaug lygus arba aukstesnis(aukstesnis butu geriau) nes su zemesniu man kazkaip nejauku butu.. na nebent ten kokios kitos aplinkybes
jei lb patiktu zemesnis vaikinas.ka td darutumet?a?
Edvardai, ieskotume auksto ;D
Jurga, nejauku del aplinkiniu?
del ugio labiau waikinai komplexuoja o nea paneles..:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ar blogai zemas vaikinas? :)