Re: Merginos už vairo
ir vistiek uz vairo zymiai graziau yra mergina
Na, ne apie grožį juk tema O jei jau apie tai šnekėt tai man asmeniškai vaikinai gražiau už vairo atrodo
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Merginos už vairo
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ir vistiek uz vairo zymiai graziau yra mergina
Na, ne apie grožį juk tema O jei jau apie tai šnekėt tai man asmeniškai vaikinai gražiau už vairo atrodo
Yra gerai panu vairuojanciu bet yra ir blogai.labai blogai..Kaip ir vyru lygiai taippat..:)
Mano pana pvz l. gerai vairuoja..Kartais geriau net uz mane..nes nedaro rizikingu nesamoniu..:)
Ji net Colin McRae Rally 02 zaidima viena lygi pereina pirma..Jau nekalbu apie NFS ir 1 ir 2 perejo visa..:)
Kompiuterinių žaidimų ir vairavimo realybėje lyginti tikrai nereikėtų
Daiva. Iki siuolaikiniu simuliaciju - gal ir negalima buvo, dabar jie per daug priartejo prie realybes, kad galima butu nevertinti. Per daug tiksli fizika, grafika.. net zymus lenktynininkai tam pritaria
(as paskutini karta su kompu zaidimus pliekiau pries gal 4 metus su grupiokais CS per langa tarp paskaitu )) )
Daiva18 niex ir nelygina..as cia tik siaip kaip pvz parasiau..Pvz galim sporint kad tu NFSU1 zaidimo nepereitum niekaip!:)
mane jau nuo mazu dienu tetis prie vairo sodino ir nezinau ar del to ar tiesiog siaip igimta kad labai domiuos automobiliais.. jei tetis garaze krapstosi prie auto tai butinai ir as nosi ikisu.. o jau duokit man uz vairo pasedet tai is vis atsigavimas..:)
Daiva18 niex ir nelygina..as cia tik siaip kaip pvz parasiau..Pvz galim sporint kad tu NFSU1 zaidimo nepereitum niekaip!:)
Drąsus esi, jei taip iškart sporint siūlai manęs net nepažinodamas
P.S. Tuo nenorėjau pasakyti, kad tą žaidimą pereinu. Žaidžiau ir Need For Speedą ir dar kitokių, bet mane asmeniškai daugiau traukia strateginiai, o ne tokie Todėl pereit net ir nebandžiau
Ir nebandyk..:) Juokauju..:)
Kiekvienam savo..Man strategija visiskai nepatinka..Nuobodu..:)
na persiprasau bet yra ir vaikinu kurie tokie ziopliai....man besilaikant vairuotojo pazymejima bakuras buvo toks kad aiksteleje kur nera masinu ant estakados neuzvaziavo..lygioj vietoj uzgesi ..ti ka tada kalbet
na persiprasau bet yra ir vaikinu kurie tokie ziopliai....man besilaikant vairuotojo pazymejima bakuras buvo toks kad aiksteleje kur nera masinu ant estakados neuzvaziavo..lygioj vietoj uzgesi ..ti ka tada kalbet
Nusaut ji reikejo...:)
O siaip tai visokiu gi yra visokiu ir reikia..
as vairuoju todel kad reikia-gyvenimo butinybe!ir nekenciu salia sedinciu vadovautoju...
o man patinka kai mergina vairuoja.. mano rankos laisvos buna.. svarbiausia tik kad pavaru svirtis ir rankinis stabdis nemaisytu per daug..
nu kartais merginos uz vairo buna labai baisu o kartais tai gerai
gerai kad baisu kai mergina uz vairo ir kelyje gerai ir vaziuoti drauge mazai kas nori
kosk skirtumas kas uz vairo man jokio svarbu ne girtas ir moka issisukti is ivairiu situaciju...
Oj kokia gera tema!!!!
Reikia pripazinti kad db atsiranda vis daugiau tikrai gerai vairuojanciu merginu
pradėsi vairuot, išmoksi ir tepalus pasikeist ir visa kita. o šiaip ir įdomu, ir reikia.
vairuoju jau senokai ir nemanau,kad prastai... pati ir ratus ir jei prireikia akumą pasikeičiu... aišku nesu technikė,bet savo mašiniuko specifiką išnagrinėjus... ypač hidraulikos problemas
ir šiaip man malonu vairuoti
pradėsi vairuot, išmoksi ir tepalus pasikeist ir visa kita. o šiaip ir įdomu, ir reikia.
Jo ismoxi viska..Ir sisioti atsistojus ismoxi irgi..:D
vairuoju jau senokai ir nemanau,kad prastai... pati ir ratus ir jei prireikia akumą pasikeičiu... aišku nesu technikė,bet savo mašiniuko specifiką išnagrinėjus... ypač hidraulikos problemas
Tai labai sveikintina.
Kiekvienas vairuotojos bent rata turetu moket pasikeist
Gintarė, 19 parašė:vairuoju jau senokai ir nemanau,kad prastai... pati ir ratus ir jei prireikia akumą pasikeičiu... aišku nesu technikė,bet savo mašiniuko specifiką išnagrinėjus... ypač hidraulikos problemas
Tai labai sveikintina.
Kiekvienas vairuotojos bent rata turetu moket pasikeist
paliubomu per nežinia kiek metų, praleistų prie automobilių, dar nėra tekę pačiam rato keisti;D tiesa vieną kartą teko prisukinėti, kai važiuojant atsileido:V
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Merginos už vairo