Re: kaip atgaivinti plaukucius?
na manau bandyk,swogunus kiek zn padeda bet stengis weliau po lietum nepapult ,nes kwapelis jiems suslapus bus nekoks dar klias sawaites :S mdeeee grOzis reikalauja auku
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → kaip atgaivinti plaukucius?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na manau bandyk,swogunus kiek zn padeda bet stengis weliau po lietum nepapult ,nes kwapelis jiems suslapus bus nekoks dar klias sawaites :S mdeeee grOzis reikalauja auku
Na reikes man apmastyt cia mergaiciukiu patarimus. Plaukai tai mano zvilga, bet va galiukai tai labai kilineja. Nepadeda niekas. Feno naudojimo isvengt negaliu. Nekenciu kai naturaliai dziudami mano plaukai issipucia.ir siaip nelabai megstu garbanas.:) Tik retkarciais:)
O pati patart nelabai ka turiu. Beto gal kanors dar zinote nuo plauku slinkimo?
pakirpt galiukus plauku reik dazniau negu 2kartus i metus,tada plaukai r geriau augs ir neluzines galiukai. nors istikruju pati nelb daznai lankaus kirpykloj pakirpt galiukus,bet va kai paskutini kart buvau,kirpeja pasiule dazniau lankytis,tada ir plaukai auks sveiki ir greiciau turesiu savo norimus ilgus zvilgancius plaukucius Egle o nuo slinkimo pabandyk sampuna kur as pirkau,db tik pavadinimo neatsimenu,bet tai pasakysiu kai susitiksim,tikrai padeda!
dilgeliu nuoviras labai padeda
:? ot cia kazkuri paminejo kad saknu netepti :? turbut palukai pradeda slinkti cia turbut del to man plike jau sviecia ;D nu as ne kaukes naudoju plauku zele .
<<<patariu alieju naudoti profilaktiskai ...parfumerijos parduotuveje rasi tikrai geras
apipilkit sieros rugstimi
zinokit pageres ju sukos
sunku su tais naminiais receptais ;/
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → kaip atgaivinti plaukucius?