Tema: ziema ziemuze
sveikuciai nu ka prisnigo lauke? a? o namuciai kaip? kaip puosites namus sventems? pasidalinkim idejomis man asmeniskai nusibodo tradicine eglute, girliandos..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → ziema ziemuze
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sveikuciai nu ka prisnigo lauke? a? o namuciai kaip? kaip puosites namus sventems? pasidalinkim idejomis man asmeniskai nusibodo tradicine eglute, girliandos..
nekenciu ziemos sezono su jo sniegu, salciu, visom sventem, dviem menesiais kalediniu akciju, nuolaidu. sventiskos nuotaikos nostalgija man liko is vaikystes. o dabar vemt vercia nuo piniginiu svenciu.
jei nusibodo eglute, tai pasistatyk namuose kleva arba azuola, dar kaledu seneli zaliai aprenk.
nekenciu ziemos sezono su jo sniegu, salciu, visom sventem, dviem menesiais kalediniu akciju, nuolaidu. sventiskos nuotaikos nostalgija man liko is vaikystes. o dabar vemt vercia nuo piniginiu svenciu.
jei nusibodo eglute, tai pasistatyk namuose kleva arba azuola, dar kaledu seneli zaliai aprenk.
žalias kalėdų senis prie klevo... čia geras.... Aleksandrai, užpatentuok originalią idėją, o tai dar kas nors pavogs...
jo vasara kurkas geriau....silta,sauleta,galima maudytis,degintis.vasara uz ziema geresnis metu laikas,VASARA JEGA
Laukiu ziemos beabejo..Labiausiai del to, kad nelauzant masinos (ant asfalto) galima traukti rankini ant sniego..O siaip sventes man dzin..Nu gal del tradicijos kad per naujus minam kazkur i uzsieni..:D
o man kaledos visada silciausia svente. ir man ji niekada nenusibos.. as ju laukiu.. nevisada turiu ka artimiesiems padovanot, bet zinau,kad svarbiausia pacius artimiausius is ju siltai apkabinti :H labai tikiuosi, kad mano brolis su sesium gris :H
> neneigsiu, siaip sios dienos isnesa is piniginiu daugiausia pinigu.. bet tomis dienomis jauciuosi geriausiai..
as situ seimos svenciu nelaukiu del savu priezasciu man jos buna liudniausios.. :V
>> na o ziema man kaip matu laikas smagus tiek sienas tiek slides ir ausktas kalnas visada patiko man :-)
hmz.. nesuprantu ko sitaip pykstate ant ziemos :V
man patinka ziemuze del graziu svenciu kaip ir sake Nijole...
Gera laukt to silto vakaro kai ner pykciu tarpusavy, ramybe uzplusta, dovanelem keitiesi, ziuri kaip kazkas nudziunga bent truputi zvakiu sviesa uzlieja, girliandos man irgi inesa linksmumo ramaus
va o siaip tas saltis man ne prie sirdies nes daznaj sergu tj jau cia kita kalba...arba kai nusali raudonai nosyte ir paskum lb skaud
jo jau puosiames...:)
jo jau puosiames...:)
jau? ... as taj tik savaite pries kaledas pradedu...
Nezinau kartais gerai o kartais ne :? gerai jei esi kompanijoj galvoji apie teigiamus dalykus o kai esi vienas ir ir turi problemu tai jau daznai atsitinka kad viskas pabiura
Nezinau kartais gerai o kartais ne :? gerai jei esi kompanijoj galvoji apie teigiamus dalykus o kai esi vienas ir ir turi problemu tai jau daznai atsitinka kad viskas pabiura
o tu ka vienas Kaledas sutinki? ar apskritai apie ziema kalbi? (tfu issigandau...)
joa,,,paskui ir ziuri i ta egle du menesius,,,jokios sventiskos nuotaikos nebelieka o gi norisi pakeist ta rutina
Tomas, 25 parašė:Nezinau kartais gerai o kartais ne :? gerai jei esi kompanijoj galvoji apie teigiamus dalykus o kai esi vienas ir ir turi problemu tai jau daznai atsitinka kad viskas pabiura
o tu ka vienas Kaledas sutinki? ar apskritai apie ziema kalbi? (tfu issigandau...)
Nieks tau nesake kad as pats baisiausias cia
Oho, man dar net nekilo minciu puostis
Kokia ziemuze? Kur ta ziema? ruduo blemba tesis puse metu..ziauriai piktas as del to..:D
sokoladine ziema
sokoladine ziema
kodel sokoladine?
mano sese va šeštadienį papuošė eglę, bet man jokios kalėdinės dvasios nera kol nėra sniego :?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → ziema ziemuze