Re: ziema ziemuze
mano sese va šeštadienį papuošė eglę, bet man jokios kalėdinės dvasios nera kol nėra sniego :?
o sniego nebus sake ir per kaledas. va tada taj verksime vaikai... tada taj tikrai pajust kaledine dvasia sunku
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → ziema ziemuze
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mano sese va šeštadienį papuošė eglę, bet man jokios kalėdinės dvasios nera kol nėra sniego :?
o sniego nebus sake ir per kaledas. va tada taj verksime vaikai... tada taj tikrai pajust kaledine dvasia sunku
Ineta, 20 parašė:sokoladine ziema
kodel sokoladine?
o tu apsidairyk aplinkui vien ruda spalva - apsiniauke, teslos, purvynai, tusti medziai :V
Doroteja, 21 parašė:Ineta, 20 parašė:sokoladine ziema
kodel sokoladine?
o tu apsidairyk aplinkui vien ruda spalva - apsiniauke, teslos, purvynai, tusti medziai :V
apsiniauke sutinku, bet purvynu nematau, nebent balas... taj sakyciau pilka ziema ar pan... nes sokoladas yra skanu ir si ziema nesiasocijuoja su sokoladu man niekaip
..tai iš KO DAR sugebėsit polemiką išvartyt...?
tau visada neitiksi... nepatinka neskaityk
hmz.. vakar labai labai atsalo, gal pasals ir gerai prisnigs? :V taip norisi sventems sniego... ir namuose eglute atrodytu tikresne
Sniegas gerai, kai neslapia. Nes kai pradeda tirpt, tada jau ragas ;x
joa, uzvakar ziauriai slidu buvo..
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → ziema ziemuze