Re: Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
as us smaikscius!!!su jais galima gerai praleisti laika...o jei rinkciausi vyra gyvenimuj,tai tik rimta...pasmaikstauciau su meiluziais
o,cia tai gerai sugalvojau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as us smaikscius!!!su jais galima gerai praleisti laika...o jei rinkciausi vyra gyvenimuj,tai tik rimta...pasmaikstauciau su meiluziais
o,cia tai gerai sugalvojau
As manau kad turi tureti smegenu zmogus ir buti issilavines ir apsiskaites tuomet jis ir gali buti ir smaikstus ir rimtas ir suprantantis kada smaikstauti kadabuti rimtoliu
Rimti. Su sveiku humoro jausmu.. Nepakenciu pajacu..
dievinu drovius vaikinus
dievinu drovius vaikinus
o kas jeigu,taip ir neina ju niekaip prisijaukinti?
Tik šmaikštūs Patinka man tokie prie bajerio ir dar išdykę trupučiuką
o kas tada ,Agne,kai norisi rimtai pakalbeti???
Nieko, Gabija, viena su savimi - monologu kalbi.. i vienus vartus.. Nes jam per pajaco kepure iki smegenu "nedaeitu"...
tai fignia jis tada isvis reikalingas...?
Tai kaip merginos? kokie: Smaikstus ar Rimti?
juokas dar niekam nepakenke:)))))
o man ti patinka rimti na kaip sako... priesingybes traukia
šmaikščiai rimtai normalūs.
Kaip kažkas ir minėjo - geriausia kai yra aukso viduriukas
merginos pasirenka smaikscius,kad nesuprastu kada jis smaikstauja,sakydamas kad nakti praleido su kita...
Reikėtų to aukso viduriuko, šiaip gal linksmo ir šmaikštaus labiau, bet, kad kai reikėtų mokėtų ir rimtu pabūti.
Rimti. Tokie rimti, kad suprastų mano juokelius ir per daug dėl jų nesinervintų. .Tie pokštininkai prisipokštauja per daug, nebesuprasi, mintys pas juos šokinėja nuo vienos ant kitos. Ir ne tik mintys.
Šmaikštūs. Su rimtais kartais nesusišnekam, nes viską priima rimtai, ką bepasakau. Aišku, visada norisi balanso.
Kad jau abiejų dažniausiai pageidavimų koncerte užsiprašoma: ieško ir rimtų, ir linksmų..
Šmaikštūs, o kai reikia, kad galėtų pabūti ir rimtais.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?