61

Re: brunetes ar blondines?

tai turbut neigiamai ziuri i tuos zmones, kurie sako "brunetes graziausios", "noriu tik brunetes", ane ? ;]

62

Aleksandras, 22 parašė:

tai turbut neigiamai ziuri i tuos zmones, kurie sako "brunetes graziausios", "noriu tik brunetes", ane ? ;]

ai tai nori pasakyt kas taip galvoja tai tie ir yra tikri blondinai :Dane :::b02

63

Fiodoras, 25 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

ai tai nori pasakyt kas taip galvoja tai tie ir yra tikri blondinai :Dane :::b02

mu idomu o kas is vuru atstovauja kvailus bahurus :? nu is moteru blondines o is vyru :?

64

Tomas, 25 parašė:
Fiodoras, 25 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

mu idomu o kas is vuru atstovauja kvailus bahurus :? nu is moteru blondines o is vyru :?

apie vyra ar jis kvailas galima nuspresti is pirmu jo sakiniu...o va kad cia sakot kad blondines kvailos o brunetes seksualios, tai manrods cia yra tik kvaili steriotipai...kurie neegzistuoja...

65

As siaip balancuotas brunetems bet tinku ir blondinems..:D

66

Sonata, 22 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Fiodoras, 25 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

apie vyra ar jis kvailas galima nuspresti is pirmu jo sakiniu...o va kad cia sakot kad blondines kvailos o brunetes seksualios, tai manrods cia yra tik kvaili steriotipai...kurie neegzistuoja...

Leiskit isiterpti :::110 nu kad ir Merlin Monro ...kavailos blondines ivaizdis ,kuris vercia ir siu dienu vyrus pakloti jos vaikaiciams ir anukams apie 7 MILIONUS dolerius i metus  big_smile vis visokie suvenyrai seni filmai ir jos vardas nesa pinigus big_smile tai kavaili kas ??? tie kas domisi sieis dalykais big_smile aisku kas kvaila vienam ,tai kitam rimti dalykai ir kavailumas kvailumui nelygu big_smile ane:::a31
o siaip tarkim jei esi grazi blondine ...:::740ir  ispopulerejeji kokiu 16 m. ir darbas vercia istisai dirbti ir uzsidirbti kalnus slamanciu :?....nebaigi mokykla  ir vertiesi " Sau Biznes... ":D turi sipsotis dalinti ekrane bucinukus ir skaiyti tekstus big_smile ir uz tai gauni milionus, kad vaidini grazia ir kvailai seksualia moteri :::740 big_smile cia toks personazas ta blondine ir tiek ... ne kvaila ji nekvaila :::b33

67

nu kaip supratau tu priklausai tai kartai kai dar Kenedis gyveno :::b02

68

sakoma,kad sviesiaplaukes grazesnes,mielesnes,o tamsiaplaukes aistringesnes:),bet zinoma,viskas isgalvota,
as linkusi manyti,jog kiekvienas zmogus yra individulus,todel plauku spalva neturi nieko bendra su asmenybe:),tik stai,zmones,kurie yra nesubrende,ir nesupranta ZMOGAUS svarbos,o ne ju plauku spalvos,tai........kai suauks,supras:),viskam reikia laiko:)

69

blondine ne plauku spalva o gyvenimo filosofija

70

paprasciausiai vyrus labiau  traukia blondines, nes cia jau stereotipu problema, o gal ir motinele gamta rankas prikisus

71

Birutele, 23 parašė:

paprasciausiai vyrus labiau  traukia blondines, nes cia jau stereotipu problema, o gal ir motinele gamta rankas prikisus

Nevisiems blondines patinka:V
Man patinka arba juodaplaukes su ryskiai juodais plaukais arba blondines su visiskai baltais plaukais ...zinai traukia grynai grina spalva:V nezinau kodel :::a55

72

na bent jau man tai garbanotos sviesiaplaukes...bet tik kad nepersikrovusios dazais...

73

Tomas, 25 parašė:
Birutele, 23 parašė:

Nevisiems blondines patinka:V
Man patinka arba juodaplaukes su ryskiai juodais plaukais arba blondines su visiskai baltais plaukais ...zinai traukia grynai grina spalva:V nezinau kodel :::a55

bet tokios tik dažytos būna... na nebent dar juodaplaukių grynų gali rast, bet ir tai lb gerai paieškot reikėtų..

74

big_smile:D blondines.. nes tada gali pasakyti "dzin gi as blondine" big_smile istikto esu naturali brunete, bet sviesinuos plaukus ir man patinka smile

75

Viktorija, 18 parašė:

big_smile:D blondines.. nes tada gali pasakyti "dzin gi as blondine" big_smile istikto esu naturali brunete, bet sviesinuos plaukus ir man patinka smile

na taip, tuo sakiniu galima greitai ir pigiai išsisukti big_smile

76

taip big_smile

77

o as tamsiaplauke,nors naturaliai nesu tamsi,bet kartais tokia blondine primetu,kad paciai juokinga big_smile ,na,zinoma tada kai reikia..:::858

78

mano plaukai tokie pat nupuse kaip ir as pati big_smile ju nesuprasi, gimiau visiska blondine, nuo 6 metuku pradejau tamset, o patamsejau iki spalvos, kuria dabar vadina "pelenu spalvos" dabar esu juoduke, nes dazau plaukus, kad ir kokia buciau, bet zaviuosi tamsiukem big_smile o jei ka kvailo pasakau ar padarau, taip pat gerai issisuku: NUSIDAZIAU, KAD IGYCIAU DIRBTINI INTELEKTA big_smile

79

Nu aš tai esu šviesi gan. Nusidažiau tamsiai, bet jau nusibodo, tai vėl gal reiks šviesėt. Na paįvairinimui... big_smile

Aš kai apdarau kąnors kvailo tai tiesiai šviesiai sakau. nu durna aš durna nu!!! Ko čia prisikabinot big_smile