Re: brunetes ar blondines?
tai turbut neigiamai ziuri i tuos zmones, kurie sako "brunetes graziausios", "noriu tik brunetes", ane ? ;]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → brunetes ar blondines?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai turbut neigiamai ziuri i tuos zmones, kurie sako "brunetes graziausios", "noriu tik brunetes", ane ? ;]
ai tai nori pasakyt kas taip galvoja tai tie ir yra tikri blondinai :Dane
Aleksandras, 22 parašė:tai turbut neigiamai ziuri i tuos zmones, kurie sako "brunetes graziausios", "noriu tik brunetes", ane ? ;]
mu idomu o kas is vuru atstovauja kvailus bahurus :? nu is moteru blondines o is vyru :?
Fiodoras, 25 parašė:Aleksandras, 22 parašė:tai turbut neigiamai ziuri i tuos zmones, kurie sako "brunetes graziausios", "noriu tik brunetes", ane ? ;]
mu idomu o kas is vuru atstovauja kvailus bahurus :? nu is moteru blondines o is vyru :?
apie vyra ar jis kvailas galima nuspresti is pirmu jo sakiniu...o va kad cia sakot kad blondines kvailos o brunetes seksualios, tai manrods cia yra tik kvaili steriotipai...kurie neegzistuoja...
As siaip balancuotas brunetems bet tinku ir blondinems..:D
Tomas, 25 parašė:Fiodoras, 25 parašė:Aleksandras, 22 parašė:tai turbut neigiamai ziuri i tuos zmones, kurie sako "brunetes graziausios", "noriu tik brunetes", ane ? ;]
apie vyra ar jis kvailas galima nuspresti is pirmu jo sakiniu...o va kad cia sakot kad blondines kvailos o brunetes seksualios, tai manrods cia yra tik kvaili steriotipai...kurie neegzistuoja...
Leiskit isiterpti nu kad ir Merlin Monro ...kavailos blondines ivaizdis ,kuris vercia ir siu dienu vyrus pakloti jos vaikaiciams ir anukams apie 7 MILIONUS dolerius i metus vis visokie suvenyrai seni filmai ir jos vardas nesa pinigus tai kavaili kas ??? tie kas domisi sieis dalykais aisku kas kvaila vienam ,tai kitam rimti dalykai ir kavailumas kvailumui nelygu ane
o siaip tarkim jei esi grazi blondine ...ir ispopulerejeji kokiu 16 m. ir darbas vercia istisai dirbti ir uzsidirbti kalnus slamanciu :?....nebaigi mokykla ir vertiesi " Sau Biznes... ":D turi sipsotis dalinti ekrane bucinukus ir skaiyti tekstus ir uz tai gauni milionus, kad vaidini grazia ir kvailai seksualia moteri cia toks personazas ta blondine ir tiek ... ne kvaila ji nekvaila
nu kaip supratau tu priklausai tai kartai kai dar Kenedis gyveno
sakoma,kad sviesiaplaukes grazesnes,mielesnes,o tamsiaplaukes aistringesnes:),bet zinoma,viskas isgalvota,
as linkusi manyti,jog kiekvienas zmogus yra individulus,todel plauku spalva neturi nieko bendra su asmenybe:),tik stai,zmones,kurie yra nesubrende,ir nesupranta ZMOGAUS svarbos,o ne ju plauku spalvos,tai........kai suauks,supras:),viskam reikia laiko:)
blondine ne plauku spalva o gyvenimo filosofija
paprasciausiai vyrus labiau traukia blondines, nes cia jau stereotipu problema, o gal ir motinele gamta rankas prikisus
paprasciausiai vyrus labiau traukia blondines, nes cia jau stereotipu problema, o gal ir motinele gamta rankas prikisus
Nevisiems blondines patinka:V
Man patinka arba juodaplaukes su ryskiai juodais plaukais arba blondines su visiskai baltais plaukais ...zinai traukia grynai grina spalva:V nezinau kodel
na bent jau man tai garbanotos sviesiaplaukes...bet tik kad nepersikrovusios dazais...
Birutele, 23 parašė:paprasciausiai vyrus labiau traukia blondines, nes cia jau stereotipu problema, o gal ir motinele gamta rankas prikisus
Nevisiems blondines patinka:V
Man patinka arba juodaplaukes su ryskiai juodais plaukais arba blondines su visiskai baltais plaukais ...zinai traukia grynai grina spalva:V nezinau kodel
bet tokios tik dažytos būna... na nebent dar juodaplaukių grynų gali rast, bet ir tai lb gerai paieškot reikėtų..
:D blondines.. nes tada gali pasakyti "dzin gi as blondine" istikto esu naturali brunete, bet sviesinuos plaukus ir man patinka
:D blondines.. nes tada gali pasakyti "dzin gi as blondine" istikto esu naturali brunete, bet sviesinuos plaukus ir man patinka
na taip, tuo sakiniu galima greitai ir pigiai išsisukti
taip
o as tamsiaplauke,nors naturaliai nesu tamsi,bet kartais tokia blondine primetu,kad paciai juokinga ,na,zinoma tada kai reikia..
mano plaukai tokie pat nupuse kaip ir as pati ju nesuprasi, gimiau visiska blondine, nuo 6 metuku pradejau tamset, o patamsejau iki spalvos, kuria dabar vadina "pelenu spalvos" dabar esu juoduke, nes dazau plaukus, kad ir kokia buciau, bet zaviuosi tamsiukem o jei ka kvailo pasakau ar padarau, taip pat gerai issisuku: NUSIDAZIAU, KAD IGYCIAU DIRBTINI INTELEKTA
Nu aš tai esu šviesi gan. Nusidažiau tamsiai, bet jau nusibodo, tai vėl gal reiks šviesėt. Na paįvairinimui...
Aš kai apdarau kąnors kvailo tai tiesiai šviesiai sakau. nu durna aš durna nu!!! Ko čia prisikabinot
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → brunetes ar blondines?