381

Re: airijos lietuviai

UZKNISO TA AIRIJA:::850

382

**** **** kai ce nusisnekat,sakot airija lbj patinka nei lietuva ot lochaj nedarykit bent gedos:::608roberta

383

Labukis. na as ir gyvenu dubline,prie pat juros,raheny. netycia cia uzklydau. gal mergytes norit man padeti ir pacios pasigrazinti, dedu gelinius nagucius uz 10 euru,iki vasario 17 dienos.  reikia mergaiciu praktikai iki egzamino. aciukas, jei ka, rasykit i   jesteax@gmail.com.

384

nelaimingi jus zmones

385

Vilija, 23 parašė:

airijoje tai nors gali gyventi ir nesukti galvos apie rytoju nes tu zinai jei turi darba kad cia busi viskuo pasirupines o lietuvoje tai sunku gyventi vien tie mokesciai

tie laikai jau seniai praeity, darbu kiek nori darbdaviai moka daug kas islaikytu GERA darbuotoja

386

na as tullamorei kaimelis biski bet geriau  nei lietuvoj... siaip atostogu smagu ten gristi aplankyti draugus,bet daugiau nieko...

387

Na o as is Tullamores mazas miestelis,bet nesinori grizti i ta Lietuva,nei uz ka

388

kas kaip moka tas taip soka smile gerai ir Lietuvoje, Airijoje, Brazilijoje ir taip toliau... va ka moka Lietuvaciai tai verkti :::851

389

buna gerai svetimoj saly pakol viskas nauja ir idomu, o kai isivyrauja rutina, tai vis dazniau aplanko mintys apie lt ir namus..

390

uj as ir prie jusu smile

391

Ogi bazuojames mes Galway mieste...

392

matau visiems patinka airija,ta pati galiu ir as pasakyti,tik tie airiai truputi kuokteleje.nrw

393

Kadangi jau prisijungiau ir perskaiciau nemazai diskusiju,tai ir as ka nors pasakysiu.Gyvenu Dubline jau pusantru metu bet kad labai patiktu ar nepatiktu negaleciau tuo pasakyti.Klimatas savotiskas labai slapias nors mano sulauzytai nosiai jis tinka smile.su darbais irgi nera taip lengva viska lenkai okupave. aires airiai ziaurus vien tik is isvaizdos paziurejus.jei kas tik laiko tai normalus pragyvenimas ir normalus pinigai smile

394

tas tiesa,tik tas ir laiko,nors turbut jei tevai,kelets draugu ar giminaiciu gyventu salia,tai lietuvos varda galetume istrinti is savo minciu....cia mano nuomone,nes labiausiai ilgiuosi savo mamos.

395

kas pasake miau? kad klimatas cia geras, cia ziauru, cia lietus lyja kiekviena diena.

396

airija salis pusia velnio  bet cia zmonos sau nieiskociau:::822 ir galetu kasnors uztaisyti ta skyle dangui kad nelytu o seip manau kad dar keliarius metus y airija pavaziuotu lietuvei tai airems tektu kraustytis is cia nes musu butu daugiau:::828:::529:::529

397

na salis kaip salis bet orai tai mane cia jau zudo tiesiog baisu... siaip airijos paneles fe,pragyvenimas sakyciau normalus pagal cia mokamus atlyginimus,bet cia visa laika tikrai negyvenciau neistverciau

398

as Airijoje jau metus gyvenu, kokie mano ispudziai,  klimtas man ir nepatinka , nes nekenciu lietaus ,o cia daznai lyja... dirbti cia imanoma , as apie airius nieko blogo negaliu pasakyti ,gal geri zmones mano kelyje pasitaike? nuosirdus , tokie patars , uzjaus , ko apie lietuvius nepasakyciau ,suprantu ,kad  negalima visu sulyginti , bet  lietuviai labai  pavydus zmones (cia mano nuomone), noretusi ,kad draugiskesni, atlaidesni mes butume, jo padetis lietuvoje nepavydetina ir dar neaisku kada ji keisis i geresne puse , visi mes cia del geresnio pinigo... ieskom ,kaip lengviau isgyventi , nemanau ,kad cia nors vienas lietuvis atvyko i airija is dideles meiles siai saliai. ko pasigendu tai gal tikrai draugu ,kuriuos turejau lietuvoje, cia su lietuviais nebendrauju , nes nieko nepazystu,idomu ,kur rekasi lietuviai butu smagu su tautieciais pabendrauti kaip jiems cia ..

399

visur gerai kur musu nera big_smile

400

kodel taip manai? big_smile