Re: Kaip pasakyti draugui,kad viskas baigta ir jo neįskaudinti?
Nepergyvenk - ateis laikas ir tave kas nors atstums - "neįskaudindamas" :):)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip pasakyti draugui,kad viskas baigta ir jo neįskaudinti?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nepergyvenk - ateis laikas ir tave kas nors atstums - "neįskaudindamas" :):)
Del saves, sauliau, as maziausiai jaudinuosi. Zinau,kad niekas jau nebebus man taip skausminga.:) Atstumimas man nesunkiai suvokiamas dalykas. Tik va ,kiti tai sunkiai priima...:)
svarbiausia neuzleisti santikiu. Nes ko toliau tuo skaudziau bus. O sakyti geriau tiesiai i akys ir be jokiu skambuciu ir sms. Issiskirymas toks dalikas kai skaudu abiems buna kokie santikai bebutu, juk yra toks jausmas kaip pripratimas. Tad nereikai galvoti apie blogi ir zengti toliau, nes gyvenimas nesustoja ties issikirimo.
Pasakyt jam,kad labai brangini laika praleista kartu.Bet ne viskas nuo musu noru priklauso.Svarbiausia neisterikuot.
Jeigu man pasakytu aiskiai, ivardintu priezastis, tikslus, tai nebutu man labai skaudu tai priimti.Svarbu kad butu aisku.Nepatinka kai zmones dingsta , be jokios zinios, ar tiesiog ignoruoja ir numetineja skambucius.Ar apsimetineja, kad nieko nevyksta.
Tomai, labai sudetinga nurodyti priezastis, jei zmogus yra normalus, geras. Pasakymas ,kad nebenori testi santykiu toliau, kad nematai ateities drauge , issaukia klausima kodel. Juk negali apkaltinti zmogaus nebutais dalykais arba visa kalte prisiimti sau, nes kaltu siuo atveju kaip ir nera...
Sunku su tais issiskyrimais, pats ta isgyvenu ir labai sunku ant sirdies, nors ir nedaug laiko kartu praleidom.. dar ziurint kokios issiskyrimo aplinkybes, mano tai buvo vienos is sunkiausiu, be jokio itarimo, kaip perkunas is giedro dangaus. Tai dar labiau komplikuoja reikala.
pasakyk ka jauti, nesiteisink ir neatsiprasinek ir jokiais budais nepradek gailetis to zmogaus... istark tai, ka mastai, ka galvoji, tai daug geriau, nei iskoti nerealiu priezasciu ar kvailu pasiteisinimu... ir pasistenk labai nepriekaistauti... zinau, ka tai reiskia, kai zmogus tau begalo geras ir sakantis, kad tau kazka jaucia, taciau tau net ir po laiko jokiu jausmu nekyla... man buvo belike susitikus paaiskinti, kad jis man tik geras draugas, zmogus kuriuo pasitikiu, bet jis nera tas, del kurio plaka sirdele, juk jai neisakysi...
reikia pasirinkti arba skirtis, perkenteti ta laikotarpi, arba kankintis ir toliau, tik jusu teise rinktis, kaip pasielgti. O gal jums geriau patinka paciai kenteti ir ji kankinti, juk jis jau zino kad jus ji nemylit.
ne jus pirma ,ne jus paskutine kuriai skaudu, bet toks tas gyvenimas kad reikia daryti sprendima ir jei jau pasirinksit varianta likti su juo, tai tada jau nekankinkit zmogu ir teks vaidmainiauti,kad viskas gerai, bet vel kancia Jums paciai. Rinkites
Ir ka galetu reiksti Tavo klausimas, Arunai????????? Ziemos sodas laukia vasaros...:)
Tai Doviles ir reiketu klausti,o tai mes cia "metytis" pradedame.:):)
Arunai, kodel Tu toks piktas? Na nepadare kazko adminas, na ir kas cia baisaus? Juk visi samoningi esame ir turime patys ziureti ka ir kur rasome. ( Siuo metu as irgi ne i tema.:))) Visi mes ne viska padarome gyvenime uz ka esame atsakingi...:)
O kas liecia tema, tai manau,kad zmogus viduje turi labai gerai zinoti ko jis nori is tikruju. Tada bus nebaisu net rizikuoti.
nepadarysi taip. vis tiek iskaudinsi. tiesiog pasakyk priezastis ir tiek. jei protingas, supras.
as visuomet sakau gyvenimas sumautas ...myli ta kuris taves nemyli, o mylli tas i kurie niekad net nepazvelgtum...
gyvenimas sukas ratu siandien tu kazka praspirsi , rytoj tave praspirs....
bjauri gyvenimo realybe... :\
Egidijus, 38 parašė:as visuomet sakau gyvenimas sumautas ...myli ta kuris taves nemyli, o mylli tas i kurie niekad net nepazvelgtum...
jau patyrei, Auri?
Auris, 20 parašė:Egidijus, 38 parašė:as visuomet sakau gyvenimas sumautas ...myli ta kuris taves nemyli, o mylli tas i kurie niekad net nepazvelgtum...
jau patyrei, Auri?
kazi o kas su tuo nesusidures? :?
turbut vienuoliai:D:D
Paimi ir pasakai Gailet tikrai nereikia,paskui dar ziauriau bus.
paprasciausiai nusimazink kaip kad as darau :DD susipyk del beleko ir tame bus proga pasakyt ate atsibodai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip pasakyti draugui,kad viskas baigta ir jo neįskaudinti?