Re: Soliariumas:uz ar pries?
ko, ko, bet jau soleriumų tai labai nemėgstu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Soliariumas:uz ar pries?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ko, ko, bet jau soleriumų tai labai nemėgstu.
as tai be soliariumo atrodau kzkokia netokia
na manau panelei turetu tikti tas idegis bet esu pries soliariumus :> nepatinka man jie, geriau pries saulute pasidegint
uz saikinga soliariumu naudojimasi
man irgi patinka soliariumas,bet zinoma su protu!!! visada yra grazu matyti naturaliai atrodanti idegusi kuna..
as uz soliarumus.pati ten vaiksciojau,vaikstau ir vaiksciosiu,geriau nei baltai but, gi varnos nunest gali as tik pries "soliariumu rudmeses",viskas turi buti su saiku!
Na net nezinau.. as tai vaikstau
Na net nezinau.. as tai vaikstau
Labai įdomu, kur čia toks darbuotojų "profesionalumu" pasižymintis soliariumas slepiasi...?
"Uz", tik su protu. Jau kai sokoladine eina, net oranzine, tao jokio nei grozio, nei zavesio nebelieka.. Toks jausmas, kad ir smegenis tame soliariume issikaitino..
Ausrine,zinok taip dazniausiai ir buna ;D
Gabija, ;D tai va.. Cia, matyt, salutinis soliariumo poveikis lietuvaitem, kai jau saiko nebeturi...
na siaip soliariuma yra grozio dalis, nemanau kad grazu kai eina melsvai balta panele, baisu ziureti, reikia kazkiek pasideginti tik ne per daug kai istringa tam soliariume ir neislenda tai atrodo ne kaip ir be to dar pdai kenkia kaip, biskuti reikia but idegusiai, rekia save priziureti.
na siaip soliariuma yra grozio dalis, nemanau kad grazu kai eina melsvai balta panele, baisu ziureti, reikia kazkiek pasideginti tik ne per daug kai istringa tam soliariume ir neislenda tai atrodo ne kaip ir be to dar pdai kenkia kaip, biskuti reikia but idegusiai, rekia save priziureti.
Ojėj ojėj... "grožio dalis".. atsiprašant. Kada nors įbruks smegeninėn, kad pažaliavusiai vaikščioti yra gražu, kaipmat visos žalios ims gatvėmis lakstyti ir skelbti, kad būti žalsvai reiškia prižiūrėti save!
Kažkas keičia mūsų tikrovės parametrus, kuria mūsų realybę, o mes esam įsitikinę, kad "o čia mano nuomonė".
Nebuvo tų soliariumų ir niekas neverkė, ir niekas neskelbė, kad visos negražios ir pamėlusios vaikšto.
Ir man kiek abstrakčiai skamba, kai merginos, kurios taip "per vidurį" šiuo klausimu, bando prifilosofuoti apie tai, kas per daug. Kur PRASIDEDA ta riba, kai JAU PER DAUG..?
I normalu soliariuma ateisi, tawes ishkart paklaus, pirmas kartas ar ne.. jeigu pasakysi taip, tj tuomet tau ishkaro patars, ka ir kjp ir kiek laiko:) ir kas kiek laiko... na rozhiniu panu, pan i kiaules nemaciaw:) taip buna dazhniausiai,, wasara, nuo naturalios saules, nenaudojant jokiu idegio kremu.Iir tai tik kai kurioms ar kuriems. cia daug wisokiu priezasciu gali buti.... Raumeny:DDD turiu, pigmentus ir witaminus, kuriu yra trukumas...
Martyna, cia Tavo reikalas, jei tau patinka neidegus oda. As irgi turiu drauge, kuri siaip sviesios odos, as pati - balta kaip suris, jei visiskai nepasideginu saulej ar soliariume. Drauge yra pries visus soliariumus, jos ten varu nenuvarytum, jai jos sviesi oda labai grazu.. O man patinka lengvas rudumas.. Pasakymas "per viduri" cia ne itin tinka... As esu "uz"! Bet kai matai gatvej, kai eina mergina net oranzine nuo idegio, kadangi nebeturi saiko, tepdamasi tais idegi skatinanciais kremais pries soliariuma, noredama kuo greiciau idegt, tai jau net ir juokas nebeima.. Net tik kad negrazu - gaila mergaites , isties oda susigadins.. Kaip Laurynas sake, tikrai kiekviename normaliame soliariume is karto paklaus, pirma - ne pirma karta atejai, pasakys, kiek minuciu buti, priklausomai nuo tavo odos, kas kiek laiko ateiti ir pan.. Tik reikia proto tureti ir atsizvelgti i tai, ka sako nusimanantys...
soliariumas gerai...bet ne per daug..ir kai kurios paneles eina pirma karta i soliariuma apie 10 minuciu...juk tiek per daug...nuo pat pirmo ejimo butina tik 5 min eiti....gali susigadinti tiek oda..kad pas plastika tektu eiti netgi.
soliariumas gerai...bet ne per daug..ir kai kurios paneles eina pirma karta i soliariuma apie 10 minuciu...juk tiek per daug...nuo pat pirmo ejimo butina tik 5 min eiti....gali susigadinti tiek oda..kad pas plastika tektu eiti netgi.
Patirtis lupom tawo kalba, ar wel kazhkokia izhimybe apsiswilino?
jo jo vismante pritariu visos lietuvaites sviesios odos..bet pas kaikurias itin ji sviesi..tai kam jau lb reikia nemanau kad tai blogai..pati nuejnu bet nesakiciau kad daznai ir siaip negalvoju kad tai kenkia :::
Soliariumas gerai, bet tik tuo atveju jei juo nepiktnaudziaujama
uz bet viskas su saiku
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 16 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Soliariumas:uz ar pries?