Re: Merginos be krūtinės
butina didele:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos be krūtinės
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
butina didele:)
svarbu bent keik yra ir nedidesnes uz delna ir viskas lb saunu aisku tai skonio reikalas nors nzn ne vienos mergnos kuri nekompleksuotu del savo uzpakaliuko krutines pilvuko ar dar ko nors tokios jau tos paneles merginos moterys
Na, jei nusiteiki gyventi su "krutine", tada jau galiu pamineti, jog zmogus turi beda..... Man, asmeniskai, aktualiau yra pati mergina, jos "vidus", bet ne krutines dydis..... ;D
Na, jei nusiteiki gyventi su "krutine", tada jau galiu pamineti, jog zmogus turi beda..... Man, asmeniskai, aktualiau yra pati mergina, jos "vidus", bet ne krutines dydis..... ;D
cia pritariu na bet kiek matau daugelis sios temos lankytoju atsake dideli nesuprantu kox malonumas kai pilna lova krutines
as tai megstu masinas gerai sukompektuotas, ir is isores grazu paziureti, ir viduje sedeti patogu
as tai megstu masinas gerai sukompektuotas, ir is isores grazu paziureti, ir viduje sedeti patogu
ir suo metu sukomplektuota pilnai turi ?
pilnai sukomplektuotu nebuna, vienos audringam pasivazinejimui, kitos maloniam ramiam vaziavimui
pilnai sukomplektuotu nebuna, vienos audringam pasivazinejimui, kitos maloniam ramiam vaziavimui
na bet koke turi ar ne ar tik vienadienei dziauksmai ?
na i gera masina reikia investuoti ir priziureti nes jei keisi kaip koines, tai malonumo nebus
beje, dievinu merginas mazomis krutinemis
na i gera masina reikia investuoti ir priziureti nes jei keisi kaip koines, tai malonumo nebus
beje, dievinu merginas mazomis krutinemis
o tau rimtai yra skirtumas koke ten krutine stovi pass ja ? tau sudaro skirtuma ?
pirmam etape taip na pastebejimo etape , vienos patraukia savo figura, kitos graziu veidu, kitos krutine.
pirmam etape taip na pastebejimo etape , vienos patraukia savo figura, kitos graziu veidu, kitos krutine.
na cia tau negaliu nepritart visteik pradzio ziuri y figura bet kai kurie cia kai isireiske didele krutine na man ne vazdas kai mergina vos velka savo krutine
Eikit kakot...... vistik nesuprantu, prie ko cia ta krutine?????? Paaiskinkit man jaunam ir nesuprantanciam... ;D
Giedrius, 27 parašė:pirmam etape taip na pastebejimo etape , vienos patraukia savo figura, kitos graziu veidu, kitos krutine.
na cia tau negaliu nepritart visteik pradzio ziuri y figura bet kai kurie cia kai isireiske didele krutine na man ne vazdas kai mergina vos velka savo krutine
tokiu nesu mates
buna buna
tai parodykit
Be abejo didele krutine turi trukumu,kad ir kaip ji trauktu aki,paciai merginai tokia turint yra kur kas daugiau vargo negu maza,tos kurios tokia turi puikiai zino kame bedos,tai apsvieskim tuos vaikinus ir vyrus,kad nera taip paprasta ja tiesiog turet
man geriausia kai į delnuką telpa ))
krutines dydziu negaliu pasigirti man ir nereikia gerai ir tokia...koks skirtumas kokia ji dydzio, juk niekas neziuri i batu dydi(bent jau nieko apie tai nesu girdejusi) tai kas is to jei krutine kaip Lolos Ferari kuri parkrisdavo jei stipresnis vejas budavo ;D (geras vaizdelis turejo but)
o kam patinku patiksiu tokia kokia dabar esu
kiekvienam pagal skonį. kiekvienai merginai yra idealiai tinkantis vaikinas ir atvirksciai.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos be krūtinės