Re: Blevyzgos...
zinau kazkokia "take a bow" ..gal ta?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 154 155 156 157 158 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
zinau kazkokia "take a bow" ..gal ta?
ne ne dar yra naujesne..as ta daina turiu
hmm...na,nezinau tada apsieis ir be tu Rihanu..sakyk, kad ir as jam padainuot galiu...ooouu..miauuu ir viskas
;D netikiu kad jam reikia paciam tos dainos,nes jo draugas vos ne fanas...patikek vaizdu tas jo draugelis duoda....sokt ismoko kaip ji ;D
aha, maciau as tokius sokancius ;D;D;D paskutini kart per diplomo laistyma..tai ten toks kursiokas neblogai klubus pajudint moka...tik kazkaip kaip kazkokiam filme esu macius..tipo vos ne porasvimosi sokis buvo ;D;D;D
man tai grazu kai kai vaikinai moka pajudint klubus net labai
sutinku Vaivut, sutinku tik zinai...ai, nieko ;D gi visokiu ciudu buna paskui...
Ingrida> na apie tuos ciudus,ir ka cia ateje zmones pagalvos nesvarbu... o del tu klubu pamirsau pasakyti kad tai galioja ne visiems
oi kaip as laukiu kuo greiciau susiust tas foto eisiu panardyt paskui po neta
ir zadu sianakt eit velai miegucio, kazkokia energijos pilna
UUU BOY ;D
(kur tai matyta?) jo kaip tik zadejau klausti kodel esi taip uzsirasiusi?
neverk (is juoko) merguzele, kad jaunas bachurs..eis ginti savosios ... jauciu, kad susipainiojau ;Dkai tau atsiusiu irgi niuniuosi
:D:D
eik jau paziuresim ar liuliuosiu ar ne... o del bachurelio kuris ginti savosios hmm idomiai cia...
o kur visi vaikinukai iseje?katik viena sunervinau Sauliu (kaskoki 24m) kad nr nedaviau..
isleke pas pa-ne-les mergos juk per prastai
oi, tai saunuole tu, lauzykis lauzykis, mane sese to moke
...pati tu ne kitokia esi
tai ka mes per prastos jiems? matai kokie ;D ;D
oi, kazkaip siandien daug pagyru nebijot, kad ispuiksiu?
padarysim mes jiems svente kai sugris..che che
nu dar ko kokia dar svente ? nu ne ne be svenciu ...as pries jas ir jokiu gerimu
o del "pagiru " Ingrida nereikia tiek gerti ;D ;D pagyrios visada sveika ;D ;D
nu grazu o tau kiba gaila, kad as jiems ta svente suruosiu
taigi ir tau leisiu prisijungt jei taip nori ;D as tai, kaip jau supratai, isvis degradu degrade...vaje
kas cia per nusivylusiu namu seimininkiu sajudis? ;D
ne visai negaila man bet ziuresiu kaip juos visus prisivyliosi? o del prisijungimo gal reiks eiti butinai issiplaut tada galva
Ingrida>> ziurek kad jie ne bijoju ;D ;D
Vaivut, matai? net kviest nereik specialiai, jie iskart jaucia, kad turi prisistatyti man ;D Lineli, bausme dabar taves laukia..maukis kelnes...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 154 155 156 157 158 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...