3101

Re: Blevyzgos...

zinau kazkokia "take a bow" ..gal ta? big_smile

3102

ne ne dar yra naujesne..as ta daina turiu

3103

hmm...na,nezinau tada tongue apsieis ir be tu Rihanu..sakyk, kad ir as jam padainuot galiu...ooouu..miauuu ir viskas big_smile

3104

;D netikiu kad jam reikia paciam tos dainos,nes jo draugas vos ne fanas...patikek vaizdu tas jo draugelis duoda....sokt ismoko kaip ji ;D

3105

aha, maciau as tokius sokancius ;D;D;D paskutini kart per diplomo laistyma..tai ten toks kursiokas neblogai klubus pajudint moka...tik kazkaip kaip kazkokiam filme esu macius..tipo vos ne porasvimosi sokis buvo ;D;D;D

3106

man tai grazu kai kai vaikinai moka pajudint klubus net labai

3107

sutinku Vaivut, sutinku big_smile tik zinai...ai, nieko ;D gi visokiu ciudu buna paskui...

3108

Ingrida> na apie tuos ciudus,ir ka cia ateje zmones pagalvos nesvarbu... o del tu klubu pamirsau pasakyti kad tai galioja ne visiems

3109

oi kaip as laukiu kuo greiciau susiust tas foto hmm eisiu panardyt paskui po neta tongue ir zadu sianakt eit velai miegucio, kazkokia energijos pilna big_smile UUU BOY ;D

3110

:::b02 (kur tai matyta?) jo kaip tik zadejau klausti  kodel esi taip uzsirasiusi?

3111

neverk (is juoko) merguzele, kad jaunas bachurs..eis ginti savosios ... big_smile jauciu, kad susipainiojau ;Dkai tau atsiusiu irgi niuniuosi big_smile:D:D

3112

eik jau smile paziuresim ar liuliuosiu ar ne... o del bachurelio kuris ginti savosios hmm idomiai cia... smile  o kur visi vaikinukai iseje?katik viena sunervinau Sauliu (kaskoki 24m) kad nr nedaviau..

3113

isleke pas pa-ne-les smile mergos juk per prastai big_smile oi, tai saunuole tu, lauzykis lauzykis, mane sese to moke tongue

3114

:::b02 ...pati tu ne kitokia esi :::051 tai ka mes per prastos jiems? matai kokie ;D ;D 

3115

oi, kazkaip siandien daug pagyru big_smile nebijot, kad ispuiksiu? tongue padarysim mes jiems svente kai sugris..che che big_smile

3116

nu dar ko kokia dar svente ? nu ne ne  be svenciu ...as pries jas smile ir jokiu gerimu big_smile o del "pagiru " Ingrida nereikia tiek gerti ;D ;D pagyrios visada sveika ;D ;D

3117

nu grazu big_smile o tau kiba gaila, kad as jiems ta svente suruosiu tongue taigi ir tau leisiu prisijungt jei taip nori ;D as tai, kaip jau supratai, isvis degradu degrade...vaje hmm

3118

kas cia per nusivylusiu namu seimininkiu sajudis? ;D

3119

ne visai negaila man bet ziuresiu kaip juos visus prisivyliosi? big_smile o del prisijungimo gal reiks eiti butinai issiplaut tada galva :::b02
Ingrida>> ziurek kad jie ne bijoju ;D ;D

3120

Vaivut, matai? net kviest nereik specialiai, jie iskart jaucia, kad turi prisistatyti man ;D Lineli, bausme dabar taves laukia..maukis kelnes... big_smile