21

Re: Kur stoti?

man irgi taip..:\ net neisivaizduoju kur ir kaip bus mano ruduo smile laikykis:::358

22

I tieva batus ir i mieslyna!!! big_smile juokauju!!

23

Austėja, 18 parašė:

mano aistra daile ir dizainas... bet tokiu pilna ant kiekvieno kampo. tad ir sunku apsisprest..
:::737

tai bandyk stot Vilniuje i statybos ir dizaino kolegija, asmeniskai pazistu dizaino kolegjos dekane, super moteriske ir gerai paruosia..:)

24

aciu visiems uz patarimus:::655. mano prasymas jau paduotas, daba lauksiu rezultatu:| prisirasiau 20 vietu, kur papulsiu, tikiuosi nenusivilsiu:V

25

bent kai as prirasiau 20 tai istojau i pirma, bet kaip ir indre du menesiukai ir visogerio pasakiau buvau perdauk prisiklauses kitu kas man geriau,o dabar stosiu ten kur noriu ir eina visi...jeigu kam kas nepatinka big_smile

26

Tomas, 19 parašė:

bent kai as prirasiau 20 tai istojau i pirma, bet kaip ir indre du menesiukai ir visogerio pasakiau buvau perdauk prisiklauses kitu kas man geriau,o dabar stosiu ten kur noriu ir eina visi...jeigu kam kas nepatinka big_smile

o tai kur buvai istojes? kur stosi dabar?:::257

27

istojas i ktu Mechatronika, o stosiu i buhalterija big_smile

28

vis del to saunu, kad radai kas tau patinka Tomai:)

29

dar nzn isbandysiu pasakysiu smile)

30

et as ir nezinau kur stoti ir taip nervas griauzia save kad niekur netraukia...

31

Na manau, kad i statyba jau gana zmoniu. Pradejo stoti tas statybu bumas. O be to stoti reikai i ten kur tau patitu dirbti. Todel ir yra gerai kol dar mokaisi vidurinej isbandyti ivairius darbus, nes tada atsiranda supratimas apei darbus kurie tau patinka.

32

Vaiva, 19 parašė:

et as ir nezinau kur stoti ir taip nervas griauzia save kad niekur netraukia...

jei tikrai niekur netraukia, kas vercia stot iskart po vidurines? jei turi galimybiu, pakeliauk, padirbk metus arba kur savanore kokioj programoj sudalyvauk, atsikvepsi nuo mokslu, gausi naujos patirties ir be to metus turesi issityrinet ka ir kuriuose pasaulio kampeliuose gali studijuot ir manau rasi kazka kas vis delto trauks=) bent jau as stojau del to, kad lb norejau toliau mokytis, o ne del to kad visi stoja tai reikia ir man kazkur istot. nebutina sekt banda, kiekvienam skirtingai=)

33

zinoma nera cia ko :] bachurams kitas reikalas bo mus gali kariuomenem iskart uzpanciot jei mes nestudijam.. O moteriskes gali sau piligrimaut ir ieskot gyvenimo prasmes kiek tik geidzia smile

34

Auri>nejau kariuomenes bijai?

35

1 metus issvaistyti profesijoje su kuria nezadi sieti savo ateities? Ne tiek kiek bijau, bet kiek manau tai butu visiskai ne i tema i mano gyvenimo puslapi ir sugadintu labai daug mano ateities planu. smile

36

galiu duoti pvz.mano brolis ir taip pat ten venge jis...bet buvo kariuomenej o dabar dirba kariuonej nes gavo pasiulyma ir vel gristi...(kaip jis sako lengvesnio darbo turbut nera)

37

Auriui kas lengvai pasiekiama - neidomu big_smile

38

Ingrida> o kas sake kad ten lengvai pasiekiama..juk as jo visos savo brolio biografijos ir keliu iki kariuomej darbo nesurasysiu tongue

39

nedomina manes kariuomene ir visa kita kas susije su smurto ir tarptautiniu konfliktu skatinimu bei masiniu zudyniu pateisinimu vardan kazkokio idiotisko ekonominio ar ideologinio tikslo. Jeigu man duotu pasirinkima likti zemej ir cia kazka "daryti" vardan zmonijos geroves arba skrist i marsa ir viska pradet is naujo, pasirinkciau pastaraji ir laimingai gyvenciau sau marse ir isdidziai save vadinciau Marsieciu. wink

40

Auri> as ir noriu i marsa,kas dar norit? nes tikrai mane nezavi visi karai ir ledynmeciu tirpimas ir taip toliau..greit busiu nunestas juros nes mano kaima nuplaus (o gal ne juk mano kaimas ant kalno )