Re: RANKDARBIU KLUBAS
nzn nzn
cia jau toks labai kompromituojantis klausimas ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → RANKDARBIU KLUBAS
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nzn nzn
cia jau toks labai kompromituojantis klausimas ;D
kur jau ne paprastas klausimukas
Ieva ir kokiais rankdarbiais uzsijimineji?
as ir tik dabar supratau ka Auris turejo galvoj ;D;D;D oi, tie berniukai ;D db sumasciau, kad jei busiu svietimo ministre, reiks patobulint mergaiciu technologiju pamokas, nerimo tema
praplesti ja, kad labiau islavintume ranku koordinacija ;D
...eh akip Vaiva sugedino cia mane tokiais tardymais...:D atsoko noras but poshliam net ;D
Auri, nesitikejau is taves tokiu zodziu ![]()
idomios cia diskusijos uzvire po mano pasisakymo
na jei kalbant apie tai,del ko cia renkames kalbeti,tai megstu nerti
mano pacios nerta suknele matoma vienoje mano nuotrauku ![]()
Na mėgstu kryželiu siuvinėti 
Auri> tai gal gerai padariau,kad atsaoko fantazija but posliam berniuku
Ingrida> patikek as ir kaskaip nepagalvojau,galvojau paprasta klausima klausiu..
Viktorija> o kaip fainiai nes man ir siuvinejimas kryzeliu labai patinka gal kokiu darbeliu foto parodysi?
Vaiva> Foto šiuo metu neturiu, nes darbelių tik pora, labai daug esu pridovanojus, o dar kiek mokyklai esu palikusi... o dabar meškiuką ant arklio siuvinėju ![]()
Viktorija> tai kaip ir as... mokyklai su klasiokemis toki didziuli issiuvinejom...(bet kaip mama sako kad ten panasiai viena pati tai padarei) o del dovanojimu,as tai kaskaip nesirystu savo darbu dovanoti,nes visada matau visokiu klaidu... ir atrodo kur jis des toki darba kuris nera geras..
Vaiva> Šiaip esu padovanojusi tik du darbelius..Vieną tai išsiuvinėjau broliui didelį juodą skrorpioną (pagal zodiaką), o antrą krikštų mamai išsiuvinėjau Kalėdų proga, bet dabar neatsimenu ką, beroc kaškas su gamta susiję nelabai pamenu, nes siuvinėjau gal prieš kokius 1-2 metus, bet išsiuvinėjau todėl, nes jai labai patinka siuvinėti darbai. O dabar retai kada pasijamu siuvinėti, nes nelabai ir laiko yra, juk vasara ![]()
mano darbas...
Vaiva gražus labai
Man tai labai neišeina padaryti tuos apsiuvinėjimus...
Viktorija> patikek mano nemegstamiausias darbas tas apsiuvinejimas...pirmas mano didesnis darbas...siaip mano mama apsiuvineja jei paprasau
Ingrida> patikek as ir kaskaip nepagalvojau,galvojau paprasta klausima klausiu..
Vaiva, kiek pastebejau, tai tavo plaukai siek tiek banguoti, o Auris, matyti, kad kerpas juos trumpai, nes lb jau jie garbanojas
Ingrida> mano plaukai kai slapi yra banguoti,o Auris sake kad nusikirpo plaukus labai graziai ir sake kad as pamatysiu tai kai valgysim ledus (ar jau supavydejai? nes labai noriu ;D )
oi oi oi
nesupavydejau
ko cia man pavydet?
as su juo zadu valgyt ledus kai jis dar kokiu 15 kartu nusikirps juos
:D:D
Ingrida> o turetum, nes rimtai valgiau ledus ir maciau jo plaukus
O kaip zmones kiti kaip jusu uzsiemimai rankdarbiais?
kaip apie zvaigzde kokia tu cia prabilai :Dziurek, gal kokia muza jis tavo pataps ir sedevriuka padarysi
![]()
tai kad as jau darau tokius zmoniu buciuojantis.. niekaip ju neuzbaigiu,nes man laba nepatinka masinines siules kur reikia daryt(a kaip ten vadinasi kai reikia apvesti paveiskliukus) o del izimybes tai kad ne jis ne toks nu bendrai ka as zinau gal ir yra bet as nezinau ![]()
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → RANKDARBIU KLUBAS