Re: RANKDARBIU KLUBAS
pasiskaityk kuiliu kluba ir pamatysi, kad ne is kelmo spirtas mazu maziausiai is pirmos sakos iskrites ;D
Vaivut, susigriebk ir padarysi tada labai labai didziuosies savim..ir Auris net pagirs
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → RANKDARBIU KLUBAS
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pasiskaityk kuiliu kluba ir pamatysi, kad ne is kelmo spirtas mazu maziausiai is pirmos sakos iskrites ;D
Vaivut, susigriebk ir padarysi tada labai labai didziuosies savim..ir Auris net pagirs
eik jau man nereikia kad pagirtu o prie ko Aurio cia pagirimas?a? ne nu visai ...
o ka tam kuiliu klube gero rasu? m?
reiks kokia diena prisiverst..
a mane priimsit? as lipdau )
Vaiva, juk smagu kai giria o Auris kai pagirs, bus dvigubai smagiau klube oi kiek ten visko...paskui i zmones kitaip ziuret pradedi...visa gyvenimo istorija jie ten issipasakoja
Andzej, ka lipdai? :Dmakaronus ar siaip puodus?
puodus is makaronu
idomi autorine technika, sakyciau ;D
seip paprastas dalykas... nesunku ismokt ) taip dar iki musu lipde Baltai visokie )))
visokie na, nezinojau as...va, saunu, kad cia pargryzai, bent as apsisvieciau
Vaiva, juk smagu kai giria o Auris kai pagirs, bus dvigubai smagiau klube oi kiek ten visko...paskui i zmones kitaip ziuret pradedi...visa gyvenimo istorija jie ten issipasakoja
Andzej, ka lipdai? :Dmakaronus ar siaip puodus?
Ingrida> nejau tu griezi danti ant Aurio,o gal labiau trauki per danti? :? juk kaskur turi zmones isikalbeti ir kaskas pagirti... o jis tai tikrai moka zmones girti pastebejau ir as... bet juk gerai ar cia blogai?
Andzej> gal ikelsi savo darbeliu foto?labai idomu,man aplamai patinka ranku darbu daiktai..
Vaiva> kur nors, kad niekas nematytu ju.. ) kai busiu garsus tada visiems ir rodysiu )))
Andzej> tai niekas neduos per galva tau jei parodysi..beto cia nelabai zmoniu ateina nes jau pavadinimas skamba turbut atgrasiai skamba :?
Ingrida, 22 parašė:Vaiva, juk smagu kai giria o Auris kai pagirs, bus dvigubai smagiau klube oi kiek ten visko...paskui i zmones kitaip ziuret pradedi...visa gyvenimo istorija jie ten issipasakoja
Ingrida> nejau tu griezi danti ant Aurio,o gal labiau trauki per danti? :? juk kaskur turi zmones isikalbeti ir kaskas pagirti... o jis tai tikrai moka zmones girti pastebejau ir as... bet juk gerai ar cia blogai?
as nieko nedarau su tais dantim ;D ta ir norejau pasakyt, kad moka graziai pagirti
Ingrida> emmm nu jau zinau kaip jus viska mokat jus esat visu galu meistrai
mano puodelka ) ir pano uz kompo ant sienos (HQ) ) uzteks... )
Andzej> man patinka tavo darbai, tai gal jau ir pardavineji?
kartais pagal uzsakymus, dovanas dazniausiai )
ta puoda isimylejau :)98%del to, kad melynas :Dtai kaip ten su nuolaidom pas tamsta?
mmm,aisku tada kaip fainiai.. kad patinka tokie dalykai
megstamiausia spalva ) , seip puodelis su mano lupomis nulietom is gipsines formos, o gipsas nuo veido, tai isejna, Ingrida mane myli :D:D:D
megstamiausia spalva ) , seip puodelis su mano lupomis nulietom is gipsines formos, o gipsas nuo veido, tai isejna, Ingrida mane myli :D:D:D
baik as negaliu taves mylet, nes turiu vyra ir esu istikima bet va ta puoduka meginciau pabuciuot :Dmmm
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → RANKDARBIU KLUBAS