Re: Kokią knygą dabar skaitote?
Kafka "Metamorphosis"
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kafka "Metamorphosis"
Vincas Mykolaitis-Putinas "Altorių šešėly".Dar tik 156psl. bet jau "užkabino" mane.Manau bus įdomiausia iš šių metų literatūros sąrašo.
J.Ivanauskaitė "Ragana ir lietus"
Vincas Mykolaitis-Putinas "Altorių šešėly".Dar tik 156psl. bet jau "užkabino" mane.Manau bus įdomiausia iš šių metų literatūros sąrašo.
slyksciausia knyga kokia tik teko skaityt.
Kolina Makalou "Erškėčių paukščiai"
"100 metu vienatves". tuoj priskaitysiu 100 psl/ siaip idomi tiems kuriames patinka magiskas realizmas: sutikrove persipinancios fantazijos, vizijos, kulturiniai dalykai ir t.t. Super knyga
ka tik baigiau skaityti, E.Hemingvejaus "Atsisveikinimas su ginkais". Gera knyga. Tik pabaiga labai liudna.....Dabar pradejau "Ko klykia gerves" (nepamenu autoraus vardo. siap lietuvis) pradzia labai idomi
Senuches "Egiptietis"
Laima Lavaste "Linskma knyga apie suomiusi ir Suomija" prapleciau saovakirati apie sita pelkiu ir ezeru krasta
jau pabaigiau skaityti
Senuches "Egiptietis"
va sita tai super )
pati dabar bandau krimst M. Ondaatje "Anglas Ligonis" - sunkokai skaitos.. bet pasiryzus pabaigt
Giedrius, 27 parašė:Senuches "Egiptietis"
va sita tai super
)
pati dabar bandau krimst M. Ondaatje "Anglas Ligonis" - sunkokai skaitos.. bet pasiryzus pabaigt
paskaiciau "Anglas Ligonis" penkiolika minuciu ir numeciau
Remarkas "Juodasis Obeliskas" ...
cia gera knyga. Is vis Remarkas yra super, surijau visas jo knygas ir nebuvo nei vienos kad nepatiktu ypas patiko "Naktis Lisabonoje" net apsiverkiau....:(
Aiste, 19 parašė:Remarkas "Juodasis Obeliskas" ...
cia gera knyga. Is vis Remarkas yra super, surijau visas jo knygas ir nebuvo nei vienos kad nepatiktu
ypas patiko "Naktis Lisabonoje" net apsiverkiau....:(
Man Remarko Trojaus arka labiausiai patiko. Knyga veliau parasyta, labiau subrandintos mintys. Remarkas jega, bet po kurio laiko pabosta tie visi ieskojimai gyvenimo prasmes
man tai irvingo knygos super ) po penkis kart galeciau skaityt.. "malda uz ovena mini" ar "pasaulis pagal garpa", dabar nauja isejo reikes susiveikt kazkaip..
Ausra, 24 parašė:Aiste, 19 parašė:Remarkas "Juodasis Obeliskas" ...
cia gera knyga. Is vis Remarkas yra super, surijau visas jo knygas ir nebuvo nei vienos kad nepatiktu
ypas patiko "Naktis Lisabonoje" net apsiverkiau....:(
Man Remarko Trojaus arka labiausiai patiko. Knyga veliau parasyta, labiau subrandintos mintys. Remarkas jega, bet po kurio laiko pabosta tie visi ieskojimai gyvenimo prasmes
cia gera knyga tiktai , tik berost vadinosi "Triumfo arka"
Aga.... tas ta troja cia visai ne vietoj
Mane tai stebina žmonių sugebėjimas patiems nežinoti, ką skaito (Giedriau). Gi dezinformacija tokie dalykai vadinami... gerai, jei tai Remarkas ir jo kūriniai daugiau mažiau žinomi visiems, bet, tarkim, Waltari nėra toks populiarus mūsuose, ir tūlam piliečiui prisiskaičiusiam tokių "tikslių" rekomendacijų kaip < Senuches "Egiptietis" > gali galva apsisukt bibliotekoj o knyga išties verta dėmesio.
Pati dabar skaitau Guy De Maupassant "Pjeras ir Žanas" - ne kažin kiek įmantri, bet psichologiška XIXa. prancūzų šeimynos gyvenimo atkarpėlė.
Taip pat Arturo Pérez-Reverte "Flamandų meistro paveikslas", nes susidomėjau ispanų literatūra. Nedaug dar perskaičiau, kvepia detektyvu, bet vargu, ar kažkuo ypatingu.
Taip pat "Marta F.", t.y. Freudo žmonos gyvenimo istoriją, bet jaučiu, tuoj aš ją užmesiu - kažkoks pilkas pasakojimas, nors iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad turėtų būt įdomu.
Na, ir dar Sartro "Šleikštulį", čia tiems, kuriems prie širdies egzistencializmas. Pagavus atitinkamai nuotaikai labai gera pasiskaityti.
PATAISYMAS:
dėl "Flamandų meistro paveikslo" gerokai suklydau: nėra tai banali detektyvinė, o velniškai supinta, persmelkta anomalių psichologinių niuansų, klasikinės muzikos, dailės kūrinių ir šachmatų žavesio istorija. Gera.
Che che Na cia jau matau linkusi kazka gudraus suskelti
Beje, cia buvo ne rekomendacija, o siuo momentu skaitoma knyga
G. G. Markezas "Patriarcho ruduo". super. sunku, bet super. žodžio magas.
Siandien baigiau skaityti knyga ir pasijemiau nauja...kazin ar ji idomu ar ne...
Stephen King "Svytejimas"
Puslapiai Ankstesnis 1 … 18 19 20 21 22 … 48 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?