Oleg, 24 iskur 12 metu mergaite zino kad bombos yra Gruzinu? na kaipsakant faktai tuributi tikslinami ir kaltinimai officialei pateikti tada galima ir nuteisti Sakashvili.
Kokio velnio ruskei lenda i svetima krasta? taikdario darbas saugoti taika Osetijoi ir veikti konflikto zonoi bet ne isplesti zudynes.... kare pirmoji zusta teisybe, bet kaipsakant ruskei tai tikrai kad pasisiukslino
Ruskei mano salies okupantai, ruskei nezino kas yra demokratija, trypia visas zmogaus teises ir laisves.
Olegai tau patarimas pagyvenk betkur laisvame vakaru pasaulyje tikroje laisveje ir tikroje demokratijoje (liaudies valdzioi) tada suprasi kaip yra gera buti laisvam
Putinui rupi jo interesai jam rusija tai jo asmenine ymone kuria jis valdo jis nera zmoniu isrinktas ir neatspindi visu pilieciu valios. Taip rusija stipri deka Putino bet taipat deka engiamos liaudies...
pamastyk pats kodel demokratines visuamenes tarppusavyje nekariauja? delto kad nera delko zmoniu galvose nera prievartos tikslu.
Kas ten zino kas ka pradejo ir gali buti kad Gruzinai pradejo genocida, bet deje ruskei genocida dare pries viso pasaulio kameras uz viso konflikto zonos ribu
As nekenciu ruskiu kaip sunu kaip parazitu beje kaip ir visas laisvas normalus pasaulis, bet as niekada nesaudyciau ruskiu civiliu, zudimu nieko nelaimesi tik nepykanta sau.
fobija reiskia baime as nebijau ruskiu man gaila ju neispruseliu ir nekenciu ju kaip ziurkiu.
Olegai ar noretumei kad tavo rusija okupuatu kokie nors barbarai su savo smirdancia morale supuvuse diktaturiska ideologija? As nemanau juk ir tu nori Gyventi laisvas ar ne?
pagyvenk vakaruase tau akys atsimerks ir galvoi prasvieses.
Mano senelis ir dede buvo priversti begti i US nua ruskiu tai ka man debar gerklia tau ustai perpjauti? ruskei lietuvos okupantai bet niekas neturi teises tave spardyti uz tai ar kitaip yzeidineti tu turi pilna teise issakyti savo nuamone cia forume ir tavo teises kaip individo turi buti gerbiamos, lygei taip pat kaip kad nesvarbu kas ten per pestynes tarp Gruzinu ir Osetinu ruskei neturi teises zudyti ir griauti.
Olegai tu esi ruskis as nekenciu taves kai meslo ir nesutinku su tavo ruskiu propogandos pasmirdusiom mintim, bet as galiu galva padeti uz tavo teise ir laisve reikstis kaip tau patinka! cia tau demokratiskos visuamenes pavizdys, ir as suteikdamas laisve tau laisvai gyventi tua paciu pats sau suteikiu ta pacia teisia.
O debat ysivaizduak kas man nutiktu jei as laisvai reiksciau savo mintis ruskine ... ten sutryptu mane ruskei y miltus tipiskas ruskiu visuamenes pavizdys. arba Putino sunys milicija mane bananais uzdauzytu. Nes ten zmogus neturi zodzio laisves