4361

Re: Blevyzgos...

nee plaukus rodau..o del papuku tai kad pas mane lygumos vyrauja... :? tai tu ten kur stogai vaziuoja? man visai nekarsta rankos saltos,dar plius zydrai nusilakavau smile

Hmm o kodel i siluma :?

4362

viskas, as jau nebegaliu :Dvienas biblija cituoja (o die, buvau praleidus zodyje "biblija" raide l ;D, visai jau buciau nulinciuota big_smile  )kita lygumas demonstruoja :Dgerai cia issireiskei, "vyrauja lygumos" ;Dtai vietomis yra ir kalnagubriu :Dtai susidominau as..kiek ten ju pas tave yra yikes big_smile
senieji Vilniaus stogai, prazydo samana zaliaaa...nai nai nai nai nai nai nai :DAuri, tik ka prisiminiau, keist turesi klubo anketa mano :Dbet tai kiek suprantu, tau atostogos dabar, tai veliau big_smile
REDAGUOJAM
Vaiva, paskutinis klausimas vercia garbanotis ;D

4363

Ingrida> zinai jei cituoja biblija tai man pasakys apie kokia ta siluma.. nors apie garbanojima ir as kaska masciau,bet sako ten zidini  palaiko..bet jei nera malku tai nera jau taip silta... ar yra vis tiek? :?
O del vyraujancu lygumu,tai galima izvelgti  kalnagubrius smile bet zinai ziurint kokia ten akis ziuri..jei  tokia kaip Pamelos tai sakys lygumos ;D ;D ;D ;D

O pas mane tai marios dainuoja tiksliau apie mares.. "per mares per mares,nesk laiveli,nesk laiveli.."

4364

na, manau, kad Auris kaip tik dabar varto biblija ir tuoj mums pacituos :::035nors..gal jis ja mintinai moka,tik prisimint tereiks big_smile tai ziurek kaip ten buna...zmogus (vyras) grizta namo, parnesa malku, moteris meta jas i krosni ir buna silta big_smile
na, jau apie ka ka, bet apie Pamelos papus tai as patyliu smile
as einu prigult, karsta man hmm

4365

as ir taip galvoju..nes moteriai naglima iseiti i lauka,ir nesirodyk kad ji nezmogus  ar sitaip? :?
baiki jau salta..beto Lenkijoje tornadas buvo... geras ane..gerai kad pas musu neuzsuko nes jo niekas nelaukia smile

4366

as dziaugiuos, kad kelionej jis manes neuzklupo ;Dna, turbut sitaip, negalima mums i lauka, nes zmones issigas pamate big_smile:D:DVaiva, nu man karsta, gal tavo langai ne i saule? :?

4367

pas manes visa diena apsiniauke ir dabar lauke buvau tai dulksna krenta tokia...

4368

tai nereik siaurej gyvent bliamba :Dapsikeist mum reik big_smile

4369

eik eik..kartais zemelapi nereiks man imesti?m? susipazink kur gyvenu smile

4370

kad Auris sake, og tu ten is to asigalio :?

4371

ziurek kokie stebuklai buna...prie Latvijos pasienio smile  net mano Kaimas yra.kuris blogai pazymetas kaip visada... uj

4372

na, Auris 8 pasaulio stebuklas, tai stebuklus ir sako big_smile

4373

Skuodas smile  na gali buti..Snd vaziuosiu su tevais i kaskokia svente..tipo pasizmonet..gal kas turit ausu kamstukus ?m? suveikit ka..nes bijau dar bus kokia kaimo kapela...

4374

"Skuodas – miestas šiaurės vakarų Lietuvoje, Klaipėdos apskrityje (80 km į šiaurę nuo Klaipėdos), 2 km į pietus nuo Latvijos sienos; rajono centras. Miestas turi seniūnijos statusą, taip pat yra apylinkių seniūnijos centras." tai vis delto, siaureje big_smile:D:D
tai nubel i artimiausia vaistine :Darba..acetonine vata isikisk..nuo skausmo nebegirdesi nieko ;D

4375

bet vis delto jis Vakaru Siaureje tongue ..je tu rasi mano kaime vaistine? ar pabludai visai,jei pardes nera tai ka kalbeti apie vaistine ;D

4376

tai as ir sakiau SIAURES-VAKARUOSE big_smile ot.... kaip visada niekas neisiskaito i mano protingas mintis... sad

4377

Auri> tik nereikia verkti

4378

mm..Vaiva, tai o kai mes pas tave atvaziuosim ir ko nors pritruksim, kur lekt reiks yikes big_smile
Auri, NE NE NE nereikia aaaasaru big_smile

4379

Klaipedietiska dvasia visada jus visas priims :] :} :]

4380

dvasia :Das tai pas nuostabybe eisiu, o ne pas dvasia, kurios savo zabalom akim galiu i nepamatyt ;D