Re: Blevyzgos...
nee plaukus rodau..o del papuku tai kad pas mane lygumos vyrauja... :? tai tu ten kur stogai vaziuoja? man visai nekarsta rankos saltos,dar plius zydrai nusilakavau
Hmm o kodel i siluma :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 217 218 219 220 221 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nee plaukus rodau..o del papuku tai kad pas mane lygumos vyrauja... :? tai tu ten kur stogai vaziuoja? man visai nekarsta rankos saltos,dar plius zydrai nusilakavau
Hmm o kodel i siluma :?
viskas, as jau nebegaliu :Dvienas biblija cituoja (o die, buvau praleidus zodyje "biblija" raide l ;D, visai jau buciau nulinciuota )kita lygumas demonstruoja :Dgerai cia issireiskei, "vyrauja lygumos" ;Dtai vietomis yra ir kalnagubriu :Dtai susidominau as..kiek ten ju pas tave yra
senieji Vilniaus stogai, prazydo samana zaliaaa...nai nai nai nai nai nai nai :DAuri, tik ka prisiminiau, keist turesi klubo anketa mano :Dbet tai kiek suprantu, tau atostogos dabar, tai veliau
REDAGUOJAM
Vaiva, paskutinis klausimas vercia garbanotis ;D
Ingrida> zinai jei cituoja biblija tai man pasakys apie kokia ta siluma.. nors apie garbanojima ir as kaska masciau,bet sako ten zidini palaiko..bet jei nera malku tai nera jau taip silta... ar yra vis tiek? :?
O del vyraujancu lygumu,tai galima izvelgti kalnagubrius bet zinai ziurint kokia ten akis ziuri..jei tokia kaip Pamelos tai sakys lygumos ;D ;D ;D ;D
O pas mane tai marios dainuoja tiksliau apie mares.. "per mares per mares,nesk laiveli,nesk laiveli.."
na, manau, kad Auris kaip tik dabar varto biblija ir tuoj mums pacituos nors..gal jis ja mintinai moka,tik prisimint tereiks
tai ziurek kaip ten buna...zmogus (vyras) grizta namo, parnesa malku, moteris meta jas i krosni ir buna silta
na, jau apie ka ka, bet apie Pamelos papus tai as patyliu
as einu prigult, karsta man
as ir taip galvoju..nes moteriai naglima iseiti i lauka,ir nesirodyk kad ji nezmogus ar sitaip? :?
baiki jau salta..beto Lenkijoje tornadas buvo... geras ane..gerai kad pas musu neuzsuko nes jo niekas nelaukia
as dziaugiuos, kad kelionej jis manes neuzklupo ;Dna, turbut sitaip, negalima mums i lauka, nes zmones issigas pamate :D:DVaiva, nu man karsta, gal tavo langai ne i saule? :?
pas manes visa diena apsiniauke ir dabar lauke buvau tai dulksna krenta tokia...
tai nereik siaurej gyvent bliamba :Dapsikeist mum reik
eik eik..kartais zemelapi nereiks man imesti?m? susipazink kur gyvenu
kad Auris sake, og tu ten is to asigalio :?
ziurek kokie stebuklai buna...prie Latvijos pasienio net mano Kaimas yra.kuris blogai pazymetas kaip visada... uj
na, Auris 8 pasaulio stebuklas, tai stebuklus ir sako
Skuodas na gali buti..Snd vaziuosiu su tevais i kaskokia svente..tipo pasizmonet..gal kas turit ausu kamstukus ?m? suveikit ka..nes bijau dar bus kokia kaimo kapela...
"Skuodas – miestas šiaurės vakarų Lietuvoje, Klaipėdos apskrityje (80 km į šiaurę nuo Klaipėdos), 2 km į pietus nuo Latvijos sienos; rajono centras. Miestas turi seniūnijos statusą, taip pat yra apylinkių seniūnijos centras." tai vis delto, siaureje :D:D
tai nubel i artimiausia vaistine :Darba..acetonine vata isikisk..nuo skausmo nebegirdesi nieko ;D
bet vis delto jis Vakaru Siaureje ..je tu rasi mano kaime vaistine? ar pabludai visai,jei pardes nera tai ka kalbeti apie vaistine ;D
tai as ir sakiau SIAURES-VAKARUOSE ot.... kaip visada niekas neisiskaito i mano protingas mintis...
Auri> tik nereikia verkti
mm..Vaiva, tai o kai mes pas tave atvaziuosim ir ko nors pritruksim, kur lekt reiks
Auri, NE NE NE nereikia aaaasaru
Klaipedietiska dvasia visada jus visas priims :] :} :]
dvasia :Das tai pas nuostabybe eisiu, o ne pas dvasia, kurios savo zabalom akim galiu i nepamatyt ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 217 218 219 220 221 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...