Re: vyru plaukuotumas,tai seksualu ar ne?
nu nzn, man turi but nors kiek plauku pas tuos vyrus ant koju kazkaip ne vyro kojos man tada nu ;D;D;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → vyru plaukuotumas,tai seksualu ar ne?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu nzn, man turi but nors kiek plauku pas tuos vyrus ant koju kazkaip ne vyro kojos man tada nu ;D;D;D
Tai Ingrida tu nesiskuski koju
cha cha cha ;D tai jau nebeisvengiama :Dieskosiu apzelusio tik ka sugalvojau laaabai reiksminga kriteriju atrankai ;D
geras tu turi bent viena kriteriju o as ne,... ai jo turiu kad nebutu pavydus,baisiau negali buti kai yra super pavydus,...
na va vyriokai pasiskaitys ir gales vykdyt musu norus ;D kazkoks nerealus tavo kriterijus...sunku bus igyvendint jiems ;D
zinau kad sunkus...aplamai sunku su manim uzuojauta tiems kurie bus mano vaikinai...;( (blevyzgas einammm)
na, begikai, dviratininkai, tai suprantu, kodel neplaukuotomis kojomis vaiksto..
>> Vaiva, del barzdos ant tavo brolio veiduko :?mano pusbrolis irgi svelnaus veidelio vaikas, bet kai pasiaugino ozio barzduke, tai mano puse draugiu seiles varvino .. kas tau nepatinka, nereiskia, kad kitoms nepatinka na, bet kita vertus .. hmmm.. barzda ne kojos... asmeniskai man net plaukuotos pazastys nieko baisetino nesudaro (bet tuomet geriau kvapo jokio nebutu :? nes jei taip, tada jau viskas.. outas)
as kai mazesne buvau, tai patikek. atrode, kad plaukai vyrui ant krutines neturi augti.. net ta juostele nuo bambos zemyn neatrode graziai ir tvarkingai man :V dbr tik tyliai seile nuriji ir nusisukus nueini ;D
tikra tiesa,anksciau negaledavau net ziureti i plaukuota krutine,kol...nesutikau savo vyro.nieko nera maloniau kai padeti galva ant peties ir pirstais suki tuos jo gaurus:-D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD SKUSTIS REIKIA
plaukuoti vyrai mmm..... o jeidar tie plaukucia juodi, tai geriausia kaip gali buti
Moterys nuo vyru manau tuo ir skiriasi kad vyrai turi buti plaukuoti, o moterys ne na sejp man paciai nieko nera sexualesnio uz plaukucius ant koju,ranku,krutines,pazastu,bambos juk tai taip vyriska na mane sie visi dalykeliai labai jaudina
Plaukuotumas Vyriskumo pozymis. Vyras ir turi but plaukuotas
Nerijau !trumpai ir aiskiai !:Dir as taip manau
na,tikrai nieko pries vyru plaukuotuma neturiu,manau pas vyrus ju ir turi but tik nepatinka plaukai ant nugaros,o visur kitur tikrai netrukdo,tai vyriska
plaukuotumas yra grazu. nesvarbu ar daug ar mazai.. svarbu, kad vyrukui patiktu jei vyrukui patiks tai gal net ir merginai
man tai nera nieko slyksciau kaip gauruota vaikino krutine....,bet labai sexualu kai yra plaukeliu juostele ant pilvo apacios iki bambos
vat kazkokia misrune tu :? Krutine ne, bamba jau jo
Man tai...mmm... ir taip ir anaip , manau, grazu tik aisku viskas turi but su saiku.. nes jei draugas turetu plauku ant nugaros, tai ,man atrodo, su pincetu istraukyciau po viena ;D
ir pazastys nudepiliuotum prie to pacio ~
uz koki geri? XD
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → vyru plaukuotumas,tai seksualu ar ne?