281

Re: Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?

Nerijus 25>>>> kazkaip kvepia priesrinkime kompanija, siulau deti bana smile

Auri >>>>

Na tu cia mane nustebinai,nustebinai smile
Na ok, vaidyba tikrai gera ir nereali isskyrus betmana, jo balsas tragiskas. Tipo kad neatpazintu.
Psichologiniai motyvai, na ju ideja gera, bet igivendinimas tragiskas. 2 balai maximum is 10. Situaciju modeliavimas vietomis tragiskas. Pvz, noras isgelbeti zmogu: tai geriau lekti paciam per visa miesta, bet negali paskambinti policijai, kuri turi masinas visur. siaip sita nesamone budinga daugumai filmu. Ta dvasine drama, tai tragedija. Nuzude zmogu, isch**** veida policinkui, ir staiga jis tapo blogu. Na zinok, galima megti fantastika, bet tokios vietos suc...s. 

Del fantastikos. Fantastika ir nesamone, yra du skirtingi dalykai. Ten fantastika ir tiek, kad yra tam tikras personazas betmenas, na ir blogiiukai (genijai ar siaip nesveiki), o visa kita, zmoniu pasaulis pagal ideja yra toks pats kaip musu. Va cia ir prasideda nesamone, kai jis pavaizduotas sudi***ai.

As esu fantastikos megejas, esu mates  beveik visus fantastinius filmus, net visisikai nulinio biudzeto, nes kartais juose buna geros idejos. Galiu pavardyti fantastiniu filmu, kurie realesni uz realu pasauli, kur kaip tik, kiekvienas zodis, kiekvienas veiksmas yra reali iseiga is situacijos ir tu supranti, kad kitaip ir negaletu buti.

282

Vilija, 31 parašė:

Apokalipto rode vakar per ltv.. va tikrai geras filmas..

prastai igarsintas, aki uzmeciau... originalia kalba ji ziureti, arba rusu

283

Pastaruoju metu man geriausias Requiem For A Dream... Labai realistiskas puikus filmas smile

284

visai neseniai ziurejau Maiklo Kleitono sukurta tiesa (Michael Clayton) ly ir taip anliskai smile) tikrai verta sdemesio. Bent jau mane prikauste prie teliko

285

Modestas, 15 parašė:

Pastaruoju metu man geriausias Requiem For A Dream... Labai realistiskas puikus filmas smile

paziurek to paties rezisieriaus filma "PI"

286

Ingrida, 22 parašė:
Fiodoras, 26 parašė:

Transformeriai II
Terminatorius IV
Drakonu kova Z
Zmogus Voras IV
o kruciausias  Watchmen

nei vieno neziureciau is situ isvardintu big_smile:D:D

nu tu ju negali pazeti nes dar i kinotetrus neatejo big_smile  tik gali youtube pazeti reklaminius klipus , o stai as... as ... jau pazejau big_smile tik girtas buvau neprisimenu apie ka ten :?
sitas geras " rundown " tikrai geras ji galite issinuomoti vazdajuosciu pardei ...kas ten gero ,nu drakes drakes drakes ,nuotikiai, drakes ... nu ka cia ir be pridursi pasizekit kas jusu laukia patys ->>>>>>>>> http://it.youtube.com/watch?v=9ESv_3yvXn0
tikrai nuotaika pakels
o stai dar vienas What Happens in Vegas nuoroda

287

pažiūrėk Wall-E. wink jeigu esi romantikė, patiks P.S. I love you smile

288

"PIXAR" animacinis produktas "Cars" - super. Tik reikia žiūrėt visą. Pradžioj gali pasirodyti pakankamai vaikiškas, bet verta pažiūrėt visą.

289

"Memento"

290

su visais jumis sutinku wink

291

Viktorija, 18 parašė:

pažiūrėk Wall-E. wink jeigu esi romantikė, patiks P.S. I love you smile

jo maciau keleta kartu tikrai geras smile siaip netik geras bet ir gerai padarytas , tiksliau grazus big_smile ir siek tiek juokingas su romantiskumo elementais smile
<<<
joa pritariu adminu cars filmukas vertas demesio ... ir dar pasakysiu kad babaiga kaip tikro filmo ir romantiskas kaip ir walle vat dar nepamirskim madagaskoro 1 ir 2 dalis ,jei kas save laiko animaciniu filmu megeju sito isvardyto mixo negali nepazeti smile

292

pritariu del P.S. I Love You. tikrai man patiko mielas filmas nors daug kas sake jog verksiu ir taip toliau nebuvo kad ten verkciau tik vietomis liudna vienoj vietoj vos nepravirkau bet seip tikrai manau vertas demesio jis : }

293

Aušra, 15 parašė:

pritariu del P.S. I Love You. tikrai man patiko mielas filmas nors daug kas sake jog verksiu ir taip toliau nebuvo kad ten verkciau tik vietomis liudna vienoj vietoj vos nepravirkau bet seip tikrai manau vertas demesio jis : }

nu manau tai skira viriesniems ,turuputi , bet mokitis ta maniera gal ir ne per anksti big_smile
P.S. I Love You tikrai geras ,parastas normalus filmas
Aušra tau siulau asmeniskai Jersey Girl , nu jei jau domina tokio pobudzio filmai smile cia toks labai specifinis is gyvenimo kai tetis augina dura vienas ir... nu nesakysiu kas toliau nes visas idomumas isgaruos big_smile ok :::110

294

Em... galėčiau patarti pažiūrėti dokumentinį filmą Zeitgeist: Adendum. Po peržiūros manau neišvengiamai teks susimąstyt apie šio pasaulio santvarką ir kas už viso to slypi. Ne viskuo verta tikėti, bet teisybės yra tikrai daug. Šokiruojantis filmas...

295

Arnoldas, 29 parašė:

Em... galėčiau patarti pažiūrėti dokumentinį filmą Zeitgeist: Adendum. Po peržiūros manau neišvengiamai teks susimąstyt apie šio pasaulio santvarką ir kas už viso to slypi. Ne viskuo verta tikėti, bet teisybės yra tikrai daug. Šokiruojantis filmas...

Mačiau pirma ir antra dali ,bet kaip sakiai ne viskuo reikia tikėti , ir požiūri nereikia keisti vienu ar kitu filmu .Manyčiau reikia ir daugiau šaltiniu  :::111 bet kad ir viska sužinotume ,vargu ar ką pakeisim :::a25

296

Arnoldas, 29 parašė:

yra naujesnis ir trumpesnis varijantas, linka imeciau i konferencija nuoroda

297

siaip mane kazkuo uzkabino "Twilight" ir dar patiko "Eagle eye" (su tuo paciu ktoriumi kur transformeriuose ir indiana jones paskutineje dalyje vaidino) smile

298

Man tai nerealiai patiko "The notebook"..... meilės istrija, kuri labai giliai paliečia ir paskutines 10min filmo tu verki ir nieko negali sau padaryti...... a čia tai tikrai gražus filmas... big_smile:D

299

Alfos gauja

300

pjuklas  5     neblogas filmas