Re: Gal kas žino kokių gerų filmų kur būtų verta pažiūrėt?
Nerijus 25>>>> kazkaip kvepia priesrinkime kompanija, siulau deti bana
Auri >>>>
Na tu cia mane nustebinai,nustebinai
Na ok, vaidyba tikrai gera ir nereali isskyrus betmana, jo balsas tragiskas. Tipo kad neatpazintu.
Psichologiniai motyvai, na ju ideja gera, bet igivendinimas tragiskas. 2 balai maximum is 10. Situaciju modeliavimas vietomis tragiskas. Pvz, noras isgelbeti zmogu: tai geriau lekti paciam per visa miesta, bet negali paskambinti policijai, kuri turi masinas visur. siaip sita nesamone budinga daugumai filmu. Ta dvasine drama, tai tragedija. Nuzude zmogu, isch**** veida policinkui, ir staiga jis tapo blogu. Na zinok, galima megti fantastika, bet tokios vietos suc...s.
Del fantastikos. Fantastika ir nesamone, yra du skirtingi dalykai. Ten fantastika ir tiek, kad yra tam tikras personazas betmenas, na ir blogiiukai (genijai ar siaip nesveiki), o visa kita, zmoniu pasaulis pagal ideja yra toks pats kaip musu. Va cia ir prasideda nesamone, kai jis pavaizduotas sudi***ai.
As esu fantastikos megejas, esu mates beveik visus fantastinius filmus, net visisikai nulinio biudzeto, nes kartais juose buna geros idejos. Galiu pavardyti fantastiniu filmu, kurie realesni uz realu pasauli, kur kaip tik, kiekvienas zodis, kiekvienas veiksmas yra reali iseiga is situacijos ir tu supranti, kad kitaip ir negaletu buti.