Tema: Apie www.ieskok.lt
Ką manote ar www.ieskok.lt yra geras puslapis?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Apie www.ieskok.lt
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ką manote ar www.ieskok.lt yra geras puslapis?
Žinau .Nežinau nežinau labai jau sunkus klausimas :=D tiesiog galva lūžta ,gal užduok kita klausima
minusų turime visi, bet ... jis geras vien todėl, kad čia pažinau daug puikių žmonių ypatingai ačiū buvusiam chatui, amen
normalus puslapis ir tiek.
buna ir geriau bet visai nieko tik manau naujoviu reiketu kokiu nors))
neseniai užsiregistravau. negaliu kolkas pasakyti koks esmini skirtumas nuo draugas.lt , gal žmonės daugiau kabinasi į bendravimą. Gal aktyvesni. Sunku paskyt. Kolkas su niekuo neteko iš čia susipažinti gyvai. Bet tikiuosi teks.
Geras puslapis- geresnis nei pazintys
geras puslapis, tik erzina "pakibimai"...
Esu naujokė.Pažiūrėsiu,įvertinsiu.
na as tai kolkas gero ispudzio nesusidariau apie ji..:) labai jau daug pasikelusiu zmoniu....bukit paprastesni;)
wa chata galetu ir sugrazint nes ner ka cia veikt uzejni ir vsio
Tai bendrauk su mergiotemis.As va po gimtadienio siandiena ir atsigauti bandau bendraudamas su mergiotemis.
esu naujai uzsireginus,bet kad kolkas nieko idomaus,kazkaip sunkiai cia eina susibendraut..
anketa pasidaryk ieskau sekso partnerio greitai susibendrausi:)Nespesi manau laisku atrasyneti.Cia gi dauguma ir yra ieskanciu kurie neturi antros puses.Normalus merginom neraso nesamoniu apie seksa ar panasiai.
Ieskok.lt visai neblogas,man patinka pasibendraut su zmonem,tad daznai as cia pasedziu:)!
Normaliu vaikinu(nesiulanciu iskart to sekso) cia tikrai mazoka!
Laimi,26...o kaip tu pats bendrauji su merginomis?:)
o kodel nerodo mano ft? nors esu isidejusi
Jolanta29 na normaliai bendrauju ir tiek aisku nereikia kazko siulyti o po kazkiek laiko numeriukas mobilaus ir susitikimas:)
niekaip nebesugebu rasti kur pasikeist informaciją apie save.... kažkas su manimi ne taip SOS
Tik šnd užsiregistravau čia pagyvensim - pamatysim ;D
Toks nice
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Apie www.ieskok.lt