Re: Keliu policijos nuobaudos!!!
as tai ir vel padidinau keliu policijos saskaita 70 lituku uz greiti net i kalbas nejo mielieji policininkai net keista
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Keliu policijos nuobaudos!!!
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as tai ir vel padidinau keliu policijos saskaita 70 lituku uz greiti net i kalbas nejo mielieji policininkai net keista
turbut vakar daug nuplese, tai siandien geri buvo :Dvisgi svente "be alkoholio" buvo ;D
o mane du kartus jau stabde, bet tai ir tai po dvieju metu vairavimo stazo jau. viena kart labai graziai pasnekejom, paprikolinom (klause gal 50lt turiu sakau is kur pas vargsa studenta tokie pinigai, tai net nusistebejo o vazinet masina pigiau kai net benzinas jau virs 4lt, sakiau pigiau ) ir palinkeje gero kelio paleido (na turbut uz grazias akis ir mini sijoneli) o antra karta, jiems ryskiai truko ant gramo bet tai pamate kad be sansu kazka is manes nupest ir nuejo net gero kelio nepalinkejes
viena kart vyrsijau 30km/h bet pasitaikia geri pareigunai paleido :D:D
nu pirma karta gavau 1000 LT, nulekiau nuo kelio po sukio neislauziau, bandziau tartis bet nieko nepaleido siuliau tiek pat kiek uz bauda buciau gaves, o is viso isejo dar +250 uz masinos partempima i aikstele ir prastova kol teismas baigesi, antra karta tai davau 3000 LT ir plius 600Lt zalos atlyginimui, tai ikaliau i toki stenda besukdamas saules o kodel nebevairuoju, nes paskutinis kartas bajgesi liudnai....
man ir vel nunusiseke, teko per viena meneseli jau 400LT pakloti mieliesiems musu pareigunams Pirmaja gavau kai mane nufotkino stovintis Cadi automobilis pakelije, antra uz dirzus jiega seis metais jau reiks vaziuoti atsargiai visus metus L:D
Per 19 metu-3 baudos,pakisu gal kokie 500lt susidarytu.Nors tikrai nesu ramus vairuotojas.zinau kada pazeidineju,ir zinau kiek tas kainuoja.
jo karta mus su draugais sustabde kad ivaziavom i privacia zona :? poilsiaviete atrodo :V neturejom pinigu daug tai uzrase dirzus kad nebuvom prisisege ;D geros dedes
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Keliu policijos nuobaudos!!!