Re: Muzikuojate?
Trečius metus groju gitara:) Žiauriai domina naujasis instrumentas dambrelis:DD gal kas moka grot ir groja?:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Muzikuojate?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Trečius metus groju gitara:) Žiauriai domina naujasis instrumentas dambrelis:DD gal kas moka grot ir groja?:D
klavisiniai, gitara, vokalas daug laiko jau.....ech
konservatorija!!:
kazkada teko muzikuot, tiesa jau daug laiko praejo, po muzikos mklos baigimo Grojau kontrabosu ir klepu.
Čia visi tik ''ech kiek laiko praėjo''..... Patikėkit kai bus 40 bus tas pats mintyse ir (jei gėda) pasislėpę ir toliau muzikuosite i svajosite ko nors pasiekti, o nefilosofuojant tai gal kas dirba su FL STUDIO?
Pianinu pagrinde, prieš 2 metus baigiau muzikos šulę, o dabar daug mažiau groju, nes nėra kada, tačiau kartais tenka kurnors ir sudalyvaut ;}
Sveiki,galvoju stoti i muzikos pedagogika kaip manot ar apsimoka? Mokslas labai brangus,o uz darba mazai moka?:)
Pries 7 metus baigiau muzikos mokykla. Smuika ir pianina,po to dar metus grojau smuiku Pries 3 metus pradejau mokytis groti gitara,grojau 2 metus dabar nebegroju
neapsimoka, jei samonigai galvoji mokinkis namuose, o ypac kai tiek pamoku yra prie Youtubes, gali geriau ismokti namuose
Oho kiek cia muzikantu.Baigiau ir as kazkada muzikos mokykla baigiau,grojau akordeonu,o veliau dar ir tuba orkestre puciau.Smagus buvo metas,deja tai ir liko prisiminimuose.O stai domejimasis elektronine(ir ne tik)muzika uzvilko iki tokio lygio,kad net ir pats pradejau kurti:)
Sveiki,galvoju stoti i muzikos pedagogika kaip manot ar apsimoka? Mokslas labai brangus,o uz darba mazai moka?:)
manau kad konkreciai i pedagogika neapsimoka. bet jei koki akompanimenta ar kompozicija tada keturiom lek
o as po muzikos mokyklos , ir po akademijos ir po menines krizes ir taip toliau muzika moket apsimoka. Bet dabar tu mokytoju atsiprasant kaip pri...kta...
geriau daryti kazka kur gali save isreiksti o ne kitus
West side sikniau, iskeitem pamaldu gyvenima i west sido, priprask
nusausiu tave be aido! Suprask as ne siurkstus as giliotinia, ce ne tusti grasinimai, kaip per kina
**** as priversiu pakeist tavo slykscia mina, pabuciuok liurbi man i skina...
As laikau save krutu west side kad ir kas bebutu, man nerupi kas butu, jai is musu vienas sendien zutu.
Mes uz istatimu ''zudiku komanda'' nerupi niekam koki tu ce skelbi ganda, dar bent zodis ir
paliksiu skaudu randa... Manei as mires visa menesi nutiles, as buvau pakiles, paziurek kas dabar slepias
nutiles... Tai pasakyk man koks tavo noras, kad ir ka sakau skamba kaip prikolas
As gyvenu kieta gyvenima, o kitiem liurbem dalinu nerima,Derina? Mes pries reperius kurie pas stano
savo balsa gerina, zinok zmones ''sako'' sis baltas turi aura 2'paco!! ir jie zino
kai as grysiu, pamates tave is juoko apsimysiu,sakysiu **** '' i sona iki kol apsirukysiu!
Tave saugo gerio asocijacija, man **** as kalbu ir visi girdi juodaja magija...
Kur as vykstu man isauna sampana, stai ir pazeminom jusu klana ant galo fanfara
kas beliko tau? gyvent uz tara, nekipk prie manes jai as persirises galva su skara ir visad mieste
pazeminu fara!
ALIVE.
Aš pati grojau būgnais, turėjau 2 grupes, bet kažkaip greit labai išsiskirstėm. Dabar nagrinėju programą FL Studio. taip pat turiu minčių apie saksofono ir violončelės pamokas
Aš pati grojau būgnais, turėjau 2 grupes, bet kažkaip greit labai išsiskirstėm. Dabar nagrinėju programą FL Studio. taip pat turiu minčių apie saksofono ir violončelės pamokas
Ziurek tikras talentas busi.Gali dar ir REASON programele pasiziuret ir nebloga.Gal ka nors jau sukurus esi?
Na ne, nereikia čia manęs taip jau sureikšminti, idealizuoti ir panašiai
Turėsiu omeny. Dėkui Tau labai
Taip, yra keli įrašai.
Na ne, nereikia čia manęs taip jau sureikšminti, idealizuoti ir panašiai
Turėsiu omeny. Dėkui Tau labai
Taip, yra keli įrašai.
Nesureiksminu;)tiesiog smagu matyti zmogu,kuris nenuleidzia ranku,kad ir grupems isirus.As ir pats stengiuosi kanors klausomo sukurt su kompiuteriu.Galetum atsiust paklausyt man ka esi sukurus?
Tuomet malonu Esi ką nors sukūręs? Nemanau, kad Tau patiks, o ir šiaip čia tik pirmi kūriniai...
jau vienuolika metu studijuoju muzika
Greit bus kaip 3 metai varau su FL Studio :DDD
O as su ABLETON LIVE varau. Stai.. http://www.mixcloud.com/Rimantas/rimant … rhography/
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Muzikuojate?