121

Re: Kosmetika

Nesiparink nes ragai isdygs!!!

122

Vilma, 22 parašė:

Nesiparink nes ragai isdygs!!!

cia man?

123

o ka nesupratai? wink

124

Vilma, 22 parašė:

o ka nesupratai? wink

nematau del ko tureciau parintis.....;)

125

tant mieux!

126

as naudoju ti is eurokos ir oriflame kosmetika nors ta kosmetika man yra kvepalai lupdaziai ir seseliai . kremus geriau pirkite is vaistiniu patariu:::211:::211:::211:::244:::259

127

ne per maza dazitis?...neysizejsk...

128

blakstienu tusa tai wisada firmini,o seip wisokie lupu blizgiai kaip papuola,buna ir pirkta ir is wisokiu sarmu,euroku;D

129

As naudojuos tik BIKOR kosmetika. Tai yra is Erdesa parduotuves. Aisku,ten kaina nera pati kukliausia (pudra - 100lt, seseliai 50-60lt), bet uztat kokybe garantuota. Be to, pasirinkimas nerealus.Seseliai suderinti po 4 atspalvius i viena dezute smile Labai kompaktiska.
O pudra |Egipto zeme| nereali. smile Ja pasipudravus po 5 minuciu atsiranda savaiminis idegis. be to, ji slopina uzdegima (nuo spuogeliu ir pan)
JEGA!

130

O kur tokiu parduotuviu yra?

131

O ka manot apie chemini blakstienu dazyma?

132

Bikor parduotuvė? www.erdesa.lt
yra vilniuje, prie buvusio Lietuvos kinoteatro.Turėtų but ir kituose miestuose.
Kai ką galima nusipirkti ir Nifertiti grožio salone.
Beje, Erdesa parduotuvėje man patinka tai, kad ten yra profesionalus kosmetologas, kuris tave pasodina į kedutę ir eksperementuoja su dažais, kurie tau patinka. Taigi, prieš pirkdama, tu išbandai produkciją (ir ne pati, o tave neraliai gražiai padažo) smile
Ir viskas nemokamai.

133

Jolanta, 21 parašė:

Bikor parduotuvė? www.erdesa.lt
yra vilniuje, prie buvusio Lietuvos kinoteatro.Turėtų but ir kituose miestuose.
Kai ką galima nusipirkti ir Nifertiti grožio salone.
Beje, Erdesa parduotuvėje man patinka tai, kad ten yra profesionalus kosmetologas, kuris tave pasodina į kedutę ir eksperementuoja su dažais, kurie tau patinka. Taigi, prieš pirkdama, tu išbandai produkciją (ir ne pati, o tave neraliai gražiai padažo) smile
Ir viskas nemokamai.

Tai kam pirkt? Ateik kas ryta ir padazys tave..:D

134

Vilija, 20 parašė:

O kur tokiu parduotuviu yra?

Kaune BIKOR kosmetikos tai maciau parduotuvej - grozio salone "Zavi" savanoriu prospekte, tik man kainos truputi kosmines pasirode

135

seselius dazniausiai dior perku, o tusa mac... pudros beveik nenaudoju, jei naudoju tai tik kremine smile

136

As irgi kremine naudoju Max Factor..:D  Mama atidave besibaigenti indeli..Kiek man jo reikia uztex dar ilgam..Labai gerai tinka pachmielingus pajuodusius paakius paslepti, ar siaip spuogeliam kokiem..:D

137

geras nezinojau kad vaikinai pudra naudoja??? :-O

138

as naudoju Loreal tusa ir Maxfaktor krempudra... jau geriau jokios nei pigi kosmetika..... o su eurokosu tai atsargiai..... labai daznai garantija buna pasibaigus

139

man patinka "isadoros" seseliai,nes yra nerealiu spalvu smile o seip kokibiska..beto lietuvoj tikrai didzioji dalis kosmetikos yra nekokybiska..jei nusipirkot "loreal" tai dar nereikskia,kad ten tikras lorealas
" big_smile

140

Na ar naudosi Loreali ar Rusiska kosmetika beveik jokio skirtumo.Savo struktura jos nieko nesiskiria,tik tos izymesnes firmos uz savo pavadinima kelia zymiai kaina.Tai jai pirksi pigesne,o ne brangesne kosmetika,niekas nuo to nepasikeis.