tinsanis parašė:Senajame Testamente aprašytos legendos nėra patvirtintos ir Saliamono istoriškumas nėra įrodytas-daugiau pasiskaityk vikipedijoje,
Tai ne legenda paskaityk knygą Фридрих Тибергер „Царь Соломон. Мудрейший из мудрых“
Citata:”
В Книге Царств говорится, что Соломон написал «три тысячи притч, и
песней его было тысяча и пять» (3 Цар., 4: 32). Принадлежность такого множества текстов одному автору может вызвать сомнение, однако не следует забывать, что он был ярчайшим деятелем своей эпохи и его тексты необычны уже этим. Притчи Соломоновы замечательно отразили дух времени и остаются образцом этики вот уже тысячи лет.“
http://lib.druzya.org/history/ost/israe … .full.html
Yra labai daug archeologijos pasitvirtinimo:
http://www.unseal.narod.ru/zavet1.htm
tinsanis parašė: sakai tokio atvejo nebus delto kad nebus merginos ar delto kad neiseini is namu,,,
Aš išeinu dažnai iš namų į teismą ir į mokymąsi š. m., įstojau į teisę, bet pasakyk, kuriam tikslui man reikalinga kvaili mergina, kuri nieko nemoko, o tik gyveno ir esi naudotoja ir nieko gero neduoda, ir jo gyvenimo principas yra „“valgykime ir gerkime, nes rytoj mirsime” tokiu yra virš 99%. Mane domina asmenybė, o ne beširdiška kvaila lėlė.
tinsanis parašė: kas ateiti gali pasakyt??? nezinau ant kiek turi but stogas pavaziaves kad tokiais dalykais tiket,,, na kiekvienam aisku savo:))))
Aišku, kas turi nestandartinio mąstymo, tam stogas nuvažiavo, bet aš nemanau taip.
Bet įdomu, kodėl rašydami mokslo darbą, kai cituojamas vienas ar kitas autorius niekam nekvoštelėjo į galvą mintį pavadinti darbo autoriu sektantu ar ligoniu?
tinsanis parašė: saliamonas buvo tik karalius ir jai jau taip uzstrigai ant to viespacio savo tai jis jam nepakluso tai kaip jis gali kokia ateii sakyt speliot,,kiek tos rasliavos yra orginalios ta prasme kas ten parasyta kas gali uztikrint (orginalo kalba parasyk:D:D:D) nes korana ar biblija kaip pacituosi is kurios puses paziuresi gaunasi arba tikintysis arba fanatikas ,,,vienintelis geras dalykas bet aisku kiek tiesos tame kad saliamonas buvo gerai uzkales turto bet kur jis hm kyla abejones legenda dar viena
Aš neesu fanatikas, tikintysis, bet man visko išmintingo patinka.