Nei   vienas  tikėjimas  nesako  žudyk,bet  yra  tokių   kurie   sugeba  Dievo    vardu  niekšybes   daryti.  Kad  ir   vokiečiai   kariavo   o,ant   diržo  sagčių   užrašas  buvo  'Dievas   su  mumis"   Ką  jie  darė  dievo  vardu  visi  žinome.
  Tais   gyvunais  tikrai  reikia   pasirūpinti   jie  nekalti,kad  jų  šeimininkai    tokie.
   Aš   buvau   paėmusi   tokį   šuniuką,buvo   labai   mielas   ir  prieraišus,lyg  suprastų   ,kad  jį  išgelbėjau.   Jis  buvo  senas ,sirgo  išgyditi   nepaviko  ir  teko   užmigdyti.Veterinorius  suleido   vaistus   ir  net  necyptelėjęs  susmuko.  Su  jo  gydimu  nebūčiau   tiek  vargusi  ,jei  būčiau   žinojusi  ,kad  tas  užmigdymas ,jam  bus   toks  neskaudus.Liga  prikankino   jį  ir  mane.
 Nežinau,bet  girdėjau  ,kad  tose  prieglaudose ,ten  juos  nupurto,ar  dar  kažkokia  skaudi  mirtis.  Jei  tikrai  žmonės  nebegali  toliau  rūpintis  savo  gyvunėliu,ar  rasti  kitus  patikimus   namus ,Tai  geriau   pačiam  užmigdyti  pas  veterinoriu,gal  pačiam  skaudžiau   vešti  gyvuną   mirčiai,bet  tai  daug   geriau  nei   kančioms  palikti.