Re: vyras pedantas....
perspėju
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → vyras pedantas....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
perspėju
nieko nera baisiau kaip vyras pedantas teko toki pazinot, ka bedarytum padarysi vis tiek negerai... ne taip kaip turi buti, galiausiai tai pradeda uzknisti....
tvarkingas negerai,netvarkingas dar blogiau,o tobulu tai kuo toliau tuo maziau:) is ko toliau besirinksit?:D
pedantui sunku atsipalaiduati nes visa laika jis akylai budi ir taiso mazas detales gal mums ir nereiksmingas bet jis su tavim guledamas lovoi galvos kaip cia taves neyzeidus gal pasakyt kad nori i tualeta ir tada prosaly eidamas pagaliau gales atitaisyti pakrypusy paveiksla ant sienos. bet tai juk negana nes koriduriui stovintys batai vienas tiesei kitas i shona ir tos mintys persekioja nepalieka ramybei.
Paprastai zmonem neuzkliuna sofos uztiesalo kampas nutises iki grindu pora leksciu kriauklei anstalo is vazos iskrite keleta vaisiu, gal nusvirus vynuagiu keke, padrika sakute, kamstis, vyno taure nedagerta... (vos ne klasikinis paveikslas) man tai primena bohemishka laisva kazdiena zmogus suvoki kad cia gali jaustis kaip namie ir nebijoti liesti, imti, judinti viskas aplinkui sukurta zmonem gyventi o ne kaip muziejui tik pasiziuret.
ji: kas atsitiko? kas nors netaip?
Pedantas: tavo liemenukas nukrito ant grindu, jis turi buti stalciui arba ok blogiausiu atveju ant kedes,
A6 mėgstu viduriuką.Kai yra ūpas ,tai ir greitai gerai susitvarkai,bet būna,kad reikia prisiversti.Bet kai tvarka ir pačiam namuose smagu.
) savo namuose tegul gyvena kiekvienas ,kaip jam geriau.Turiu draugų šeimą abu pedantai,abu tvarkosi,ir neduok dieve būtų kas ne vietoje.Bet kadangi abu tokie ,tai ir problemų nėra.
Jaunystėje buvo draugė,namuose bardakas,bet tai netrukdė nei jai ,nei jos vyrui.
Bet sukeitus šias poras,nežinau kuris kurį labiau keiktų.Ir kam būtų sunkiau kartu gyventi pedantui su nevala ,ar nevalai su pedantu.?
pedantai ziauru...
Pedantas jau geriau nei nevala.
Taip jeigu jis bent apie save susitvarko,Bet jei nori pedantiškos tvarkos tik žmonos sąskaita,pats nė piršto nepajudindamas Tai apsaugok viešpatie nuo tokio pedanto.
Pedantas jau geriau nei nevala.
grazi geriau nei protinga
O as turejau pedanta ir tuom buvau patenkinta.. Save turi prisiziureti kiekvienas zmogus..
Svara turi buti bet kokiu atveju
O as turejau pedanta ir tuom buvau patenkinta.. Save turi prisiziureti kiekvienas zmogus..
as turejau skamba kaip turejau namini gyvuna,,,
viena yra priziureti o kita ligotai priziureti,, esu gyvenime mates kelis tokius,,man pakako to reginio,,,visam gyvenimui
tai kas geriau pedantas ar kaimetis nesiprauses?
nu as niekada nepamirstu meslynu sudu nuo kaliosu nusispardyti i namo grindinio krasta
bet kad pacius kaliosus nusiimciau pries i kambarius ieinant !!! Nu jau ne !! Su kaliosais ir edu ir telika ziuriu ! Taip daug greiciau !
Kas per daug, tas nesveika. Atsimenu lyg siol viena mergina, pedante. Sventem kaledas, ar pries naujus baliavojom bute. Kur tik siek tiek trupinelis nukrisdavo, imdavo valyti, siurbliuoti sveciu akivaizdoje. NENORMALU !!! Tiesa as buvau tas geradaris trupintojas na jutausi ne kaip, teko pasisiulyti padeti sutvarkyti, nes jau situacija, nu ka as zinau, buvo... pas ja daugiau nejau jokiu baliu daryti, o vis klausdavo, kodel neateini :D
Pedantizmas tokia pati priklausomybe,kaip ir bet kuri kita. "Visame kame turek saika" -sito pamokymo esme ir yra gyvenimo dziaugsmas.
mane kas nors pedantu pavadintu, gautu is kojos per galva...
ka manote apie vyrus pedantus?tai privalumas ar trukumas?
kas čia apie mane tėma sukurė?
ka manote apie vyrus pedantus?tai privalumas ar trukumas?
Marija sukūrė...2006m...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Namai (Buitis, Vaikai, Receptai, Rankdarbiai…) → vyras pedantas....