Re: metal & rock
Turiu vieną bilietą i Tarja Turunen (sausio 17, stovima vieta) Kas iš merginų noretu palaikyti man kompaniją ? Parašykit i pm
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → metal & rock
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Turiu vieną bilietą i Tarja Turunen (sausio 17, stovima vieta) Kas iš merginų noretu palaikyti man kompaniją ? Parašykit i pm
Jeigu kam patiko Breaking Benjamin, vadinasi turit isgirsti ir Alter Bridge. Abiem karunas uzdeciau.
Poto galima geru gabalu rasti Pillar, Decyfer down, Atreyu, Thousand foot crutch
mane velka labai Heavy Metal. Judas Priest, Holy Grail, Accept, Ted Nugent ir pan.. nu dar Glam/Hard Rock mėgstu
as megstu
ka metalika patinka
Ernesta, 18 parašė:pasirodo yra cia ir tikros muzikos gerbeju -_-
i'm impressed
tik nelabai suopratau pacios temos uzklausos...nu whatever
vistiek kalba apie muzika... o man patinka roko,alternatyvos,metalo ir kitu stiliu atlikejai..
o noreciau paklausti... ar dar kam "limpa" Jimi Hendrix muzika? jis nuostabus!Neseniai po Lietuva toks jaunuoliu Hendrix tribute´as vazinejo, pora kart ir dirbt su jais teko. Gyvai klausesi tikrai smagiai. Bet klausyti Hendrixo irasu jau net ir man neiseina. Nekalbant ja apie tokiu metu iraso kokybe (to jokiu budu nelaikau trukumu), labiausiai uz ausies kliuva jo labai jau savitas grojimo stilius, sakyciau, net nelabai muzikine prasme logiskas )
Pas genijus logikos nera todel jie ir genijai..
Like rock, metal
sorry, i don't speak lithuanian cause i'm from spain, but there are a lot of good metal bands here you should listen, look at youtube for Saratoga, Avalanch, Warcry, Amadeus, Hybris...
message me if you have any doubts about good metal bands
Si Tu es em nuestros sitios, y probablemente vivies en nuestro país, por favor a educar a nuestra lengua. Em España nadie con nosotros no habla ni Inglés ni el más lituano. Desculpa por mi espanol..
Si Tu es em nuestros sitios, y probablemente vivies en nuestro país, por favor a educar a nuestra lengua. Em España nadie con nosotros no habla ni Inglés ni el más lituano. Desculpa por mi espanol..
I live in Spain, but i've been in Lithuania for holidays and i have friends there, so that's why i do not speak lithuanian, sorry
Vaikystėj klausiaus Kernagio, Foje, Keistuolių. Kiek vėliau psichodelikos- Pink Floydų, ir toliau Floydų tik jau kitokių. Tada buvo grunge era su Nirvana. Vėliau juodmetalis su folko priemaišom. Agalloch, Forgotten Tomb.
Nors metale išskiriu Agalloch, nes visokiu vidutinių grupių šimtai.
Agalloch
Aš prisiekus seno roko gerbėja, Queen, Scorpions, REO Speedwagon, pavienių dainų daugybės grupių
Labai širdžiai mieli Iron Maiden ir Judas Priest muzikos garsai
Žodžiu old school'as
sunkiaja muzika pradejau dometis nuo SEPULTUROS koncerto - sporto rumuose 91-93. tiksl.nepamenu....siuo laiku uzstriges ties A DAY TO REMEMBER, THE AMITY AFFLICTION, FIVE FINGER DEATH PUNCH, THE GHOST INSIDE, IR T.T.
visą gyvenimą klausau "Pink Floyd"-tai legenda ir kitos legendos jiems neprilygsta,deja
Mna tai patinka naujesnes metalo rock atsakos kaip Korn , Limp bizkit ,BET patinka ir senesnes ,kaip: Rammstein ,Metallica ,Alice Cooper ,Slash,Nirvana,AC DC ...
Man patinka inner shrine, dark tranquility, dark moor, dark fortress, arch enemy, enslaved, amon amarth, lacrimosa, ad inferna, chtonic, celldweler, litle dead berha, shining(švedų), my dying bride, candlemass, agaloch, moonspell ir gražios moterys mėgstančios gerą metalą. Jei yra tokių, rašykite. Lauksiu.
Kam patinka tokia muzika ir norit apie ja pakalbet parasykit...
1349,SATYRICON,MAYHEM
Kam patinka: Carcass,Cannibal Corpse,Suffocation,Macabre,Malevolent Creation,Unleashed,Dismember,Entombed,Nile,Extreme Napalm Terror,Napalm Death,Pestilence,Vader,Grave,Decapitated,Amon Amarth,Autopsy,Morbid Angel,Mayhem,Rotting Christ,Crematory,Within Temptation...ir dar begalybe kitu super grupiu...........parashykit, susibendrausim
Aš prisiekus seno roko gerbėja, Queen, Scorpions, REO Speedwagon, pavienių dainų daugybės grupių
Labai širdžiai mieli Iron Maiden ir Judas Priest muzikos garsai
Žodžiu old school'as
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → metal & rock