Re: kaip atkersyti?
kersyt? O ar verta? Ta drauge JAU pripletkinus, zodziu ji nesusigrazins, o kersydama tiesiog busi kaip ji, ne kuo negeresne. Kaip ir dauguma rase, lazda turi du galus, anksciau ar veliau ji atsiims uz tai, ka negero tau padare.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip atkersyti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kersyt? O ar verta? Ta drauge JAU pripletkinus, zodziu ji nesusigrazins, o kersydama tiesiog busi kaip ji, ne kuo negeresne. Kaip ir dauguma rase, lazda turi du galus, anksciau ar veliau ji atsiims uz tai, ka negero tau padare.
Uzhaugt o ne kershyt
Kaip sakoma : Daktaras ant durniu ne pyksta
atkersyti paciam sau Tai apsisukti ir eiti miegoti
Kerstas yra zemo lygio zmogaus pasamone... Reikia palikti viska kaip buvo pradzioje draugystes, susipazinimo... Gyvenimas per trumpas uzsiimti ,tai kas visiskai bereiksmio atspalvio turi... Gyvenkime ir dziaukimes ... ramybes ir draugystes... ir viskas yra ir bus nuostabiai gerai.. pamatysi...
sveiki,jei trumpai tai noriu jusu patarimo kaip atkersyti savo kabutese draugei kuri mano draugui tokiu dalyku priskiede apie mane kad ojojoj... mes vos neissiskyrem per ja!!!
Apzenik ja su kuom nors .
Aš turėjau tokia draugę,galvodavau iš kur tos nesamonės sklinda,o akyse gerutė. Po skirybų vyras prašydamas taikytis papasakojo,dėl ko kabinėdavosi ir įtiktti negalėjau.Jam pasakiau ,jei tiki ja o ne manimi,tai su ja ir gyvenk.
Jos drauge nebelaikau,nesu atvira jai susitinkam labai retai,dejuoja,kad nebesam tokios geros draugės,kad ja nebepasitikiu.
Apie mane pliotkai dingo,o ji kokia buvo tokia ir tebėra.
Pridirbo kitai draugei,o ta jai taip atkeršijo,kad ir didžiausiam priešui nelinkėčiau.
Bet sako ne viskas,kas bloga yra bloga.
Toji draugė tau parodė kokį protingą šaunuolį draugą turi.Vietoj to ,kad su tavimi bendrautų pagal pliotkus ,o ne pagal tai kokia tu esi,ėmė ir išsiaiškino.Šaunuolis,o pati gavai pamoką,jei tokiomis draugėmis apsistatysi šeimyninės laimės nebus.
Tokios paviduolės matydamos,kad sutariate gerai,iš pavydo pradeda darbuotis iš peties. Jei nesutarimai nei iš šio,nei iš to verta apsidairyti kokie tavo ar jo draugai šalia.
Kaip pradėjau rinktis drauges,pradraugavau su žmogumi 5 metus ir net rimtai nesusipykom.
Kersint nereikia, tiesiog nebendrauk.kaip sakoma-nekisk i suda ranku,nes ilgai smirdes.
Atkersins jai pats gyvenimas.O tu iskelk nosi ir praeik isdiziai kaip pro tuscia vieta .Buk protingesnes ir isdidesne uz ja
Sekmes
kokie jus ziaurus kersyt kersyt visiem tik kersyt zverys:DD nereikia pis,i prota vienas kitam ir visi bus patenkinti bet kaangi visi tik apgaudinet moka tai jau nieko nepadarysi:D kersykites
tarp vyru draugai lieka draugai nu buna isimciu , bet tarp moteru draugysciu nebuna a:D
Taip tarp vyru dažnai tikresnė draugystė,jei draugas nueina į šoną,jie dažniausia vienas už kitą mūru stoja.retas kuris draugą išduoda.Už tą jie verti pagarbos. O moterys dažniau ne tik išduos draugę,bet ir dar prikurs,ypač jei draugė didesnį pasisekimą turi. Reta draugė taip drauge gins ,kaip vyrai vienas kitą
Kai duodi durniui kelią, negali žinoti kur jis nueis. Bet lai sau eina.
O geriausias kerštas - nekeršyti, tegu jis pats supranta savo menkumą, savo nepilnavertiškumą ir tuštumą.. Draugams, kurie išduoda, padėkok ir džiaukis, kad gyvenime buvo tokia situacija, kuri leido pažinti žmogų, nes visada geriau nieko, nei bet kas..
apmaukite pvz: ateik i kavine salia mokyklos ir nupirk mums kokteiliu, mes sumokesim. Ji atejus nupirks koteilius ir musu nesulauks.
Didesnės nesąmonės už kerštą nėra...
sveiki turiu panašų klausima aš turėjau dvi geriausias drauges ir mes visada buvom kartu. aš buvau viriausia man buvo 11 kitai buvo 10 o dar vienai 9 . mes visada buvom kartu . bet jos abi dažnai pykdavosi ir aš nenorėdavau meluoti tai sakydavau tiesą kad jos vieną kitą apkalbinėdavo. bet hai susitaikydavo jos man sakydavo kad aš melavau nors ne . ir šį kart tai nuėjo per toli jos mane paliko ir jos dviese dabar ya geriausios draugės prašau ar turiite patarimų. ir taip man 11 greitai bus 12. jei turite tai ačiū
Vaikeli, bėk iš čia. Ieškok draugų tarp bendraamžių. Čia tegu suaugę kalbasi. Rimtai, vaikams reikia labai atsargiai kalbėtis su čia esančiais. Vėliau išmoksi daug gyvenimo pamokų ir galėsi sugrįžti (nuoširdžiai tikiuosi, kad neprireiks)
Dukrele, liaudies išmintis (ar kiniečių) byloja: "jei tau kažkoks žmogus trukdo - nebendrauk". Iš kvailo klausimėlio aišku, kad reikia tau mokytis ir tiek...
Aš kaip ten nežinau eretikas, satanistas, nacistas ir kuo tik mane "dori" krikščionys išžude ir iškaknkinę miliojonus žmonių neapšaukia.. Sakau jog kerštas blogas dalykas, bet jei jau labai norisi, jį reikia daryti tik šaltą galvą, kitaip pati kalta busi....
Dukrele, liaudies išmintis (ar kiniečių) byloja: "jei tau kažkoks žmogus trukdo - nebendrauk". Iš kvailo klausimėlio aišku, kad reikia tau mokytis ir tiek...
man toks ispudis, kad mia tai on the cover dirbantis asmuo zvejojantis pedofilus socialiniuose tinkluose.
man toks ispudis, kad mia tai on the cover dirbantis asmuo zvejojantis pedofilus socialiniuose tinkluose.
Greičiausiai. Kitu atveju moderatoriai jau seniai būtų pašalinę
sveiki,jei trumpai tai noriu jusu patarimo kaip atkersyti savo kabutese draugei kuri mano draugui tokiu dalyku priskiede apie mane kad ojojoj... mes vos neissiskyrem per ja!!!
kerstas - tai saltas patiekalas... Nieko tu nedaryk, prisimelos ir viskas...
laikyk ja toliau nuo saves.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip atkersyti?