Re: Santykiai su vienisomis mamytemis
Renata parašė:Arturas parašė:Vaje vaje koks pasiputimas ir nenoras pripazint kad suklydai ir aisku kaip diena. As pvz suklydau, bet nebijau to pasakyt kitaip negu tu
Aš augindama vaiką viena nepalūžau: įkūriau savo verslą, baigiau universitetą, atlaikiau visus likimo siųstus išbandymus, esu pakankamai stipri ir kas svarbiausia laiminga - tai kur mano klaida?
Aš manau, kad tai mano laimėjimas - dėl noro suteikti vaikui geriausia, ką galiu, kabinausi į gyvenimą ir nepasidaviau, net kai buvo tikrai sunku. Kaži ar tokia būčiau, jei nebūtų tekę vienai auginti vaiką.
Tai va, Arturai, nematau jokios savo klaidos, atsukus laiką vėl pakartočiau viską taip pat.Tu nematai o as matau. Nes kiekvienas vaikas vertas tureti savo teti ir mama. O tu savanaudiskai pasidarei vaika net negalvodama apie tai. Tu sakyk ka nori bet as is savo patirties (as 11 metu netekau tecio) galiu kad vaikui gyventi be tevo yra labai sunku.
O tu tai man panasi i ta zmogu kuris net is upes isbrides visiems bando irodyti kad yra sausas.
Ir pagal tavo pasisakymus suprantu, kad tau būtų buvę geriau, kad mama būtų numačiusi, kad liksi be tėvo, ir būtų laiku pasidariusi abortą?
Apie savo būdą pasakysiu tiek, kad įkritusi į upę (pagal tavo palyginimą) aš neįrodinėsiu, kad likau sausa, vietoj to aš išsimaudysiu ir išlispiu su šypsena atsigaivinusi ir iš to tik pasijuoksiu
O dėl šeimos, tai man būtų buvę geriau gyventi vien tik su mama, nei šeimoje, kur vyras apgaudinėja žmoną ir taip skaudina savo vaikus.
Mes skirtingai augome ir skirtingas vertybes įsisavinome..