121

Re: Ar ĮMANOMA čia susipažinti rimtiems santykiams

Jei kažkas registruojasi ir va reiškia nuomones, kaip kad pastarosios, tai reiškia ir kitokių žmonių yra, su panašiomis nuomonėmis, ir jie registruojasi panašiu tikslu.. Gi čia nereik galvot, kad aš viena/vienas "pats geriausias" čia užsiregistravau, o visi kiti - blogis smile

122

imanoma...
buvau pasymatyme....deja ji ieskojo draugu bendraminciu... o as rimtesniu santykiu, todel vis dar cia :::b32
o kur kitur kai daug dirbi....

123

Viskas imanoma, bi tik noro yra:::920

124 (redagavo Rūta 2013-06-16 23:20)

nesvarbus parašė:

Metai cia ne prie ko. Yra ir 30 meciu nezinanciu ko nori.  Siaip vyrai neima isterikuoti del finansu. Puikiai atsakei, kad kilus finansinems problemoms, tu mestum vyra. Del babkiu jau galit viska padaryti. O kompromiso ar palaikyti savo vyra nereikia. Mat turbut vyrai neturi jausmu pagal tave, vyras tik robotas kuris turi pinigus namo nesti. Nori ir finansiskai ir emociskai stabilaus? Ieskok, tik norint kad vyras neturetu trukumu, susitvarkyk su savais, pasididink papus, kasdien gamink valgyti. Jei vyras yra darbo arklys kuris tik pinigus turi daryti, ir visur stabilus be trukumu, tai tada ir tokia moteris turi buti. Ir pezalai, kad niekas neturi trukumu, visi ju turi, kiek vyrai, tiek ir moterys. Tik pastarosios per daug pasaku prisiskaite apie princus.

Matosi, vaikelio sapalionės. Išvaizdoj svarbiausia - dideli papai big_smile Nori didžiapapės - sumokėk už juos. Kodėl moteris turi mokėt iš savo pinigų už tai, ko reikia ne jai, o tau? Emociškai stabilūs tik papingų ieško? Haa.. Jei mano kritika tave erzina - emociniu stabilumu bent prieš mane tikrai nepasigirsi...Argumentai nuliniai. Baigiau. Gali neverkt, daugiau nekibsiu - vis tiek nepanašu į brandaus vyro samprotavimus.

O va susipažinau čia su vienu tokiu, kuris neva nieko neieško, bet vis dėlto ieško pažinčių. Pirmas parašė. Viskas vyko tik čia, ieškoko lygmeniu, į realius santykius neperėjo. Nekokia mano nuotaika buvo, ne kokia ir dabar, bet ne apie tai. Tas gan protingai dėstė, kaip visko pernelyg į galvą neimt, atsipalaiduot ir... Na, patys suprantat - viskas kaip ir savaime suprantama, ką bet koks eilinis žmogelis, pasiskaitantis psichologų patarimų ir sapalionių, sugebės suregzt. O trumpiau - pasiūlė pabūt tuo geruoju guodėju, kuris suteiks vyriško švelnumo. Neatsisakiau taip iškart, kad nereikia, išgyvensiu, bet numaniau, kad tas "vyriškas švelnumas" veda tiesiai į mano/jo lovą. Vienas iš paskutinių laiškų buvo si klausimais, kokiam rajone gyvenu ir ką veikiu darbo (!!!) dienomis. Nu paaiškinkit man, kvaišai, kodėl vos ne iškart reikia sužinot, kur mergina/moteris gyvena???? Gal ji visai nenori jūsų skubėt įsileist į namus, nori pažinčiai pasirinkt kokią kavinukę? (tep, tep, ir aš prisiskaičiau tų pažinčių patarimų ir patarimų, kaip saugotis)  Aha, ir kodėl darbo dienomis? Kodėl savaitgaliai netinka? Matyt, vis dėlto yra šeima (dėl to "nieko neieško") ir savaitgaliais reikia būt pavyzdingu tėtuku ir vyru... Paklausiau tik tiek, kodėl rūpi, kur gyvenu, ir kad darbadieniais dirbu. Palinkėjo sėkmės - akivaizdu, netikau big_smile O iš pirmo žvilgsnio atrodė visai padorus egzempliorius. Nors man visada įtarimą kėlė ir kelia tokie neva "guodėjai"... Dar vienas minusas ieškantiems rimtų santykių. Nors nesakau, kad tai neįmanoma. Bet pasiseka tikrai laaaabai mažai kam.

125

Rūta parašė:
nesvarbus parašė:

Metai cia ne prie ko. Yra ir 30 meciu nezinanciu ko nori.  Siaip vyrai neima isterikuoti del finansu. Puikiai atsakei, kad kilus finansinems problemoms, tu mestum vyra. Del babkiu jau galit viska padaryti. O kompromiso ar palaikyti savo vyra nereikia. Mat turbut vyrai neturi jausmu pagal tave, vyras tik robotas kuris turi pinigus namo nesti. Nori ir finansiskai ir emociskai stabilaus? Ieskok, tik norint kad vyras neturetu trukumu, susitvarkyk su savais, pasididink papus, kasdien gamink valgyti. Jei vyras yra darbo arklys kuris tik pinigus turi daryti, ir visur stabilus be trukumu, tai tada ir tokia moteris turi buti. Ir pezalai, kad niekas neturi trukumu, visi ju turi, kiek vyrai, tiek ir moterys. Tik pastarosios per daug pasaku prisiskaite apie princus.

Matosi, vaikelio sapalionės. Išvaizdoj svarbiausia - dideli papai big_smile Nori didžiapapės - sumokėk už juos. Kodėl moteris turi mokėt iš savo pinigų už tai, ko reikia ne jai, o tau? Emociškai stabilūs tik papingų ieško? Haa.. Jei mano kritika tave erzina - emociniu stabilumu bent prieš mane tikrai nepasigirsi...Argumentai nuliniai. Baigiau. Gali neverkt, daugiau nekibsiu - vis tiek nepanašu į brandaus vyro samprotavimus.

O va susipažinau čia su vienu tokiu, kuris neva nieko neieško, bet vis dėlto ieško pažinčių. Pirmas parašė. Viskas vyko tik čia, ieškoko lygmeniu, į realius santykius neperėjo. Nekokia mano nuotaika buvo, ne kokia ir dabar, bet ne apie tai. Tas gan protingai dėstė, kaip visko pernelyg į galvą neimt, atsipalaiduot ir... Na, patys suprantat - viskas kaip ir savaime suprantama, ką bet koks eilinis žmogelis, pasiskaitantis psichologų patarimų ir sapalionių, sugebės suregzt. O trumpiau - pasiūlė pabūt tuo geruoju guodėju, kuris suteiks vyriško švelnumo. Neatsisakiau taip iškart, kad nereikia, išgyvensiu, bet numaniau, kad tas "vyriškas švelnumas" veda tiesiai į mano/jo lovą. Vienas iš paskutinių laiškų buvo si klausimais, kokiam rajone gyvenu ir ką veikiu darbo (!!!) dienomis. Nu paaiškinkit man, kvaišai, kodėl vos ne iškart reikia sužinot, kur mergina/moteris gyvena???? Gal ji visai nenori jūsų skubėt įsileist į namus, nori pažinčiai pasirinkt kokią kavinukę? (tep, tep, ir aš prisiskaičiau tų pažinčių patarimų ir patarimų, kaip saugotis)  Aha, ir kodėl darbo dienomis? Kodėl savaitgaliai netinka? Matyt, vis dėlto yra šeima (dėl to "nieko neieško") ir savaitgaliais reikia būt pavyzdingu tėtuku ir vyru... Paklausiau tik tiek, kodėl rūpi, kur gyvenu, ir kad darbadieniais dirbu. Palinkėjo sėkmės - akivaizdu, netikau big_smile O iš pirmo žvilgsnio atrodė visai padorus egzempliorius. Nors man visada įtarimą kėlė ir kelia tokie neva "guodėjai"... Dar vienas minusas ieškantiems rimtų santykių. Nors nesakau, kad tai neįmanoma. Bet pasiseka tikrai laaaabai mažai kam.

Tu rimtai kvaila ar tik tokia bandai buti? Jei nemoki isiskaityti, tai gal isvis nediskutuok su manim. O kodel vyras turi moketi uz tai ko reikia tau o ne jam?:))) Prie ko cia papai? Uzkibai ant tu papu kaip kokia kompleksuota paaugle. Del stabilumo tai man dar viskas gerai, kaip pas jus ponia, neisivaizduoju. Oj paziurekit, as cia pasirodo verkiu, nes mano kritika tau per stipri, nes daug tiesos, ir uz tai - nepanasu i brandaus vyro kalbas. Tai tu jau papasakojai kas yra brandus vyras, karve kuria reikia melzti, o kilus problemom **** siusti.

Pas tave kazkokia tai neapykanta vyrams. Gal pasidomek kokius pati trukumus turi, uzuot ieskodama pas kitus. Na ir kas cia tokio, kad vyras paklause kur gyveni? Tai rajona pasakyti galima, nebutinai adresa sakyti. O tu jau iskart i kelnes varai, kad tuoj atbegs ir i lova gulsis. Per daug itarimu keli, 37 metai o is komentaru sunku pasakyti kad 37 metu. Feministe gal busi kokia? Tai tokioms vyru ir nereikia. Gal pas zmogu slenkantis grafikas ir galetu susitikti kokia nors darbo diena. Kas per paranojos, prisiskaito visokio sh internete o po to visi vyrai kiaules. Su kuo susidedi, nuo to ir nusidegini. Nemokat ieskoti, tada nekaltinkit visu.

126

neįmanoma:::042

127

tai aisku imanoma, yra nemazai pazystamu kas cia susirado antrasias puses ir susituoke, sukure seimas.

128

Erikutea parašė:

tai aisku imanoma, yra nemazai pazystamu kas cia susirado antrasias puses ir susituoke, sukure seimas.

na jei busit su tokiom paziurom kaip musu forumo dalyve Ruta tada sakyciau kad geriau net nevargti cia wink

129

man atrodo  kad  ne

130

jonas parašė:
Erikutea parašė:

na jei busit su tokiom paziurom kaip musu forumo dalyve Ruta tada sakyciau kad geriau net nevargti cia wink

ir kuo gi neįtinku? kad su pirmu pasitaikiusiu nenoriu prasidėt? ai, nu gal... ČIA, ieškoke, gal geriau nevargt. Vis tiek dauguma čia ieško nemokamų kekšių. Va tokie mane ir padarė piktą. Nors yra padorių, yra. Vienetai. Iš kokių tūkstančio vienas du gal ir atsirastų. Ir paaiškink man, kad toks protingas esi, kam ant tau nepatinkančią nuomonę išsakančio žmogaus varyt? Negali gi visi vienodi būt - tada visi čia susiporuotų ir vienišų nebebūtų.

131

Rūta parašė:

ir kuo gi neįtinku? kad su pirmu pasitaikiusiu nenoriu prasidėt? ai, nu gal... ČIA, ieškoke, gal geriau nevargt. Vis tiek dauguma čia ieško nemokamų kekšių. Va tokie mane ir padarė piktą. Nors yra padorių, yra. Vienetai. Iš kokių tūkstančio vienas du gal ir atsirastų. Ir paaiškink man, kad toks protingas esi, kam ant tau nepatinkančią nuomonę išsakančio žmogaus varyt? Negali gi visi vienodi būt - tada visi čia susiporuotų ir vienišų nebebūtų.

cia ne varymas, cia diskusija jei ka, kiekvienas savo nuomone gina smile  teisingai, cia zmones iesko nemokamu keksiu, mokamom keksem yra tam specialiai skirti portalai o cia tikisi visi gauti uz dyka [na bet taip dazniausiai nebuna net zmonai vyrai susimoka uz paslaugas] smile jei nepatinka nemokamai tai cia nesitikekit kad kazkas pasiulys maisa pinigu smile

132

darau isvada - neimanoma. arba neliko protingu merginu arba as  pasenau.

133

jeigu bent puse cia sedinciu panu sedetu rimtai su tikslu susirasti vaikina draugystei ir iseitu su jomis pabednrauti,kad bendravimas butu abipusis ir butu iniciatyva abipuse tai tada gal ir galima rasti,bet kai 90proc cia sedinciu anketas susikure taip ale ant prikolo arba is neturejimo ka veikti tai apie kokius dar santykius ir koki suradima cia gali buti kalba smile

134

Mane stebina, kad cia viena dalyve Ruta raso, kad visiems cia kekses reikalingos. Jei tave nuskriaude kazkas, tai nekalbek apie visus. Kas tau neleidzia neprasideti? Neprasidek tu su pirmu pasitaikiusiu, nebent tave traukia kazkokios stebuklingos jegos prie pirmu pasitaikiusiu.

135

imanoma..mano keli pazystami net seimas per cia susipazine susikure ir dar vaiku prisigimde smile big_smile bet siaip dydzioji dauguma nori laisvesniu santykiu be abejo.. BET niekada negali zinoti kaip bus taip kad..

136

Aisku kad imanoma

137

Tikrai,cia susirasti rimta antra puse neimanoma,tiek vyrai,tiek moterys issidirbineja....aplamai mano nuomone visi pazinciu portalai labai nerimti,kadangi vyrai ieasko vienkartiniu santykiu,man tas nepriimtina.

138

Manau,kas iesko rimtu nuosirdziu santykiu,tas tikrai ras:Jauciu vaiksto graziomis gatvemis zmogutis man pritardamas.

139

nezinau

140

jurgita parašė:

Tikrai,cia susirasti rimta antra puse neimanoma,tiek vyrai,tiek moterys issidirbineja....aplamai mano nuomone visi pazinciu portalai labai nerimti,kadangi vyrai ieasko vienkartiniu santykiu,man tas nepriimtina.

Gal nereikia vyras (VISI) ?  Lyg moterys yra geresnes savo issidirbinejimais. I rimtas merginas ziurima rimtai, i pusnuoges barakudas ziurima kitaip, pacios kaltos kad i jas ziuri kaip i plastakes:)