381 (redagavo tinsanis 2013-07-15 12:21)

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

kleopatra parašė:

tinsani...as jau paverciau savo kronas i litus ir zinau kiek gaunasi.....tai butu 40000lt i menesi.

mokesciai ,,islaidos ir sedejimas vienoje vietoja ...kiekvienam savo:D auginimas augintiniu kiek lt sueina i juos  i ta visa pasigirima ir kiek lieka aisku kiekvienam savo ir dalinimas patarimu:D
norvegija labai grazi salis bet man per nuobodi per daug suvarzymu ,,,nemegstu ilgai vienoje salyje uzsibut ypac tokiose ,,
ir vistiek vietiniam skaitais imigrante ,ne sava:) uzidrbk kad ir 10 daugiau,,,islaidos ten ir nemazos,

382

:)mmmmmmmmmmm na klausei tai ir nuosirdzei atsakiau.......mokslu baikiau daug mano laipsnis aukstas

383

as nesedziu vietoje bendrauju su zmonemis tikrai darbas idomus

384 (redagavo tinsanis 2013-07-15 12:25)

kleopatra parašė:

:)mmmmmmmmmmm na klausei tai ir nuosirdzei atsakiau.......mokslu baikiau daug mano laipsnis aukstas

ir ? toliau?orgazma pajauti didesni kad diplomu turi,daugiau saliu apkeliauji ,ar tie diplomai seima padejo sukurt?pinigai labai svarbu ,,,,saunu kad uzdirbi ,,
salis pasikartosiu labai ger bet man per nuobodi ,,,

385

gal nenukrypkim nuo temos.....

386

dar vienas bruozas niekam tikes ...labai jau megstat dergtis is merginu...ir kaip minejau vyrai nemegsta stipresniu uz juos

387 (redagavo tinsanis 2013-07-15 12:30)

kleopatra parašė:

dar vienas bruozas niekam tikes ...labai jau megstat dergtis is merginu...ir kaip minejau vyrai nemegsta stipresniu uz juos

dergtis-na cia nuomone... lygios teises,,europoje ta isikovojot tad jokiu iskirtinumu negali but
na su tokiom kur galvoje barskutis taip ir elgiamasii,protinga moteris gerai kodel idomu,,bet kad ir kokia protinga bus pas ja bus moteriskos emocijos ,o ta kur jau bus super protinga nelabai bus moterim,,,

388

tiesiog gal uzbaik minti ...del moteru kuriuos savarankiskos ir pacios viska gali  tu butum  patenkintas budamas su ja kartu...tik vienas zodis taip ar ne?

389 (redagavo tinsanis 2013-07-15 12:39)

kleopatra parašė:

tiesiog gal uzbaik minti ...del moteru kuriuos savarankiskos ir pacios viska gali  tu butum  patenkintas budamas su ja kartu...tik vienas zodis taip ar ne?

pacios pasitenkina pacios pasigamina vaika-tai kam as reikalingas:D
tam hermafroditui:)
o seip aisku  kad gerai kad savarankiskos ,,jai rupetu man santykiai taip,,,

390

kleopatra parašė:

bet ir ,,uzdirbt pinigus laisvalaikis suvarzymai dalintis,,savam negaila normalu nu ir tas svetimas nekaltas kaip ir ,bet taip ir ipratina moteris gimdo nuo vieno nuo antro ,pto jau norma gaunas kad augint svetima cia jau vau cia super,,,

391

Neauginsi tu jokių:) nei savų,nei svetimų:)

392

Beje,joks žmogus su laipsniais niekada neleis sau net internete rašyti su šitiek klaidų,kleopatra...

393 (redagavo tinsanis 2013-07-15 13:06)

Rita parašė:

Neauginsi tu jokių:) nei savų,nei svetimų:)

savo augintini ziurek kad kokiu gejuksciu netaptu ,,o ne patarimus dalink,,sutarta,,ar ir perduosi savo patirti kad uzstumtu kokiai blondinei vaika mestu ir sektu mamytes pedom
is kitos puses nebus ,,nereiks inkst jai numirs:D:D:D pvz jai taip nutiktu tau aisku nelinkiu bet vistek nu visko gali but

394

Rita parašė:

Beje,joks žmogus su laipsniais niekada neleis sau net internete rašyti su šitiek klaidų,kleopatra...

tai pasake 50val dirbanti vienisa mamyte ,,uz angliska minimuma na daugiau maziau:D

395

Žmogau,tu nutuoki kur ir ką aš dirbu?:D man darbo valandos taip pat ir prie knygų sėdėjimas:D dirbčiau kokiam fabrike,nelabai turėčiau laiko online būti:D

396

Kada nors , atėjęs prašyti bedarbio pašalpos į  job centre,jos negausi. Nes ten sėdi blondinė. O ji iš valstybės lėšų žvėries ne maitins...:)

397

Rita parašė:

Žmogau,tu nutuoki kur ir ką aš dirbu?:D man darbo valandos taip pat ir prie knygų sėdėjimas:D dirbčiau kokiam fabrike,nelabai turėčiau laiko online būti:D

butum apie kontracepcija pasiskaicius nereiktu lindet tarp knygu ar klausitis pasakojimu apie augintinius:D

398

Apie vaiko mirtį gali kalbėti tik psichinis ligonis. Ka dar pasakysi?:)

399

Neskaičiau . Jauna kvailutė buvau:) bet dabar dabar skaitau!:D

400 (redagavo tinsanis 2013-07-15 13:21)

Rita parašė:

Apie vaiko mirtį gali kalbėti tik psichinis ligonis. Ka dar pasakysi?:)

apie ja kalbek nekalbejas visi mirsim,,,normalus dalikas,,visko buna a kodel taip reaguoji .kam bereikalingos emocijos:)
Bado statistika:

 Pasaulyje nuolat badauja ir nepakankamai maitinasi apie 1 mlrd. gyventojų.
Beveik pusė iš jų yra vaikai.
 Kasmet badu miršta apie 50 mln. žmonių.
 Kasdien badu miršta apie 139 tūkst., o 36 tūkst. iš jų – vaikai.
 Kas 2 sekundes badu miršta 1 vaikas.
 Dėl karų, teroristinių išpuolių ir bado kasmet 17 mln. žmonių tampa pabėgėliais.
 Kasmet nuo vandens trūkumo ar blogos jo kokybės miršta apie 50 tūkst.
apie kelis is ju pagalvoji ir sureiksmini?as nei vieno,,naturali atranka,,,ir apsaugos priemoniu neturejimas:D