nesvarbus parašė:vaikinai negauna tiek demesio kiek merginos cia, pritariu vieno zmogaus zodziais. esu isitikines kad kiekvienai panai parase bent po 100 vaikinu, ir is ju gal vienam atrase ir tai nezinia ka, tiesiog merginos nezino ko nori, uztat kai koks istvirkelis paraso, tada viskas, apie visus isvada subendrina kad aplink vien istvirkeliai.
jei butu paprastesnis poziuris ir saves neaukstintu, butu ir daug paprasciau, deja, vertybiu nera isvis. del ko bendraujama ir kuriamos seimos isvis baisu pagalvoti.
cia kaip pas vaikus, kieno grazesnes masinytes ir daugiau lego konstruktoriu, su tuo ir draugauju..
Kas tau yra, kokia širšė įkando, kad visos tokios blogos tapo? O tu nesubendrini? Pasižiūrėk į paryškintas citatos vietas. O jei ir parašė merginai koks 100, o ji atrašė tik vienam, tai gal tik jis ir tebuvo vertas jos dėmesio? Jums vėl blogai bus - atrašo visiems, su visais bendrauja - k...šė, atrašo TIK (o varge vargeli...) vienam - pasikėlusi kalė. Ir taip blogai, ir kitaip negerai... Na o jeigu jai užteko to vieno, kuriam atrašė ir (bingo!) jie vienas kitam tiko, patiko, tai ko jai vargintis su likusiais 99? Kad o gal dar koks vienas tiks? O kam?
Neskaičiavau, parašė man koks 100 ar ne, statistikos nevedu. Tikrai, atrašau ne kiekvienam. Jei pirmas laiškas, o jame vienas žodis - VIENAS! - ir tas, aišku, yra "sex", tai ką - ir tam atrašyt reikia? Pasiųsi kuo toliau, tai vėl bloga paliksi. Yra čia ir normaliai bendraujančių, ir vertų tikro, realaus susitikimo. Ir buvau, ir ilgiau bendravau. Bent iš pradžių viskas gerai, o ilgiau pabendravus išlenda ir blogų savybių. Va todėl aš vis dar čia.
O jūs baikit vieni ant kitų varyt - abiejose pusėse visokių yra (ir visokių reikia). O kad pažiūri anketą kelis kartus, kas čia baisaus? Na, nesumąsto, ką parašyt. Jūs irgi norit ne vien tik "la, ka wk?" Nebijau ir pirma parašyt, tik niekada taip nerašau. Paskaitau, kas anketoj išskirtinio pasirodo, apgalvoju, ką parašyčiau, ko ne. Kodėl kelis kartus žiūriu? Ogi patikrint, pavyzdžiui, kaip seniai jis čia nesilankė, ar yra tikimybė sulaukt atsakymo ir ar verta gaišt laiką. Jūs ką - taip nedarot? Aha, tiesa, yra čia viens veikėjas, kuris merginų anketas peržiūri ne po vieną ir net ne po dešimt kartų (mano irgi), bet nieko nerašo (manau, merginos žino, apie kurį aš čia, ne viena su juo susidūrė). Kaip vyras jis manęs niekada nesudomintų, tai ko man pirmai rašyt? Kad paklausčiau, kokio velnio mano anketą po -niolika kartų atsivertė? Ar tiesiai šviesiai klaust - dr....ini į mano foto žiūrėdamas ar ką? Tarkim, sulauksi teigiamo atsakymo. Bendraut vis tiek nenorėsi, o tas liks nepatenkintas, kad pirma parodžiusi dėmesį (parašiau gi pirma) toliau bendraut nenoriu ir lėks į forumą kurt ašaringos temos, kokios tos mergos (!) blogos, neapsisprendusios ir dar visaip kaip kitaip negeros....