Re: Kaip susirasti gerą pašnekovę/ą
Na jei nenorės aplamai tekėti, tai nenorės. Egoizmas šiaip pagydoma liga
Šeip, mano piktoji kritike, tos merginos (19-24m. ir t.t.) aš visai neturėjau galvoje O.Pikul, Daščenkos, Marinos Bui ar Skaistės (pav.neatsimenu). Ištratinti galima milijonus, bet gyventi reikia pagal savo galimybes. Atskleisiu paslaptį, aš niekada nebuvau turtingas (pinigais), bet mano draugės visada buvo labai gražios moterys ) Ir tam tikrai nereikia tūkstančių per mėnesį. Be abejo, yra du būdai to pasiekti (kaip ir visko gyvenime), ir lengvesnis jų - pinigais. Jeigu žmogus gražių bruožų, jam išvis labai nedaug tereikia Kaip tik atsiminiau straipsnelį apie mis lietuva ar vicemis, nepamenu. Dirba kebabinėj (tėvų verslas), kepa kebabus ) Ir ka? O tu kalbi apie visokius spa, plastines operacijas... leidžiamės iš kosmoso į mūsų lietuvišką padangę, gerbiamoji Aplamai, naudojimasis svetimais pinigais, kainuoja ) Ir tai kartais kainuoja daugiau, negu atneša grįžtamą pasitenkinimą pats tų svetimų pinigų naudojimas. Temos toliau neplėtosiu, nes nirštanti kritikė užginčys kiekvieną mano žodį Todėl dažnai šalia imu pavyzdį su mašinomis ar pan., kad užginčyti būtų sunkiau ) Suprantu, mano pamastymai tikrai gali kelti susierzinimą 30m. vienišai moteriai, bet pykstančios moterys man patinka, ir žinai kodėl? Realybėje, kai supykdai moterį, ji tuoj pašoka ir ima ginti savo pozicijų (kaip koks gaidys savo vištidės) ir pakelia arba sakykim taip, atstato į priekį savo krūtinę O tai labai seksualu ) Dabar žinosi ką aš apie piktą Eglę galvoju, ir turbūt nebesuteiksi man to malonumo Sėkmės vingiuotais gyvenimo klystkeliais
Susierzinimo man tavo rasliavos tikrai nekelia, nes dauguma Lietuvos vyru taip galvoja, ne naujiena cia parasei.
Man tik nuostaba kelia, kad zmogus, kuriam virs 30 metu vis dar gyvena isivaizduojamame pasaulyje, besidomintis grozio konkursais, svaigstantis apie lamborgini ir ferari, abejoju ar ta pati pusnauji golf'a ipirktu. Na argi cia man reikia is kosmoso leistis???
O Pikul, Bui ar Skaiste, kurios yra beveik tavo bendraamzes, tai tikrai ne tavo nosiai, pasiziurek i ju ex'us ar dabartinius vyrus, plastiniu operaciju istorija, tikrai eilinio Siauliu berno joms nereikia.
Gera dirbti kebabinei, kai mama verslui vadovauja ir dar beabejo mamos buti islaikoma vienas malonumas. As paziureciau, kaip ji dirbtu toje pacioje kebabinei, jei verslas butu ne seimos .