Man juokingai skamba, kad kazkuris cia sake jau kaip ir "nurasyta" vienisa mamyte... Nereikia taip nuvertinti, paziurekit vyrai kiek yra vyru turinciu vaiku ir mokanciu alementus, tai cia gal ir i nauda mums but su tokiais? Tai mes ir galim i tokius neziuret jei jau taip kalbama apie vienisas mamytes... Cia mes renkames, deja vyru tikrai yra ir gana daug norinciu kurt seima, kad ir vienisa mamyte esi.. Tokie laikai, nieko nebera nauja, kad vyrai jus patys begat nuo atsakomybiu, pamate jaunesne grazesne kur be vaiku, cia jus paliekat savo vaikus (nesakau visi sakau apie tuos kurie jau lb naglai kalba apie tas vienisas mamytes, kazin kokie ju gyvenimai is tikro yra, ar nemoka alementu, o tik komentuoja cia labai jau negraziai). visi esame zmones, visi norime gyventi, vaikai nekalti, kad isyra seimos, ir nemanau, kad jie yra kliutis sukurti nauja seima... O naujoj seimoj gali atsirast ir dar daugiau vaikui.. Kur cia beda? Jei jus vyrai nenorit vienisu mamyciu, jei jums tokios nereikalingos tai eikit toli toli... Manau vienisai mamytei bus nusispjaut i tokia jusu nuomone, nes jai bus visada pirmoj vietoj vaikas, o ne tokio gudruolio nuomone.. Mamyte sutiks toki, kuris myles ir ja ir vaika... O tie kuriems vaikai maiso, jie paprasciausia galiu pasakyt be jausmu... Neziureciau as i toki, o ne toks i mane.. !!! Cia mano nuomone ir, manau, ne vienas sutinka su ja!!! O ne su tokiu, kuriem reik be vaiku, sukurt idealia seima, ilgai ir laimingai gyvent... Ziurekit, kad nebutu taip, kad viena diena isirs ta ideali seima, ir kas tada? Trukt uz vadziu vel is pradziu Tai vat biskuti pamastykit geriau!!!!!