Re: Svajoniu salis
indai ,,,jai ju butu 50mln gal ir nieko bet seip man ten nepatiko,,
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Svajoniu salis
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
indai ,,,jai ju butu 50mln gal ir nieko bet seip man ten nepatiko,,
aisku kad sirija,butent dabar+aganistanas,heroinas kapeikas kainuoja
Brazilija, San Paulas
Australija turi penkias problemas :Rykliai,Krokodilai,Meduzos, Gyvates ir Vorai...........Taip mano jie, bet ju yra kiek daugiau. Ir filmuose Australija kaip ir Indija grazi.................Teko buti ir ten ir ten.......Lietuvoj geriausia
Ispanija
Argentina, JAV
Labai noreciau pabuvoti Australijoje ten stebuklu salis nepaprastai grazi
Australija
ispanija
Na kolkas visos šalys aplankytos beveik atostogų tikslais, tai sunku sakyt, kokia svajonių.. Labiausiai patiko Graikijoje dėl žmonių ir klimato, o kas svajonių.. Kažkur ramiai prie +20, kur nedaug gyventojų..
Maldyvai ir Dubajus
Indija ir Brazilija
Indija ir Brazilija
Gal galima jūsų paklausti kodėl Brazilija yra svajoniu šalis.
Didžiausias nusikalstamumas turbūt svajonė
Visur gerai ! Bet JAV geriausia ... Žinoma jai esate plačiu pažiūrų ir ne siauro mąstymo :):):)
O kas būtent su ta JAV?
O kas būtent su ta JAV?
JAV atsirado kai viso pasaulio žmones pradėjo bėgti is savo šalių tam kad pradeti nauja gyvenimą ir pabėgti nuo politiniu ar tikėjimo persekiojimo ... Tai shalis kuri turi visus 4 sezonus ir viena ish didziausiu civilizuotu žemes plotu pasaulyje ...tai pasaulėžiūra ir viso pasaulio kultūros viename !!
Čia tik mano nuomone , taip kaip čia yra diskusija
dubajus
dubajus
Dubaj tai ne šalis
Didžiausias nusikalstamumas turbūt svajonė
Brazilijoje ir Argentinoje buvau beveik du mėnesius.Ir tikrai abejoju kad nusikalstamumas ten žavi. Bet klausimas kas tikrai gali žavėti šiose šalyse.Sutikčiau tik su tuom kad Argentinoje ,Brasilijoje, Peru maistas nuostabus ypač jautienos patiekalai niekur skanesnės neteko ragauti.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Svajoniu salis