Tema: Mane paliko mergina, dėl prastesnio...
Visi žinom, kad jei jau mergina palieka tai dėl to, kad nebėr meilės arba dėl geresnio, o čia dabar taip nutiko, kad nuviliojo ją nuo manes dar prastesnis Kiek aš jai patikau, koks nepakartojamas jai buvau: nei rūkau, nei geriu, sportuoju, esu linksmas, bet tuo pačiu ir rimtas, pasitikintis savimi, siekiantis užsibrėžtų tikslų, apsiskaites ir t.t. visad ją pralinksmindavau, paguosdavau, užjausdavau, nieko jai negailėjau ypač dovanų bei gėlių bei savo meilės. Beproto dėl jos esu galva pametes, visa savo širdim myliu ir t.t. Nu, bet čia dabar sau ėmė ir susidėjo su kažkokiu netikėliu katras ir rūko, geria, nesportiškas, belekiek keikias ir t.t. Vienintelis jo pliusas jei neklystu tai, kad yra baisiai mandras ilgaliežuvis. Tiesiog man galvoj nesultelpa kaip toks galėjo pakabinti tokią kaip ji kur man ji sakė, kad tokie jai išvis nepatinka... Nors geriau pagalvojus juk ji jį dar vos tepažysta dar nematė jo įdų, o kai pamatys man rodos, kad pradės gailėtis. Net nežinau ką daryti, taip noriu ją susigražinti, bet ji manes nenori matyti