Tema: Vaikinas su auskaru liežuvyje
Na ir kokia gi jūsų nuomonė apie vaikinus su auskarais liežuvyje? Už ar prieš? Kodėl ne ir kodėl taip?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vaikinas su auskaru liežuvyje
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na ir kokia gi jūsų nuomonė apie vaikinus su auskarais liežuvyje? Už ar prieš? Kodėl ne ir kodėl taip?
Man neteko toki sutikti,bet tai kiekvieno reikalas
PRIEŠ. Dar tegul į bambą įsiveria... Visiškai nevyriška, o ir šiaip auskaras liežuvyje man ir pas merginas nelabai gražu, o jei dar pas vaikiną, tai sorriukas.... Nu bet tai mano asmeninė nuomonė, ką kiti nešioja man netrukdo
vaikinas, mergina, koks skirtumas. grazu, neiprasta, idomu
PRIEŠ IR TIK PRIEŠ. KOKS ČIA DAR PER DURNYNAS, VAIKINAIS SU AUSKARU LIEŽUVYJE.
Pries zinoma. nesamoniu prisigalvoja, vaikinai su auskaru liezuvyje, vaikinai su uggais.... kokia kita nesamone?
man grazu, jau geriau auskaras liezuve nei tatuiruote
Pries zinoma. nesamoniu prisigalvoja, vaikinai su auskaru liezuvyje, vaikinai su uggais.... kokia kita nesamone?
Seip ugg yra gamintojas, kuris batus gamina tiek moterims tiek vyrams tiek vaikams, tiek kiekvieno reikalas nešioti juos ar ne, lygiai taip kaip ir auskarais vieniem gražu kitiems ne, manau kiekvieno žmogaus apsisprendimas tai
pazystu ir vyru ir moteru su tokiais auskarais, jie visi idomios asmenybes. toli grazu nedevi aukstakulniu ir nevairuoja BMW. tokius zmones as vadinu eiliniais lochais, nes ju poziuris siauras ir neidomus.
nei už, nei prieš. yra, kam tinka, yra, kam ne. nepasakyčiau, kad tai nevyriška ar pan. pati turėjau vaikiną, kuris liežuvy turėjo auskarą. bučiuotis buvo neįprasta kiek, bet smagu
Man asmeniskai nepatinka....tiesiog ne vyriska.
pazystu ir vyru ir moteru su tokiais auskarais, jie visi idomios asmenybes. toli grazu nedevi aukstakulniu ir nevairuoja BMW. tokius zmones as vadinu eiliniais lochais, nes ju poziuris siauras ir neidomus.
oho, tikriausiai visus/as labai gerai pažįsti kurie su bmw ir/ar aukštakulniais, kad tokia nuomonė... o gal čia tas eilinis klaviatūros viercho atvejis, kai žmogaus nepažįstu bet jo gyvenimo istoriją žinau nuo A iki Ž?
Gintaras parašė:Pries zinoma. nesamoniu prisigalvoja, vaikinai su auskaru liezuvyje, vaikinai su uggais.... kokia kita nesamone?
Seip ugg yra gamintojas, kuris batus gamina tiek moterims tiek vyrams tiek vaikams, tiek kiekvieno reikalas nešioti juos ar ne, lygiai taip kaip ir auskarais vieniem gražu kitiems ne, manau kiekvieno žmogaus apsisprendimas tai
o aš šiaip išreiškiau nuomonę, kad man tie uggai ir panašūs dalykai nepriimtini o ką kiti nešoja tai man giliai vienoj vietoj. aš savęs žiūriu. bet visgi kiekvienas turi savo nuomonę, stilių.
šitas geras
auskaras liezuvije tai pas vyrus ,kurie gaidziu gaidziai ,ciulpykai
pritariu baisu kas darosi (facepalm)
Praverti liežiuviai, kaulai ausyse, ragas nosyje, tatuiruotės ir t.t. Perimam senąsias įvairių tautų (afrikiečių, masajų, aborigenų ir t.t.) puošmenas nežinodami nei kas tai ne nei apie ką. Todėl man vaikinai su pigiu metalo rutuliuku liežiuvyje atrodo apgailėtini, nesuprantantys ką ir dėl ko daro vien dėl to, kad durniau:) Kūno puošimas tai rimtas simbolikos ir tradicijų menas, kur viskas turi savo reikšmę ir prasmę...
:DDDD prajuokino
As nepritariu kazkaip , kazkaip nemanau kad tuo bus patraukliau jei turesi auskara
Pati turiu auskariuką liežiuvyje, bet vaikino su juo nenorėčiau kažkaip nelimpa
auskarai yra grazu!!! koks skirtumas kur, as urejes ausyje, zande, antakyje. bet liezuvyje nesiveriau nes nenoreciau ten dantis gadini tik
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vaikinas su auskaru liežuvyje