Tema: Pirma masina
Sveiki koki automobiliuka pasiulytumet merginai su zaliu klevo lapeliu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Pirma masina
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sveiki koki automobiliuka pasiulytumet merginai su zaliu klevo lapeliu?
Rekomenduoju rinkitis kažką iš benzininių prancūziškų modelių
Už mažą kainą išeina dar visai padoriai atrodantis automobiliukas, kurį bus negaila aplamdyt į kaimynų mašinas ir kitas kliūtis ))
Mano pirma masina buvo golf3.pigus remontas ir negaila sudrozt,nors vizualiai atrodo ne kaip.manau kad a3 arba 206 arba civic yra neblogas pasirinkimas.zinoma kokie tavo finasai,gal but sau gali leisti ir mersa:D
Rinkis toki automobili, kuriuo islaikymas nedidelis. Automobilio gabaritus turi pati pajust is karto, ar galesi toki vairuot, ar ne. Automobili reikia mylet ir priziureti. Rinkis mazagabaritini auto. Jei vairuosi gerai, tikrai pati ne aplamdysi. Aplamdo tik tie kas vairuot nemoka.
Rinkis bet ka kas patinka nepasiseks remontuosi ir remontuosi, pasiseks, keisi tik tepalus
Viskas priklauso kokia pinigu suma i ja investuosi.Automobilis pirmiausia turi buti saugus,o su zaliu lapu ir merginai dvigubai.Patarciau Toyota ir ne senesne kaip 2005
siulau dyzeliuka nusipirkti, 1. maziau kura sunaudoja ir 2. neuzgesta taip greitai is vietos pavaziuojant ...
3.automatine deze butu dar geriau...galietum daugiau koncentruoti i kelia... ir jei drauga turesi ranka ant jo sale pasideti
Svaiguliai
mx3
audi a3 manau neblogas pasirinkimas butu, man paciai patiko
tai zinoma kad maybach axelero
pirk MINI COOPER 2010-2013m:) bus jaunatviskas galingas 135kw, raudona su juostom baltom- busi isskirtine
arba balta VW beettle
arba nepirk ir vazuojam su mano dzipu nauju
mano pirma masina buvo Seat Toledo , buvo ir aplamdyta, ir po visa lt pavazinejo be probl,ismokau vairuot, dabar vairuoju MB clk, saugumas greitis patikimumas svarbiausia, o uz tai daugiau moku ekonomijos atzvilgiu, tau rinktis:)
labai keista kad ismokai
2006 pirmoji auto buvo honda civic 1.6 vtec 1996 metu. triperiukas )
O pasiulymas butu merginai a3 hecbekas dyzelis, arba tik benzas, kuras pagal kisene )
Mano pirma mašina yra vw golf4 1999 1,4 benzinas kolkas patenkinta.
Audi a3 dyzeliuka ir tikrai neapsiriksi
ford granada 2l.:-D
Dvirati
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Pirma masina