Tema: Amziaus skirtumas
kaip manot koks ar yra meileja amziaus skyrtumas? ir koks metu skyrtumas jusu nuomone yra normalus?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Amziaus skirtumas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kaip manot koks ar yra meileja amziaus skyrtumas? ir koks metu skyrtumas jusu nuomone yra normalus?
vysu pyrma syta tema jau buvo . vISU antra manau kat labeu swarbu ira ne amzeus o gramatykos klaidu kiekio skyrtumas XD
vysu pyrma syta tema jau buvo . vISU antra manau kat labeu swarbu ira ne amzeus o gramatykos klaidu kiekio skyrtumas XD
:DDDDDDDDD
afigiet.
Helicopterdick parašė:vysu pyrma syta tema jau buvo . vISU antra manau kat labeu swarbu ira ne amzeus o gramatykos klaidu kiekio skyrtumas XD
:DDDDDDDDD
:D:D:D:D:D:D:D:D
kol tavo stovi, o jos stangri
As su pencininke mylejausi ir vysaij fainai patyko noreciau pakartot
jei apie rimtą normalią meilę klausi -10m į abi puses , visa kita irgi įmanoma , bet jau gali būti problematiška ,kaip reaguos aplinkiniai , o jei ir tai nesvarbu ....pirmyn
taip čia jau minėjo ,kad tema tikrai atsibodusi ........jeigu jauniems -tas amžiaus skirtumas labiau svarbus , vyresniems -nebe taip ...o jei čia kažkas meilę supranta tik kaip sexą .....jokio skirtumo koks tas amžiaus skirtumas ..žinoma, kam tai priimtina
3-5 metai nieko. Draugavau su jaunesniu keturiais metais beveik metus, na tikrai jautėsi jog jauniklis, bet šiaip labiau priimtina turėt vienmetį ar kokiais metais vyresnį draugą.
3-5 metai nieko. Draugavau su jaunesniu keturiais metais beveik metus, na tikrai jautėsi jog jauniklis, bet šiaip labiau priimtina turėt vienmetį ar kokiais metais vyresnį draugą.
iš kitos pusės...geriau jaunesnis protingas , negu daug vyresnis ir ...glušas
Jaunas, protingas ir energingas Uch koks seksas ir gyvenimas Tikras atjaunėjimas vyresnei
Jaunas, protingas ir energingas Uch koks seksas ir gyvenimas Tikras atjaunėjimas vyresnei
ką čia kliedi ....kai esu pvz 24 o vyras 19 .....tai kokia čia labai vyresnė ? koks čia atjaunėjimas tokiuos metuos ? ( pvz mano atvejis kai aš tuokiausi ) ...
Tai jeigu tu tokia protinga, kad nesupranti apie ką aš čia, tai ką tau tie metai pridėjo?
Tai jeigu tu tokia protinga, kad nesupranti apie ką aš čia, tai ką tau tie metai pridėjo?
fui ..koks bjaurus ....tai paaiškink kad toks protingas ką turėjai omeny ?
Čia tu bjauri Fui Kai atsiprašysi, paaiškinsiu
Čia tu bjauri Fui Kai atsiprašysi, paaiškinsiu
...pasiutimas , kaip čia jūs jauni tokie užgaulūs ...na paaiškinsi ką turėjai minty ?
Pati prisidirbai ir dirbi toliau Kai atsiprašysi, tada
Pati prisidirbai ir dirbi toliau Kai atsiprašysi, tada
nesulauksi , nieko blogo nepasakiau
Tuomet gero vakaro
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Amziaus skirtumas