161

Re: Laimėk bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą.

nes butu proga aplankyti VILNIU!!

162

Parašiau ir savo norą, bet jis kažkur dingo. Gal administracija cenzūruoja laiškus?

163

Renatas parašė:

Mes mylime savo svetainės narius, todėl dovanojame bilietus į Leon Somov ir Jazzu koncertą lapkričio 13d. Vilniuje.

Jums tereikia šioje temoje parašyti, kodėl būtent Jūs nusipelnėte šių bilietų, o lapkričio 10 d. mes paskelbsime laimingąjį, kuriam atiteks net du kvietimai į šį renginį.

NORIU NORIU BILIETŲ JUBILIEJAUS PROGA:-)

164

Todel kad cia ieskoke radau savo antra puse :)ir ta data musu susitikimo:D

165

as turiu laimeti bilietus i koncerta,nes siu dvieju talentingu zmoniu klausausi visada,kai man gera,kai man liudna ar linksma,tai muzika ,kuri privercia per kuna begioti siurpuliukus,Juste turi hipnuoizuojanti balsa,noriu buti koncerte,ir visa vakara buti uzhipnotizuota,geretis koncertu,pasiimti visas geras emocijas nes ju koncertas tik ta ir gali duoti smile

166

Tiesiog big_smile

167

Net du kvietimai!!! (nustebus)
Ojojojoj, pilna priežasčių, kodėl turiu gauti šiuos bilietus. Pirmiausia, reikia išpirkti nuodėmes ir nusivesti fainą vaikiną tenai, kuriam aš nebuvau labai faina. Taip pat, man reikia tų bilietų, nes mano horoskope tai parašyta. Be abejo, yra ir kitų priežasčių, kodėl tie bilietai turėtų atitekti man. Šių priežasčių Jūs galbūt nežinot, bet pagal LR Konstitucijos 7 str. Jūs to negalit traktuoti kaip priežasties nedovanoti man bilieto big_smile big_smile big_smile

168

Nes as labai noreciau pakliuti i si koncerta:) Jazzu uzburianti

169

Nes Dievinu sia grupe!

170

Laimėti norėciau as, tai butu tarsi izanga i nauja mano gyvenimo etapa. kuri iprasminciau pagerbdama Si nuostapu, kupina draugu ir pazistamu tinklapi, besiklausydama romatiskame mieste originaliu ir nepakartojamu melodiju. Aciu "IESKOK", kad tu esi... sio pavadinimo skatinama einu per gyvenima, vis ieskodama, ir atrasdama vis naujas gyvenimo spalvas...

171

todel kad nesu buvusi siame koncerte:(

172

Nes ši muzika yra tai, kas paskutiniu metu man yra reikalingiausia...

173

Juk gi gali gyvenime viena karta pasisekti... taip? :)
Labai, labai noriu bilietu, nes turedama juos atrasiu laiko ir save palepinti... ;)

174

Esu girdėjus kad Jazzu koncertai kvapą gniaužiantys. Ikona ji. Muzikai. Todėl norėčiau visą tą stebuklą išgirsti savom ausytėm.. smile

175

Norint laimeti loterijoj reikia nusipirkti bilieta,norint rasti,reikia buti svetaineje ieskok.lt.

176

Na as esu toj svetainei i ku, kai paziuri kiek cia norinciu susidare, i tariu niekas negaus. Cia kaip su tais darbdaviais i pokalbi prikviecia kruva i vis tiek idarbina saviski:::036

177

Nes ten Emilijai paskyriau pasimatymą, o Ji bilieto neturi!

178

Jazzu mano fanė, visos dainos mano play'listę. Muzika sukurta iš širdies. Tobula. Šis bilietas man būtų pati geriausia gimtadienio dovaną, kurios dar niekas nėra padovanojęs. smile

179

nesamone tas koncertas

180

todel kad as jusu svetaineje labai labai senai ir butu miela nueit i koncerta,su drauge kuria sutikau jusu portale,buciau labai dekingas kad padovanotumete mums nuostabu vakara smile