Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 59 60 61 62 63 … 76 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1201 iki 1220 iš 1505

- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Ponaitissss parašė:as kalbu apie tas, kurios ilgai tiki princais ir iesko tik naudos, turtu.
Riteriu laikai baigėsi:D cia jau kiekvieno asmeninis gyvenimas, kaip ji gyvens ir nugyvens. Ir kaip ji nori ji gyventi. Neturime teises teisti tokiu žmogaus pasirinkto gyvenimo.

- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Ele parašė:Tomas parašė: tau 32 m., dar neverki i pagalve, kad salia nieko neturi? (speju)
Taip, man 32 m. ir neturiu pagrindo verkti į pagalvę. O štai tau tik 20 m. ir tu verki ne tik kampe, kad nesulauki dėmesio iš merginų, bet dar ir viešai lieji savo skrandžio sultis, vildamasis, kad sulauksi pritarimo iš tokių pat gyvenimo nuskriaustų ribotų protinių gėbėjimų asmenų ;]
va dabar iš gailesčio apsiverksiu ;/ kačiuko gaila ;[
uojuojuoj, moteriskei skaudzia vietele uzgavau, kad pagal ja kiti verkia
neverk, gal dar iki 40-ties surasi vyra 

- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tomas parašė:Ele parašė:Tomas parašė: tau 32 m., dar neverki i pagalve, kad salia nieko neturi? (speju)
Taip, man 32 m. ir neturiu pagrindo verkti į pagalvę. O štai tau tik 20 m. ir tu verki ne tik kampe, kad nesulauki dėmesio iš merginų, bet dar ir viešai lieji savo skrandžio sultis, vildamasis, kad sulauksi pritarimo iš tokių pat gyvenimo nuskriaustų ribotų protinių gėbėjimų asmenų ;]
Oho o tu aiškiaregys: D nuspeji ateiti:D kada ir iki kada kas ką susiras:D o iki kiek tu ieškosi? Iki pensijos?:D

- Ele
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tomas parašė:uojuojuoj, moteriskei skaudzia vietele uzgavau, kad pagal ja kiti verkia
Bandymas pasinaudoti veidrodiniu efektu, nesuveikė ;]

- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
RS parašė:Tomas parašė:Ele parašė:Taip, man 32 m. ir neturiu pagrindo verkti į pagalvę. O štai tau tik 20 m. ir tu verki ne tik kampe, kad nesulauki dėmesio iš merginų, bet dar ir viešai lieji savo skrandžio sultis, vildamasis, kad sulauksi pritarimo iš tokių pat gyvenimo nuskriaustų ribotų protinių gėbėjimų asmenų ;]
Oho o tu aiškiaregys: D nuspeji ateiti:D kada ir iki kada kas ką susiras:D o iki kiek tu ieškosi? Iki pensijos?:D
naro kostiumo nereikia tau?

- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare. 

- bbb
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare. 
vyrai baikit verkti,darykit išvadas

- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tomas parašė:RS parašė:Tomas parašė:uojuojuoj, moteriskei skaudzia vietele uzgavau, kad pagal ja kiti verkia
Uzsidek sau, tau jo labiau reikia:D ir servetėlių pasiimk asarom. Nes verkti ir skundiesi, kaip boba:D kks tu vyras?:D inksti ir puoli ant kitu ir uzgaulioji. At mergaites pasinaudoja tavim ir meta per bortą pastoviai:D

- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
bbb parašė:Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare. 
o jum isvadu nereikia daryti? oi atleiskit, juk su panelem tobulybem kalbu.

- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
bbb parašė:Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare. 
Tuoj servetėlės baigsis asaroms, tiek verkiant:D

- Ponaitissss
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
nuotrauka isideti bijo ir pamokslauja.

- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
RS parašė:Tomas parašė:RS parašė:Oho o tu aiškiaregys: D nuspeji ateiti:D kada ir iki kada kas ką susiras:D o iki kiek tu ieškosi? Iki pensijos?:D
Uzsidek sau, tau jo labiau reikia:D ir servetėlių pasiimk asarom. Nes verkti ir skundiesi, kaip boba:D kks tu vyras?:D inksti ir puoli ant kitu ir uzgaulioji. At mergaites pasinaudoja tavim ir meta per bortą pastoviai:D
nafik tu man siulai? matau moterim labai nardai, bandydamas pasirodyti protinguoliu pries visus, nors realiai sikanti katina vaidini 

- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tomas parašė:bbb parašė:Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare. 
o jum isvadu nereikia daryti? oi atleiskit, juk su panelem tobulybem kalbu.
Iskur tu zinai , kad jos tobulos:D aiskiaregis?: D

- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
RS parašė:bbb parašė:Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare. 
eik eik verksny, matau forume siauteji, turbut nei viena neziuri, tai cia protingas nori pasirodyti, gal kuri uzsikabins ant tokio proto guzo? :DD

- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tomas parašė:RS parašė:Tomas parašė:naro kostiumo nereikia tau?
nafik tu man siulai? matau moterim labai nardai, bandydamas pasirodyti protinguoliu pries visus, nors realiai sikanti katina vaidini 
Ir vėl tu aiskiriagys:D vėl tu viska matai:D tai tas katinas sika ant tavęs:D aš normalios orientacijos esu:D man patinka moteris. Tu gal gėjus? Ar iškrypęs?:D

- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tomas parašė:RS parašė:bbb parašė: vyrai baikit verkti,darykit išvadas
eik eik verksny, matau forume siauteji, turbut nei viena neziuri, tai cia protingas nori pasirodyti, gal kuri uzsikabins ant tokio proto guzo? :DD
Kartoje vietoje aš verkslenu? Parodyk man:D o kur tu verksleni, ir skundiesi ir dejuoji, kaip boba galiu parodyti tau:D bet tu aiškiaregys manau ir pats matai:D

- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
RS parašė:Tomas parašė:RS parašė:Tuoj servetėlės baigsis asaroms, tiek verkiant:D
Kartoje vietoje aš verkslenu? Parodyk man:D o kur tu verksleni, ir skundiesi ir dejuoji, kaip boba galiu parodyti tau:D bet tu aiškiaregys manau ir pats matai:D
kas tau su ta aiskiaregyste darosi? as nekaltas kad tu su tokiais bendrauji ir dar ant manes sugebi kazka sakyt. jeigu tu gejus ir tau sika ant galvos tai nereiskia kad ir kiti gejai ir jiems sika ant galvu 
1218 Atsakymas nuo RS 2014-12-07 14:09 (redagavo RS 2014-12-07 14:10)

- RS
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Tomas parašė:RS parašė:Tomas parašė:eik eik verksny, matau forume siauteji, turbut nei viena neziuri, tai cia protingas nori pasirodyti, gal kuri uzsikabins ant tokio proto guzo? :DD
kas tau su ta aiskiaregyste darosi? as nekaltas kad tu su tokiais bendrauji ir dar ant manes sugebi kazka sakyt. jeigu tu gejus ir tau sika ant galvos tai nereiskia kad ir kiti gejai ir jiems sika ant galvu 
Tai iskur tu žinai, kad ir po kiek metu kas ką susirasti?
toks jausmas, kad ateiti nuspėji žmogaus:D ir tu skaityti pasimokink:D kas ant ko sika:D ir kas cia gėjus, o kas ne:D ir kas skundžiasi ir verkslena. Tai tu cia skundiesi, tu cia dejuoji ir verksleni:D ir i gėjų panašus:D
1219 Atsakymas nuo Tomas 2014-12-07 14:40 (redagavo Tomas 2014-12-07 14:41)

- Tomas
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
RS parašė:Tomas parašė:RS parašė:Kartoje vietoje aš verkslenu? Parodyk man:D o kur tu verksleni, ir skundiesi ir dejuoji, kaip boba galiu parodyti tau:D bet tu aiškiaregys manau ir pats matai:D
Tai iskur tu žinai, kad ir po kiek metu kas ką susirasti?
toks jausmas, kad ateiti nuspėji žmogaus:D ir tu skaityti pasimokink:D kas ant ko sika:D ir kas cia gėjus, o kas ne:D ir kas skundžiasi ir verkslena. Tai tu cia skundiesi, tu cia dejuoji ir verksleni:D ir i gėjų panašus:D
ir vel tu... jeigu tu gejus, tai nereiskia kad ir kiti tokie pat. nezinau kur buvai kai dievas prota dalino...

- Neblogas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Todel kad jos tupos kaip bato aulai uztai ir keliasi 
Žinutės: nuo 1201 iki 1220 iš 1505
Puslapiai Ankstesnis 1 … 59 60 61 62 63 … 76 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.