Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 60 61 62 63 64 … 76 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare.
vyrai baikit verkti,darykit išvadas
RS parašė:Tomas parašė:uojuojuoj, moteriskei skaudzia vietele uzgavau, kad pagal ja kiti verkia neverk, gal dar iki 40-ties surasi vyra
Oho o tu aiškiaregys: D nuspeji ateiti:D kada ir iki kada kas ką susiras:D o iki kiek tu ieškosi? Iki pensijos?:D
naro kostiumo nereikia tau?
Uzsidek sau, tau jo labiau reikia:D ir servetėlių pasiimk asarom. Nes verkti ir skundiesi, kaip boba:D kks tu vyras?:D inksti ir puoli ant kitu ir uzgaulioji. At mergaites pasinaudoja tavim ir meta per bortą pastoviai:D
Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare.
o jum isvadu nereikia daryti? oi atleiskit, juk su panelem tobulybem kalbu.
Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare.
Tuoj servetėlės baigsis asaroms, tiek verkiant:D
nuotrauka isideti bijo ir pamokslauja.
Tomas parašė:RS parašė:Oho o tu aiškiaregys: D nuspeji ateiti:D kada ir iki kada kas ką susiras:D o iki kiek tu ieškosi? Iki pensijos?:D
naro kostiumo nereikia tau?
Uzsidek sau, tau jo labiau reikia:D ir servetėlių pasiimk asarom. Nes verkti ir skundiesi, kaip boba:D kks tu vyras?:D inksti ir puoli ant kitu ir uzgaulioji. At mergaites pasinaudoja tavim ir meta per bortą pastoviai:D
nafik tu man siulai? matau moterim labai nardai, bandydamas pasirodyti protinguoliu pries visus, nors realiai sikanti katina vaidini
bbb parašė:Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare.
o jum isvadu nereikia daryti? oi atleiskit, juk su panelem tobulybem kalbu.
Iskur tu zinai , kad jos tobulos:D aiskiaregis?: D
bbb parašė:Ponaitissss parašė:Kiek tu geru vaikinu buvo pasiusta, o kiek idiotu buvo gerai sutikta, tik po to anie daugumai merginu nemazai blogo pridare.
eik eik verksny, matau forume siauteji, turbut nei viena neziuri, tai cia protingas nori pasirodyti, gal kuri uzsikabins ant tokio proto guzo? :DD
RS parašė:Tomas parašė:naro kostiumo nereikia tau?
nafik tu man siulai? matau moterim labai nardai, bandydamas pasirodyti protinguoliu pries visus, nors realiai sikanti katina vaidini
Ir vėl tu aiskiriagys:D vėl tu viska matai:D tai tas katinas sika ant tavęs:D aš normalios orientacijos esu:D man patinka moteris. Tu gal gėjus? Ar iškrypęs?:D
RS parašė:bbb parašė:vyrai baikit verkti,darykit išvadas
eik eik verksny, matau forume siauteji, turbut nei viena neziuri, tai cia protingas nori pasirodyti, gal kuri uzsikabins ant tokio proto guzo? :DD
Kartoje vietoje aš verkslenu? Parodyk man:D o kur tu verksleni, ir skundiesi ir dejuoji, kaip boba galiu parodyti tau:D bet tu aiškiaregys manau ir pats matai:D
Tomas parašė:RS parašė:Tuoj servetėlės baigsis asaroms, tiek verkiant:D
Kartoje vietoje aš verkslenu? Parodyk man:D o kur tu verksleni, ir skundiesi ir dejuoji, kaip boba galiu parodyti tau:D bet tu aiškiaregys manau ir pats matai:D
kas tau su ta aiskiaregyste darosi? as nekaltas kad tu su tokiais bendrauji ir dar ant manes sugebi kazka sakyt. jeigu tu gejus ir tau sika ant galvos tai nereiskia kad ir kiti gejai ir jiems sika ant galvu
RS parašė:Tomas parašė:eik eik verksny, matau forume siauteji, turbut nei viena neziuri, tai cia protingas nori pasirodyti, gal kuri uzsikabins ant tokio proto guzo? :DD
kas tau su ta aiskiaregyste darosi? as nekaltas kad tu su tokiais bendrauji ir dar ant manes sugebi kazka sakyt. jeigu tu gejus ir tau sika ant galvos tai nereiskia kad ir kiti gejai ir jiems sika ant galvu
Tai iskur tu žinai, kad ir po kiek metu kas ką susirasti? toks jausmas, kad ateiti nuspėji žmogaus:D ir tu skaityti pasimokink:D kas ant ko sika:D ir kas cia gėjus, o kas ne:D ir kas skundžiasi ir verkslena. Tai tu cia skundiesi, tu cia dejuoji ir verksleni:D ir i gėjų panašus:D
Tomas parašė:RS parašė:Kartoje vietoje aš verkslenu? Parodyk man:D o kur tu verksleni, ir skundiesi ir dejuoji, kaip boba galiu parodyti tau:D bet tu aiškiaregys manau ir pats matai:D
Tai iskur tu žinai, kad ir po kiek metu kas ką susirasti? toks jausmas, kad ateiti nuspėji žmogaus:D ir tu skaityti pasimokink:D kas ant ko sika:D ir kas cia gėjus, o kas ne:D ir kas skundžiasi ir verkslena. Tai tu cia skundiesi, tu cia dejuoji ir verksleni:D ir i gėjų panašus:D
ir vel tu... jeigu tu gejus, tai nereiskia kad ir kiti tokie pat. nezinau kur buvai kai dievas prota dalino...
Todel kad jos tupos kaip bato aulai uztai ir keliasi
ka pastebejau kad cia sedincios tikrai kazkokios kvailos net neidomu darosi siaubas
kokie pikti vyrai
kokie pikti vyrai
kur nebusi piktas kai meginos gaisina laika musu ir dar aiskina kad nera normaliu bernu ir panasiai
RS parašė:Tomas parašė:kas tau su ta aiskiaregyste darosi? as nekaltas kad tu su tokiais bendrauji ir dar ant manes sugebi kazka sakyt. jeigu tu gejus ir tau sika ant galvos tai nereiskia kad ir kiti gejai ir jiems sika ant galvu
ir vel tu... jeigu tu gejus, tai nereiskia kad ir kiti tokie pat. nezinau kur buvai kai dievas prota dalino...
Tau dievas tikrai nedavė nieko:D kiti nėra tokie, daugiau nesimato i tave panašiu:D tu vienas tik toks:D verksnys ir i gėjų panašus:D
Tomas parašė:RS parašė:Tai iskur tu žinai, kad ir po kiek metu kas ką susirasti? toks jausmas, kad ateiti nuspėji žmogaus:D ir tu skaityti pasimokink:D kas ant ko sika:D ir kas cia gėjus, o kas ne:D ir kas skundžiasi ir verkslena. Tai tu cia skundiesi, tu cia dejuoji ir verksleni:D ir i gėjų panašus:D
Tau dievas tikrai nedavė nieko:D kiti nėra tokie, daugiau nesimato i tave panašiu:D tu vienas tik toks:D verksnys ir i gėjų panašus:D
MIELI LIETUVOS GRAŽUOLIUKAI,DIEVAS VISKĄ JUMS DAVĖ,TIK NE VISI TUOM MOKAT NAUDOTIS
Puslapiai Ankstesnis 1 … 60 61 62 63 64 … 76 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?