1281 (redagavo Ponaitissss 2014-12-08 19:13)

Re: Kodel LT merginos tokios pasikelusios ?

Anželika parašė:

Kai ateis i sita tema normalus zmones, gal su jais kazka eis padiskutuoti. big_smile Man tai juokinga, kai tokie pasipiktine zmones sedi cia ir verkslena, kad jiems neatraso. Tai gal problema tavyje? Ai jo, atsiprasau, tau turbut mama sake, kad tu tobulas. Viskas ok, cia aplink vien pasikelusios barakudos, o tu vienas princas. big_smile

Bet tiesa, su skaicias nedraugauju. Matyt kaip tu su sveiku protu. smile

Tikrai jokios nuoskaudos? Tikrai? Nes man atrodo, kad cia kazkoks uzsleptas demesio troskimas arba tiesiog tu mane labai myli. sad Nezinau kas baisiau. big_smile

Pagal ka sprendi kas normalus ir kas ne? Jei pas zmogu kitokia, o net ir neigiama nuomone, tai butina klijuoti ta buka stereotipa? - (tau niekas neatraso, mama sake, kad princas esi). Tu isvis pati bent supranti ka rasai?
As rasiau, kad cia visur barakudos? Vel susapnavai.

Ooo, o tu pasirodo sugebi virtualiu budu diagnoze nustatyti. Na taip, dergtis mokat, o gerai nesugebat diskutuoti (dauguma) nes nezinai kas yra diskusija. smile Gerai save parodai cia pereinant i asmeniskumus. Bijai tiesos ir tiek, kompleksas ir baime priimti neigiama nuomone, ypac i savo adresa. smile

Koks dar demesis? Gal maziau vartok ko nereikia, nes tiesa sakius nejuokinga. Galetum ir geriau pasistengti, bet humoriste is taves nekokia.

1282 (redagavo Anželika 2014-12-08 19:18)

Pries tai vaikinai kulturingai reiske savo nuomones, o tu cia kazkoki pati protingiausia nori pavaidinti, bet nelabai iseina. big_smile Zinojau, kad net neverta buvo atsakyti i tavo zinute. Echh, gyveni ir mokais. big_smile

O asmeniskumu pats nevengi, tai nevaidink cia sventuolio. smile

1283

Fight, fight, fight Anzelika. Pati konflikta suprovokavai ir dabar permeti streles:) Tiesa tik viena, kad beprasmiska su tavim diskutuoti.

1284

Ponaitissss parašė:

Fight, fight, fight Anzelika. Pati konflikta suprovokavai ir dabar permeti streles:) Tiesa tik viena, kad beprasmiska su tavim diskutuoti.

Kuom suprovokavau idomu? big_smile

1285

Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:

Neadekvaciais pasisakymais, pereinant i asmeniskumus. As jeigu ka ne apie tave rasiau, bet tu priemei tai, lyg apie tave, nu ka gi, dzin, kaip supranti, taip ir supranti.

1286 (redagavo Anželika 2014-12-08 19:29)

Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:

Neadekvaciais pasisakymais, pereinant i asmeniskumus. As jeigu ka ne apie tave rasiau, bet tu priemei tai, lyg apie tave, nu ka gi, dzin, kaip supranti, taip ir supranti.

Asmeniskumas, tai kad paklausiau uz ka man tokia garbe, kad kiekviena menesi manes vis nepamirsti ir neaplenki mano anketos? Cia tiesiog klausimas buvo, nes tikrai smalsu. smile Pats sakei, laisva salis - sakau, rasau ka noriu.

1287

Koks skirtumas. Jums su galvoj viskas gerai? big_smile ar esat is lazdos gavę, ar dar velniai žino is ko. Nori žmogus atraso, nenori ir neatraso. Ir kur cia pasikelimas. Aš niekaip jo nematau. Per Katra vieta cia žmogus pasikelia. Ar mandagu ar ne. Kodėl  turi eiti sveikintis su visais iseiles:D nori sveikinasi nori ne:D

1288

RS parašė:

Koks skirtumas. Jums su galvoj viskas gerai? big_smile ar esat is lazdos gavę, ar dar velniai žino is ko. Nori žmogus atraso, nenori ir neatraso. Ir kur cia pasikelimas. Aš niekaip jo nematau. Per Katra vieta cia žmogus pasikelia. Ar mandagu ar ne. Kodėl  turi eiti sveikintis su visais iseiles:D nori sveikinasi nori ne:D

As tave is naujo isimylejau jauciu. :DD Beje, del tavo kaltes dabar sitam forume sedziu, isvedei mane is kelio. big_smile

1289

Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:

Asmeniskumas, tai kad paklausiau uz ka man tokia garbe, kad kiekviena menesi manes vis nepamirsti ir neaplenki mano anketos? Cia tiesiog klausimas buvo, nes tikrai smalsu. smile Pats sakei, laisva salis - sakau, rasau ka noriu.

Ivertinimu sistema sugalvota tam, kad vertinti nuotraukas, anketas, so? Kas noriu, ta ir ivertinu neigiamai, juk nieko neapvogiau, nieko nepasoviau. Tu gi irgi kazka gali ivertinti kiekviena menesi tiek minusais, tiek pliusais. Na jei del to puoli i isterijas, tai ok, nevertinsiu smile

1290

Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:

Ivertinimu sistema sugalvota tam, kad vertinti nuotraukas, anketas, so? Kas noriu, ta ir ivertinu neigiamai, juk nieko neapvogiau, nieko nepasoviau. Tu gi irgi kazka gali ivertinti kiekviena menesi tiek minusais, tiek pliusais. Na jei del to puoli i isterijas, tai ok, nevertinsiu smile

Kokias dar isterijas? big_smile Aii, beviltiskas atvejas cia.

1291

RS parašė:

Tu kaip visada pritarinetojau. Tik pritarineji ir uzstoji merginas visur ir visada, net jei ir neteisi butu mergina. Na sekmes tau su tokiu poziuriu, gausi creditu nuo kokiu motereliu big_smile Palauk, ateis Tomas, su juo ir galesi testi savo battle big_smile

1292

Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:

''Beviltiskas atvejas''? Na taip - atvejis.

1293

Ponaitissss parašė:
Anželika parašė:
Ponaitissss parašė:

''Beviltiskas atvejas''? Na taip - atvejis.

O siaube, gramatine klaida padariau. Stop everything. big_smile Einu gal skandintis, nezinau net.

1294

Cia juokinga. Jus man pasakykite kurioje vietoje pasikelia cia žmogus, kai ne pasisveikina? Ar kurioje vietoje nemandagus?:D suda konkrečiai Malat:D nori žmogus pasikelia nori ne. Taigi tai tavo subines nedrasko ar jis pasikeles ar ne. O jei kqm drasko. Pas gydytojus kreipkites. Nes iškarto matosi, kabinejates lygioje vietoje.
Bet tas prisikabinimas, toks juokingas ir jau toks prastas. Kad juokas ima:D pasikelias zmogus , kai neatraso matai yra:D ar dar geriau:D NEMANDAGUS:D cirkas isvaziavo , artistai liko:D tai dar prisikabinkite prie oro kuriuo kvepuojate:D

1295 (redagavo Ele 2014-12-08 19:48)

Ponaitissss parašė:

I klausima kodel dazniausiai pritruksta argumentu ir atsakymo. Sudo ieskojimai ten, kur ju nera.

Nope, Ponaiti, tiesiog kai kurie, tame tarpe ir tu, nepriima kitų nuomonės, nesutampančios su tavąja ;]
Ir beje, kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad buvau teisi, pasakydama priežastį, dėl kurios nenorėjau tęsti bendravimą su tavim ;]

1296

Ele parašė:
Ponaitissss parašė:

I klausima kodel dazniausiai pritruksta argumentu ir atsakymo. Sudo ieskojimai ten, kur ju nera.

Nope, Ponaiti, tiesiog kai kurie, tame tarpe ir tu, nepriima kitų nuomonės, nesutampančios su tavąja ;]

Priimu. Cia tik sukurtas mitas.

1297

Ele parašė:
Ponaitissss parašė:

Ir beje, kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad buvau teisi, pasakydama priežastį, dėl kurios nenorėjau tęsti bendravimą su tavim ;]

Ojej kaip graudu, vos neverkiu, mehehe. Zmogus turi buti toks, koks yra, o nelist i uzpakali ir bandyt pritapti, nes tada ir lieki be savo nuomones. Matot, gi dabar bloga tureti savo nuomone ir paziuras.

1298

Iš tikrųjų ,paskaičius kai kurių asmenų komentarus/ nuomonę šioje temoje, prieinu prie išvados, kad ne merginos yra pasikėlusios, o vaikinai, kurie reikalauja, kad į juos kreiptų dėmesį, kad su jais bendrautų, kad į jų laiškus atsakinėtų. Pasikėlimas pasireiškia per aukštą savęs vertinimą ir manyma, kad tos, kurios neatrašo/ ignoruoja, yra nevertos nieko, nes drįso neatsakyti tokiems didngiems Dievo kūriniams ;]

1299

Ponaitissss parašė:

Ojej kaip graudu, vos neverkiu, mehehe. Zmogus turi buti toks, koks yra, o nelist i uzpakali ir bandyt pritapti, nes tada ir lieki be savo nuomones. Matot, gi dabar bloga tureti savo nuomone ir paziuras.

Tai kodėl gi susirašinėjant asmeninėmis žinutėmis esi toks Pūkuotukas? Be to, nelabai tu ir sugebi pagrįsti savo nuomonę, nes diskusijai net neprasidėjus, lendi į asmeniškumus, nesusijusius su nagrinėjama tema ;]

1300

Ele, tai o nepaprasciau imti ir neatrasyti, nei atrasyti vaikinams i viena ar i kelias zinutes, o po to imti ir ignortuoti, arba parasyti kultine fraze - noriu ir nerasau. Tai griztam prie logikos, o kas verte anksciau atrasyti i tas pirmas zinutes? Logika kur?